Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 328
  • 558
  •   1
Отговори
# 30
Пфууу, пак не съм на първа страница, пак  Rolling Eyes
Кри, аз се сетих още във втора миличка за кексове, сладки... като обсъждахте брашното. Нямах търпение да вляза в трета и си викам - ще си правя кексове, няма да ям хляб  Joy. Добре де, никой ли не е правил? Ей, третофазнички, калпазанкиии, как няма да си угодите бре  Crazy. Единствено ми остава това, някой да каже колко лъж. брашно мога да консумирам на ден и рецептите са от мен  Mr. Green

Фийлгуд  Hug, ще се радвам да дойдеш и да се видим  Hug

Честит имен ден Татитчее    bouquet
Честит имен ден и на другите именници   bouquet
Чочосан, честита ти месечинка със закъснение  Hug
janeta*, честит рожден ден   bouquet
max-mama, видя ли сега какво стана  Mr. Green, гофрети, гофрети, ха сега кажи цената на гофретника  Joy (опс, ти си казала)
Anita_79, баш за такава аномалия не съм чувала  newsm78

Марчелка, Весито5, Фийлгуд, Цоци, Вещи, Лепи, Саги, Гюлбенурче, Люси, Филюдка, макс мама, сислей, Кри, Кати, Бейби дол, Ривелка, Блемчен фий, Тонито 27, Звездопадче, Татитче, Бачи, Горда, Смайлис (написа 1 пост и изчезна  Crossing Arms, пиши деееееее  Heart Eyes) и всички които забравям,  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Абе момоичета имаше идно момиче СИЛА, къде се изгуби тя?
Имаше и една Ана... и тя я няма  newsm78

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 08:53 от aynur

# 31
Добро утро!
Успешна седмица на всички!   bouquet

Честит имен ден на всички, които празнуват!  dance

Кате, Годзилите даже са 3, а не 2 Grinning /има една на пазара/.  Предлагам ви да направим срещата в тази на Мария Луиза, защото има доста повече места и по моите наблюдения готвят маааалко по-безсолно.

Подкрепям напълно  Peace

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 09:53 от baby_doll

# 32

Здравейте, здравейте..... страхотни и прекрасни...  bouquet  bouquet  bouquet

Незнам дали някой ме помни, ама ако никой не помни няма да му се разсърдя, защото отдавна не съм се мяркала тук.... Embarassed и малко ме  е срам......

Искам да ви честитя Новата година и да ви пожелая здраве, сбъднати мечти и красиви мигове....!!! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Честит имен ден на всички именници!!!

И знайте, че режима на Дюкан няма да ви изневери, освен ако вие не му изневерите!!!

Желая ви,страхотна седмица!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 33
Добро утро на всички!

Ох, бррррр, много ми е студено! С таз пуста газ парното в офиса много слабичко нещо,  newsm78 дали да се наметна с якето или да подсиля с климатика?
Че то иначе как ще се работи,ааааа?

Честит имен ден на Татит!   bouquet С пожелания за всичко най-хубаво!
Честит имен ден и на всички Танчета! Да са живи и здрави!

чочосан, честита ти месечинка на патерици! Желая безпроблемно запазване на постигнатото! Те като станат повече месечинките, пък и ти с тази работа, нормално е да я пропуснеш.  bouquet

Лек и топъл понеделник и съответно седмица желая на всички!
 Hug Hug

# 34
ДобрУтро  Hug
Абе аз като спя много,чак на трета страница се класирах  Shocked Другият път ще дебна  Twisted Evil
Ще се вредя и аз за кафенце от Ривелка ,пу за мен ако-то  Mr. Green

Честит имен ден Танчетаааааааааааа .Много здраве,щастие и да бъдете все така обичани. Чакам почерпка  Whistling

Момичета, някоя от вас имала ли е проблеми с МЦ (търся връзката с диетата) ... преди седмица ми свърши и сега пак  Shocked.
Аз имах проблем с цикълна,но обратното....преди режима 2 месеца ми го нямаше и като го започнах веднага се оправи.
Ани Защо не отидеш да си направиш едни профилактични изследвания.Главоболието се надявам да ти е отшумяло. Hug

# 35
 Ми аз публикувах в старата тема, назад съм с материала, пускам и тук, че там няма кой да ме чете, по-късно ще дочитам

Привет

Зеленко- хубаво чувство за хумор имаш, гушки на вас с Точко   

Аз поскитах малко до село и обратно в събота, закарахме детенце на мама да му се порадва докато още е в България и освиних протеиновата ми събота с току-що изваден от камината лучник, който хапнах с чиста съвест, а мъжа ми каза, че до края на годината ще съм на протеини (поне се споразумях да има и петъчни). НЕ ПРАВЕТЕ като мен. Това, че съм третофазничка, не ми разрешава гала вечеря в протеиновия ми ден!
Чакам тиганите.

Ще публикувам, че трябва да работя, не съм ви дочела, че вчера като се прибрахме антивирусната ни програма на домашния комп не работеше и пропуснах влизането в нета.

И друго щях да казвам, новата ми страст в изварите, тази дето за второфазничките е доста мазна, ами бях се наточила вчера да си купя пак 200гр., да ама Фантастико явно са разбрали, че съм с ГГЗ и са я продали, нямаше, незнам кога ще заредят пак, грижат се за мен хората, кво да ги правя, та се наложи да хапвам млекце с подсладител.

Аааааааааа, щях да забравя, снимките дето гледах бяха на разкошни мацки Айнур, Коте (забравих някой), тези на Монрое не можах да видя, отвори ми празна страница, но тя си е прелестна, гледах и новогодишните.
  bouquet   bouquet   bouquet

# 36
Добро утро и честита ни нова темичка - Вещи   bouquet !
Бързам да се похваля - вчера бях +200гр , а днес съм почти кило надолу от вчера - -900гр.  newsm44  newsm68  newsm44 много съм щастлива - за 7 дни ударен етап съм 2,7кг. МИНУС. Режима работи, работи, работи...............
Забелязах и друго - че организъмчето ми сваля от млечни. Първите дни изяждах около 300 гр кисело мляко, малко извара и 50мл прясно мляко в кафето, а вчера си правих Тутманика на Lucie - Lucie  Hug   bouquet  Hug страхотен се получи,  и изадох половината, т.е. 170гр.извара, кисело мляко и го ядох с половин кофичка кисело мляко и на обед с месцето изядох цяла кофичка кисело мляко, и около 100мл прясно, та така го установих  Joy
Това е за сега , отивам да сменя линийката и да дочетам старата тема и началото на тази.
Лек и усмехнат ден ви желая  smile3531
Ще се включа пак!

# 37

Тони, това ми напомни как често като видя хубаво детенце, все ми идва да го пу-посвам за ужас на майките, но се въздържам заради английския му вариант с  ако-то. Joy

# 38
Добро утро момичета Hug
Честита нова темичка и да се напълни с много свалени килца-а вие направо ме шашкате с толкова мног писане #Crazy .....кога спите Wink
Специални благодарности на mar4ela5  и aynur за поздравите за рожденният ми ден днес....просто много ме изненадахте-аз само вчера писах и то за първи път и е много, много мило от ваша страна този жест на внимание към мен Hug
Хайде да ви почерпя по този повод(пък прощавайте, че тортата май не е по Дюкански режимна Blush)

Да ви кажа, че снощи като за предсарт на Дюкан си купих цифров кантар и той показа 81.400кг(снощи вечерта, и дори с дрехи и хапнала), а тази сутрин 81.900кг притова на голо, гладно и след 00 #Crazy....ха обяснете ми защо сутринта съм с 500гр по-тежка от вечерта newsm78 И другото е че механичния ме мереше 78кг. а се оказва че съм с почти 4 кг. повече ooooh! Започвам с вас надявам се от утре. Само да се заредя с продукти, че вчера тичах чак до Куфланд за овесени трици и се оказа, че всички са свършили Shocked..и в магазините наоколо ненамерих. Остана Билла и едно магазинче за диетични храни да проверя...Как може да нямат трици Thinking
На всички Именници днес-Честит имен ден, много здраве, щастие и сбъднати мечти(извинявам се че не изброявам поименно, но още не съм ви научила Hug)

# 39
janeta*, честит рожден ден! smile3525  party023  party002

Честит Празник на всички Танчета smile3525

Вещи,   bouquet

labello Hands Thumbsup стискам и на двете ръце  Hands Thumbsup

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:27 от ЦвеTи

# 40
Добро утро и от мен!

Благодаря за пожеланията за именния ден- и аз съм Танче Hug
Честито и на всички други  Hug

Да почерпя и аз  food010 newsm64  cook newsm38 
Всчико е режимно/нямам време да търся картинки Wink/

Честит рожден ден и на Жанета  bouquet.

От мен пак минусче и продължавам до целта.
Не съм чела , после ще пиша повечко, че са ме напънали тука с честитки в офиса Blush

# 41
      Хоп , здравейте сладуранки дюканки! Аз се завърнах , оцелях в студа на София и по пътищата на България! Гледам вие добре сте се забъвлявали вече имаме нова тема  Shocked
 И така аз съм си режимна , но за съжаление с минус не мога да се похваля ! Дано в тази тема се отчета с някае минусче! Не съм Ви чела сега ще се връщам назад ! Така че на патерица искам да честитя на всички поводите , които са имали !

И да напомня ! Важно съобщение !
 На 15.01.2009год. от 18.00 часа ще се проведе среща на Бургаските дюките !
 Тя ще се състои в ресторант Университета / БСУ / !
 Заповядайте всички! Запис при мен на лични!

Честит имен Ден на всички прекрасни Танчета , които си имаме да сте все така красиви и много обичани!   bigdance2
  Честит рожден ден и на Жанета  , жива , здрава и с много постигнати цели в живота!  newsm38 newsm59
  Целувки за сега от мен и много Ви либя !  Лек хубав ден и спорна седмица!  newsm51

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 15:50 от shushy80

# 42
  • при моите деца .....
Честит имен ден на всички Танчета.  newsm51
Честит рожден ден на janeta*! Винаги обичана и уважавана!  bouquet
Честито и на всички с месечинки!

Успех на всички, които стартират режима! Той ДЕЙСТВА при постоянство и режимно хапване!

# 43
Добро утро, дружинка!  Hug

чочосан, честита ти месечинка на патерица!   bouquet
babka_jabka, дано се нормализира вече това твоето кръвно Praynig  Hug , както казаха момичетата - обикновено режима го сваля, но сега се сещам, че и мъжа ми го беше дигнал веднъж през ударната, ама може и аз да съм причината...  Wink
sissleyy , наистина погледни етикетите на обезмаслените млека  Peace, при нас в немско е така - всички 0%, 0,1% и т.н кисели млека са с увеличено съдържание на въглехидрати, май им добавят млечна захар за да имат въобще някакъв вкус, но аз си ги ядох все пак...  Peace
Честит имен ден на Татитт и всички други Танчета!  newsm51
janeta, честит рожден ден, да си жива и здрава, много щастие, любов и успехи ти пожелавам! newsm59
Боби, дано детенце е добре вече Praynig , няма нищо  по-лошо за една майка от болно дете  Hug
Анита_79, понякога в началото има аномалии с МЦ-то, тялото се стресира и при някои избързва, при други закъснява, при трети пък няма промяна, обикновено по-нататък всичко се нормализира, ако не - най-добре на лекар.  Peace По време на режима и при мен дойде по-рано. Ха, Тонито и аинур вече са ти писали... Hug
Вещи, отдавна не съм ти благодарила за чудните темички  bouquet, а и си толкова добричка - отдавна не си вадила тиганите  Hug (не че си го прося Wink) и направо ме уби с това "пу, първа", още се смея като се сетя, но и аз да попитам като Lucie кога спиш - пусна темата, легна и на втора страница вече викаш добро утро. newsm78  Hug
От зачезналите е и нашето Мърмотче - ако четеш, миличка, мини и драсни два реда  Hug
Добре дошли на новичките и успех!  Hug

Лек ден и успешна седмица от мен, че трябва да ходя на бач!  Heart Eyes  Hug

# 44
  • Разград
Честит рожден ден на Жанета и от мен.Много здраве,весели моменти и много късмет.

Общи условия

Активация на акаунт