Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден  bouquet
Е, знаех че сте луди, ама чак толкова...... Grinning, абе вие не спите ли, кога спите hahaha
Цоци, Вещи, Ривелка,, то бива , бива Hug
Добре дошли на новите и успех.  bouquet
Честит имен ден на Татит, Танич, Таняманя, Венерас, Жанет и всички именици, бъдете здрави и слаби. newsm51
Горда, съжалявам за случката, дано не те боли много Hug
Бабка жабка, дано е нещо несъществено Hug
Отчет - втори ден П /едва удържам фронта Joy/, свалено 1,300. Ясно е, че е вода и не се брои, но е нещо.
Бачи,  Hug водата ми разказва играта, през 5 мин. се обезводнявам hahaha
Аби,  Татит, Катетоджин, Слабе, Кри, Бачи, Вещи, Дорчето, Креми, Гуди, Горда, ох, абе всички   love001
Хубава седмица newsm51
Аз отивам да чета сапунката, че я опущих tooth

# 91
  • Sofia
Така...Току що си направих калкулатора и ми показа с 2 кг повече от това, което аз бях запланувала.
Значи горе-долу съм имала реална преценка.
Значи имам многоооооооооооо да свалям.
Момичета, бъдете с мен и ме подкрепяйте!!!
Хубав ден на всички!!!!!

# 92
 Huggulbenur,мерси за инфото! HugЩе следя за Свищовлийката! smile3530

# 93
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Явявам се на поправителен с втори пост!
То е вярно, че ми се спеше неимоверно сутринта и хич не ми беше на акъла, че днес било Танин ДЕН!!!  ooooh! Mr. Green
Да си ми жива и здрава Любов! Да ти е живо и здраво името!!!
Танич, Таняманя, Венерас, Танчето8* и други знайни и незнайни именнички, както и за рожденичката ни:

И накрая, обявявам последно и най - официално:

Варненска среща - 18.01.2009 от 13:00 ч., Годзила на бул. "М. Луиза" /до общината/

Лабелло и всички останали, не е нужно ЛС за потвърждение, просто идвайте, ще знаем че ще сме между 12 и 15 човека!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 13:06 от katyadjin

# 94
  • Разград
Благодаря за отговорите.
   От няколко часа се чувствам много зле...............лошо ми е ,повръща ми се ,изтръпнаха ми устните,нямам сила да стана от леглото............КАКВО ДА ПРАВЯ

Хапвала ли си достатъчно,вода пила ли си достатъчно?

# 95
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
gulbenur , стегнала съм се отвсЕкъде.  Laughing
Не се давам аз , дорде непреритам. Peace
А съм бабка на внука , който е на 3г.3мес. Heart Eyes
Невръстна се ожених и невръстна баба станах.  Mr. Green
Да сме живи , па доктора ще рече к'во ми е след малко.  Hug

Но , я ми кажете за седмица добре ли е - 2,5 кг.?
Ще съм 5/5 , сега съм трети ден ПЗ.  Hug

# 96
Много мерси на всички за пожеланията newsm53 newsm51.
Довечера, ще имам партии, а какво ще папам идея нямам, а и днес толкова работа, и бързане сутринта си забравих обяда, та ще караме на вода и мляко.
Но здраве да е newsm57   261uu

# 97
  • София
Здравейте, момичета! Hug
ЧНГ на всички Ви и дано тази година се сбъднат на всички мечтите! Бъдете здрави!  bouquet
Аз, въпреки всичко започнах режима, но в олекотен вариант и сега имам питане, а именно дали е позволено да се яде ниско маслен кашкавал и сирене на Маджаров. Знам добре, какво е посочено по-долу, но изброените марки ми е трудно да намирам, особено изварата и сиренето, затова питам дали е възможно заместване? И още нещо, към зеленчуците дали спада грах в кутии, който също е белтък и няма грам въглехидрат? newsm78
Благодаря Ви за отговорите и се надявам, да не ме корите! Wink Hug

# 98
здравейте,мами!бих искала да се наредя във вашите редици,но все още кърмя бебето си на 11 мес.добре ли е да започвам с 5 протеинови дни?това ще се отрази ли на кърмата-дали ще намалее?благодаря предварително за отговорите!

# 99
GoldenEyeful , сиренето и кашкавала, който си видяла не стават. Грах във втора фаза също не може
Марчелка, де я видя бе, аз до сега не съм я мяркала, а тя сега хоп  Crazy. Следи ни тя скришно ама  Thinking. Сила, да вземеш да се отчетеш ей  Naughty
Бабо Жабке, какво каза доФтора? Добре ти са килограмите, за тях сега не мисли, гледай кръвното да оправиш  Peace

# 100
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
aynur , имам час в Токуда в 15ч. и после ще докладвам.  Hug
Е , поне килцата са у ред , а ще оправим и кръвното.  Peace
Минавам през банята , доктора и после докладната ще напиша.  Crazy

# 101
Аз се наработих за днес.Пребирам се,веднага във темичката и рожденничка и именници.
Жанет newsm59
А на всички Танчета много любов,щастливи мигове ,и много свалени килограми.
Цоци ама ти си поетеса бе мила.Накара ме да се смея от сърце.
Вещи тъй като обикновенно съм от ранобудните следващия път ще ти запазя място на първа страница,след като пуснеш темата де.Аз нали те дебна като легнеш и да пиша Joy Joy Joy
А сега да си помрънкам малко.Днес съм +2кг. след вчерашното плюскане макар и на режимни храни.Е те тва не го очаквах.И кво да правя сега щом качвам и режимните newsm78

# 102
  • София
здравейте,мами!бих искала да се наредя във вашите редици,но все още кърмя бебето си на 11 мес.добре ли е да започвам с 5 протеинови дни?това ще се отрази ли на кърмата-дали ще намалее?благодаря предварително за отговорите!
Кърмата може да не намалее, но ще е бъкана с токсини!!!! Никакви протеинови дни!!! Най-много трета олекотена фаза, но тук всеобщото мнение е да поизчакаш! Не бързай !!! и ние те чакаме като спреш да кърмиш Hug

# 103
Ще се вредя и аз за кафенце от Ривелка ,пу за мен ако-то  Mr. Green

Пу кое  newsm78  Joy  Joy  Joy ааааааааа таковата, другия път сложи едно ударение  hahaha

Татитт, честит имен ден, всичко най-най-най ти пожелавам в живота   bouquet

Честит имен ден и на Танчето 83, Татянка и всички други, които носят това хубаво име   bouquet   bouquet   bouquet

# 104
  • София
GoldenEyeful , сиренето и кашкавала, който си видяла не стават. Грах във втора фаза също не може

Благодаря ти много Hug  bouquet! Знаех си! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт