Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Жанета  newsm59
ей , момичета не мога да ви хвана
кога пуснаха новата тема кога стигна 5 страница

# 76
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Туку що се премерих - 88.1 килограма. Официално обявявам, че празничния плюс вече го няма. И за да не съм капо - сега си имам Грип Sad

# 77
Нямате изчитане, ей! Видях името си в драмата и кротко замълчах, за да не ме въвлечете по грешка.  Joy

Всички Танчета да се чувстват напрегръщани, нацелувани и затрупани от цветя!  Hug  Heart Eyes    bouquet

Всички нови и непознати - добре дошли и добре заварили ме!    bowuu

Жанета, честит първи рожден ден в групата на Шаро!   bouquet

Дори, хей ме - на, но не смогвам с четене, писане и тичане... А ти вместо да обещаваш 2 апарата, обещай някой да ги използва по предназначение. Може и Сашко, но тогава задължително една обща снимка от друг, за да се ориентираме по дрехите.  Joy

Момичета, някоя от вас имала ли е проблеми с МЦ (търся връзката с диетата) ... преди седмица ми свърши и сега пак  Shocked.
Абсолютно всяка диета влияе на МЦ. Когато има рязка промяна на теглото (отслабване или напълняване), е възможно да настъпят промени и в цикъла. При мен ефектът беше положителен в началото на режима. Консултирай се с лекар, защото може да имаш проблем, за който не си предполагала и точно сега да се е отключил, да се е разбутал хормон (стресът обича да предизвиква такива неща) или кой знае какво.  Hug

Miles, рулцата от раци са личен избор на спазващите режима, разрешен от Дюкан. Те са част от онези въглехидрати (трици, зеленчуци, млека...), които обогатяват приеманите храни, защото режимът е нисковъглехидратен, а не безвъглехидратен. Възможно е да се получи по-бавно сваляне от тях, но всеки организъм е различен. Ако избереш да ги консумираш, прави го до обяд. Така ще позволиш на организма си да изразходи ефективно по-голям процент от въглехидратното съдържание.

Фоли  Hug Санни3  Hug Нелсън  Hug Кейт  Wink  Hug Кри  Hug Бещи  Wink  Hug Овцеглух  Crazy  Hug Гууди  Hug Саги  Hug и Креми  Hug Има и още, разбира се, не съм ви забравила, но ви пазя за следващия си пост.  Heart Eyes  Hug

И задължителната доза за деня!

Горда  spoko

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 11:44 от Abrakadabra

# 78
Хейййй........... color=orange]стискайте палци[/color]...
Аз стискам!
Вещи, егати ужасяващата снимка ooooh!.
Аби, това ще го приема като нещо между Бачи и Вещи  Joy.
Snow4eva wavey

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 11:46 от baci

# 79
Здравейте на всички.  Hug
Тези два дни нямах време да сядам на компа и какво да видя нова тема си имаме.
След малко започвам да чета че и от старата имам за наваксване.
Вчера цял ден съм готвила от вашите рецептички лелелле има страшно готини неща направо ми идеше да си ги хапна за един ден...... Embarassed Но тъй като нямам време през седмицата много много вчера посготвихме поне за половината седмица        newsm03   надявам се да не ги хапна за два дена  Laughing
И така на мен ми е първи протеинов ден след четири ПЗ дни, десега задържам но си мисля че е от това че чакам МЦ или пък ПЗ  дните как мислите, надявам след това всичко да си дойде в релси... newsm17
Приятен ден на всички а аз отивам да четаааааааа , че след обят съм и на работа  newsm51 newsm51 newsm51

# 80
Здравейте на всички и ЧНГ.  Бихте ли ми казали след прекъсване на режима за няк. месеца трябва ли да се започне отново с ударен етап  ??

# 81
  • Sofia
Добро утро на всички!  Hug
Да приветствам с добре дошла Кристина  Hug и да й пожелая успех!  bouquetДоста кила имаш да сваляш, но тук няма невъзможни неща! Консултира ли се обаче с калкулатора на Дюкан?
Бачи  Hug искам линийка и всекиденевен отчет! Иначе те мисля! Още не съм си стигнала линийката и не съм много в правото си да изисквам такива неща, но....

Много благодаря за подкрепата  Hug крикри
Наистина имам множко за сваляне, обаче, факте е че с този калулатор не съм се зпаознала.
Нали затова съм тук, за да ми помагате, наистина не съм вярвала колко добре могат да ти дойдат няколко окуражаващи думи от хора, които наистина те разбират.
Ще влизам тук всеки ден и ще давам отчет.  Heart Eyes  bouquet

# 82
  • Попово
Kristina23 
прочете ли първия пост?питам, защото там има линк към калкулатора на мосю Дюкан  Peace

# 83
Здравейте и от мен днес Hugдокато се включа и тя май темата преполовена Simple Smile
Честит Имен ден на всички Танчета,да сте живи ,здрави и много щастливи
Жанета  newsm59 newsm67
Цитат
desi val,това е мъжа ми...Честит РД на детенцето ти.малко късно дочетох старата тема.
Пепи1974,Благодаря за поздравите за детенцето Simple Smile,а относно мъжа ти или нещо не сме се разбрали или  са двойници с Джош Холоуей newsm78
На всички с намаления честито  bouquet
Успешен ден Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:30 от desi_val

# 84

Имаме си иманички и рожденичка - Утре да се похвалите с по един голям минус Hug

# 85
Благодаря за отговорите.
   От няколко часа се чувствам много зле...............лошо ми е ,повръща ми се ,изтръпнаха ми устните,нямам сила да стана от леглото............КАКВО ДА ПРАВЯ

# 86
  • до едно тепе
Здравейте всички.Нямате изчитане.Да се запиша и аз в новата тема.Да се похваля първо вече съм 60 кг,т.е  от началото на режима досега -12кг. Много моля за малко местенце на пейката на петичките,че мисля да си наместя заслабналото д... на нея тази седмица. newsm03
Честит празник на всички именнички  smile3525
Лека и изпълнена с много минуси седмица за всички Hug

# 87
  • Sofia, BG
Хайде - нова седмица и нова тема - с нов късмет и нови минусчета!  Hug

Аз като се записах на 2ра стр миналата тема верно свалих 2 кг, но всъщност тях ги бях качила, така че съм на изходна позиция  Joy
Аз си пийвам сутрешното кафенце..преди малко станах  Whistling

Честит Рожден Ден на Жанета - леко и успешно сваляне с режима и внимавай, че такива празници подтикват към прегрешения!

Аби никак не си редовна напоследък, имаш отсъствие  Naughty

благодаря на Вещи за труда, който полага, за да ни е уютно и приятно за писане.   bouquet  Много яка снимка - коя начинаеща дюканка си щракнала на плажа?  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Честит Имен Дена на Танчетата   bouquet  bouquet  bouquet

И специално за *Танчето*

Здравейте от мен, надявам се да ме приемете във вашите редици. След втората бременност вече имам да свалям около 40 кг. /в най добрия случай/. Моля събирам полезни съвети. Как да започна 5/5 или може повече дни само протеини. Благодаря  baby_neutral

Ако не кърмиш - 5 дни ударна, после 5/5. Истината е в класиката. Успех!  Peace

# 88
  • Пловдив
Честит празник на всички рожденички и именички   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Добре дошли на новите дюканки!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Момичета, благодаря ви на всички. Нямах много време да пиша тия дни, но вие знаете ,че не ви изпущам от поглед  Mr. Green
И да не пренебрегна хилядите въпроси ще отговоря, че си легнах в 4:53 и станах в 6:59  Whistling Отспивам си в събота и неделя  Party

# 89
Жанета - ЧРД и от мен! И понеже сега стартираш - пожелавам ти от сърце на следващия си РД вече да си постигнала кг, за които сега си мечтаеш!  bouquet

veneras - Честит имен ден!  bouquet

ianushkaa - има една дюканка от Свищов, Зоритка се казва и пише в темата. Много е готина, но в момента май е в София и затова я няма. Следи темата, като се завърне непременно ще проличи.  Joy

babka_jabka - стягай се де, няма да се даваме, къде сме още ние? И защо бабка на тез невръстни години?Дано всичко е наред при теб. Praynig

nelsun - и аз така якоооо зъзнах сутринта, но сега вече е малко по-добре. Особено като беше напекло слънчицето през джама, но.... се скри.

Туни - бързо оздравяване желая! Гадно нещо е грипът! Но ти сега с него ще отразиш още малко кг надолу и наистина ще отиде работата на изчезване!

Общи условия

Активация на акаунт