Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета и момчета!
ЧРД на Аби и Слабе -много здраве, щастие, късмет и желаната фигурка да стане реалност   bdbaloni
Честити месечинки на момичетатат и годинка на тяя -   bouquet  bouquet  bouquet
Болничките и разболяващите се момичета - бързо оздравяване...
Слабе да кажа букета е страшен направо ги обожавам тези цветя... newsm03

# 466
Флучия според мен трябва да продължиш с кърменето, ти си решаваш, но според мен това е най- добре за детето, а време за отслабване ще имаш много.
   smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 [smilie=smilf] cheersЧестито на всички, които имат повод за празнуване

# 467
              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАБЕ И АБИТО

ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ, МНОГО ВЛЮБЕНИ, МНОГО КЪСМЕТ ЛИЙКИ!!! newsm59  party023 newsm59 newsm59 newsm59  party023 newsm59  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 468
Здравейте,
днес е Света Нина и имам имен ден   4uu та искам да ви почерпя с дюкански бонбони  и  количка  По - късно мога да спретна някакъв режимен кекс и от него ще дам да опитате  Wink

lepidopteria Адашке Честит имен ден!!! Да ти е живо и здраво името и ти с него!  Hug  bouquet

И на всички именници много здраве!!!

Да ви е сладко и успешен ден!
lovekiss lovekiss lovekiss

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:20 от nin4eee

# 469
Лепи честит имен ден и от мен, Нинче честит имен ден и на теб newsm51 Много здраве, радост и щастие Hug
Дес и аз съм тук-знаем се с теб от 90 дневната-тук оставам докато сваля Peace

Да ти кажа честно, вече втора година посрещаме нови следновогодишни попълнения. Много е изморително, да обясняваш едни и същи неща, примерно на 100 питанки в рамките на 5 дни... Едни и същи въпроси, едни и същи отговори. За да се окаже, че дамите, които са изисквали най-много внимание, две седмици по-късно заявяват "Този режим не е за мен". Или пък изчезват безследно.
.....през 2009 ще отбележат 2-годишнини.
Напълно си права и макар и нова в темата знам колко е изморително да се обяснява едно и също нещо цял ден. А на теб браво за почти 2-те години тук-направо е за възхищение твоята воля и волята на всички вас тук, а резултатите ви са прекрасни. Аз все си мисля възможно ли е да се хапва така и да се отслабва. И ако не сте вие тук едва ли бих се навила така да взема книгата и да започна(не съм вярвала че се постигат такива невероятни резултати. Но е факт и вие го доказвате. Прави сте, че сериозните от нас ще си проличат Peace А аз съм голямо и упорито магаре Mr. Green

Благодаря за поздравите за добрия ми старт и се надявам с вас да стигна до финала, през 2, 3 и 4 фаза-защото преди съм отслабвала и веднага съм ги връщала защото нямах задържаща програма. Много дълго стана и за това спирам Hug

# 470
Лепи, честит имен ден и от мен! Аз има приятелка, която се казва Нонна и знам, че и тя  празнува днес Simple Smile
Зла Вещица, абсолютно си права. Точно, защото детенцето ми е най-важно изчаквах досега с диетите и строгите хранителни режими. Но за съжаление кърмата ми съвсем намаля и малката е основно на АМ, само нощем се кърмим и пак давам добавка Sad Не знам защо стана така, допреди 6 седмици всичко вървеше добре. Ходихме в консултативния кабинет по кърмене в Майчин Дом и там се оказа, че малката има вискок небце, а и не е сукала ефективно, съответно лактацията ми е намаляла без да усетя Sad Резултатът беше гладно бебе и упорита майка, която още 3 седмици го държа само на кърма, докато накрая рожбичката ми започна да ака на 8 дни и аз започнах да давам АМ. Извинявам се за дългото обяснение и осъзнавам, че на този кърмачески пост не му е мястото тук, но наистина като започвам диетата не лишавам детето си от кърма! Съжалявам, че не разясних положението ни още в първия пост и си останала с такова впечатление. Благодаря ти за отговора и още веднъж признавам, че си права да си помислиш така за мен и да не ме приветстваш с добре дошла.

# 471
  • София
Честит имен да на всички именнички! Да сте ни живи и здрави и все така красиви! smile3525 Tada

# 472
Gulbenur,Lucie-благодаря за милото посрещане,то си е като да се завърнеш у дома,последните 8 месеца все сме заедно!Не съм чела,да видя какво сте ме обсъждали,че много работа.но се надявам да сте ме споменали с добро!
 С две думи,за месец и повина преминаване в нещо като трето-четвърта,имам 1 кг плюс,който смятам да го махна до края на седмицата,но да не си поставям срокове,че знае ли се ,не се знае.....
Lucie-връщам се на нашата обща цел,от 60 кг,пък да видим!

Честит Имен Ден на Нинчетата,да сте живи и здрави!  bouquet

На всички които се присъединяват към нас-добре дошли,наистина няма нови и стари,всички сме тук по една причина,единственото условие е да се информирате предварително,да не задавате въпроси ,чиито отговори са написани на заглавната страница с огромни букви,и да не започвате с откровения за това как не сте устояли на еди-какво си още в първите няколко дни...Иначе споделяйте опит и притеснения,все някой ще отговори,всички са минали по този път,и успех! Laughing

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:24 от Nyala

# 473
       Дес и Флучия  , добре дошли е дано с упоритост да достигнете мечтите си! Аз ще отговарям на въпросчета , няма проблем не съм "ветеран" но вече имам резултати!
 Флучия , само миличка помисли за бебо , че наистина се отделят много токсини да не й навреди! Миличка никой не мисли че ще лишиш бебо от кърма умишлено заради диета и суета , просто предапреждаваме случайно ако не е ясно и казваме позиция , че за кърмачки не е подходящ режима!   newsm10 newsm51

Звездопадче , честита месечинка и на теб , за 8 месеца е нужно много ВОЛЯ  newsm20
   ТЯЯЯ  и на теб честито , страхотни сте!  Hug  bouquet

# 474
  • Sofia, BG
Добро утро!

Аби Честит рожден ден!!! Само хубави неща да ти се случват!

Слабе
Честит рожден ден!!! Много усмивки и положителни емоции!

Лепи Честит Имен Ден!

Дес Никой не гледа с лошо око на адекватни и мотивирани начинаещи. Просто има прекалено много, които влизат, за да видят за 'к'во стааа въпрос' и задават през 1 страница едни и същи въпроси, че и се сърдят, ако не им се отговори на момента. Срещала съм много неприятни коментари по други теми и то точно от момичета, към които сме били безкрайно отзивчиви, любезни и търпеливи..Поради тази причина наистина подхождам леко резервирано, но пък като видя, че някой е сериозен, винаги се отзовавам на питане. Добри начални резултати, браво! Продължавай в същия дух, питай, когато има неясноти без да се притесняваш!  Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.  Shocked е само 5 минутки ми отне, егати  Crossing Arms

# 475
Леле качих се на кантара  newsm44 newsm44  newsm44  89 кг направо не вярвам  newsm44 newsm44  newsm44 не съм виждала осмичка отпреди  5 даже 6 години , знам че не е много ама ми е много кеф  newsm08  Направо ми иде да заподскачам от кеф  dance

# 476
Сърдечно благодаря мили сладурки и сладурковци Hug Hug Hug Да ви се връщат пожеланията и мноооого минуси да виждате и окончателен резултат такъв,какъвто искате и толкова скоро колкото го желаете.
Аз само едно ще пожелая --ПОВЕЧЕ ВОЛЯ и ОГРОМНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ПОСТИГНАТОТО и ваше и в очите на близките ви!

Ами Гленур свалям горе долу с еднакви темпове като теб,само в дни ни е разликата.Успех ти желая от сърце-вижда му се краят!!!

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА РОЖДЕННИЦИ И ИМЕННИЦИ!!!

# 477
Благодаря за милите отзиви относно появата ми Hug Hug Hug
Искам да уточня,че съм прочела всичко което ме нтересува,когато дойде някой въпрос пак чета и така.Няма да досаждам с неприятни глупави въпроси Peace
Флучия,и аз като Зла Вещица мисля че не бива да си на диета все още.Дано не звучи натрапчиво и поучително,просто споделям мнение,като бивша и не краткокърмеща Peace

# 478
Буболино, БРАВО за чудесните резултати! Не те познавам, но и аз се радвам с теб! Още веднъж БРАВО!
Шуши 80, благодаря ти за милите думи и посрещането! А отнсоно кърмата - ами освен да не й давам да суче от мен нощем. Ще се изцеждам колкото и да е малко и няма да й го двам да го пие  newsm78 Иначе мисля, че всички тук сте много отзивчиви и търпеливи. И аз като съм ви чела понякога съм се дразнела, когато някой попита  нещо супер ненужно, което е написано с главни букви на първа страница.
Сега отивам да си правя яйцата и ролцата! Чак има рима Simple Smile
Иначе съм от Септемврийските майчета и съвсем скоро предполагам, че и други момичета оттам ще се присъединят тук. Ние сме много единни и много си помагаме и съм страшно щастлива, че и тук виждам същата толерантсност и добронамерено отношение. Ние също си правим общи срещи, но при нас на масите освен вкусна храна има и малки сладки пищящи бебчета  Grinning

# 479
  • Варна
Janeta, искам да уточня, че аз съм едва на година и половина. Мисля, че скоро Вещи ще черпи за Две!!!  Hug След нея и други... Здрави да сме само.

Лепи, честито и с днешна дата, пожеланията си остават непроменени  Peace  Whistling

Поздравявам всички с месечинки и годинки, а за новодошлите, още веднъж, четете и след това не се притеснявайте да задавате въпроси, всичко е ОК от моя страна.  bowuu hahaha
Айде, олях се днес.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт