Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 135
ГолдънАйфул - ако караш олекотения вариант, няма проблем да хапваш по 40 г сиренце... Но грах - сакън!  Mr. Green
Hug Hug Hug
Разбрах, няма грах, а ще трябва до Пикадили за извара да ходя, че вече десет дни карам основно на прясно и кисело с трици и вече съм Tired. Най-най-най-лошото е, че не пия вода! Embarassed

Аз не бях и аз много по водата в началото, ама с течение на режима нещата се наместиха сами. Почнах да изпитвам жажда по-често, явно организма си го изисква. Просто в началото се наблюдавай колко пиеш. Успех Hug

Ще пийна кафе с кеф, Ривелка, така съм се одремала с тия уроци по шведски Confused
Много хубави твои снимки видох преди неколко дни, щех да пиша ама на... Hug

Музичка, Марчелка, оправяйте се Hug

polina7979 добре дошла и успех Hug 7 ударен дни е добро начало. Гледам бебето е малко, да не кърмиш ей? Сложи си линийка за да те набюдаваме Simple Smile

# 136
sass благодаря ти мила Hug-аз съм започнала да ровя рецептите ивече 1/3 съм ги прегледала но за сега си свалям рецепти сама за ударната, а следващите дни и за смесения ще разгледам. Аз от утре съм с вас със сигурност. Но кажете ми вие кога се мерите защото аз сутрин странно как съм най-тежка newsm78. Например снощи  вечерта(дори с дрехи) бях 81.400кг, тази сутрин 81.900кг. А преди малко кантара показа 81.300кг.....Ха сега кажете кога е най-добре да се тегля, че със сигурност явно при мен тегленето не става да е сутрин. Вода ли задържам newsm78-защо е така Thinking
Полина браво на теб с меню за цяла седмица Hug-я хвърли и към мен някоя идея Praynig(може и на ЛС)  bouquet

# 137
Лошо ми е ,лошоооооооо.Пих вода ,но само като се сетя за храна и SickМай се разболявам,какво мога да пия?

# 138
леле кога изписахте 10 страници Shocked
сега ще се върна да ви прочета,макар че се записах в новата тема не ми излиза тука и затова пак пиша и да не е спам да си кажа,че съм -200 грама днеска
тез ти ми гофретииии....сънувах ги снощи направо Laughing

# 139
  • София
Здравейте,

Тъй като от днес реших да се присъединя към вас веднага изникнаха въпроси. Първо уточнявам, че съм кърмачка и ще се придържам към 3 олекотен пеиод. И така:
1. Мога ли да яма маслини?
2. Трябва ли да приемам овесени трици?

Предварително ви благодаря за отговорите и си запазвам правото да ви тормозя и занапред Mr. Green

# 140
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Саги, специално за теб - епизод 3 658 ............ ама първо си изключи манджата  Flutter!

Оказа се, че Катяджин има сестра-близначка, за която незнае и всъщност, сестрата ме е подмамила, преструвайки се на Катяджин и бебето е нейно!
 hahaha
А всъщност се оказа, че това не било бебе, ами алергия към въглехидрати  Joy. Така, че сега трябва да хванем сестрата близначка, за да не измами и другите от харема!!!  Whistling Whistling

Лори Хю - още съм дебелка бе  ooooh!. Искам да сваля още 4-5 килца!  Flutter. Що не ме дръпнеш силнооооо, та дано се помръдна!

Ронито, най-добре отиди на лекар. Едва ли е от режима и няма как да помогнем от тук!

GoldenEyeful и аз преди режима не пиех грам вода, ама полека-лека се научих. Няма как - ще си напмняш, ще пиеш насила и ......... така. Това е важен навик, дори и да не си на диета!

Ниандре:
1. Не може маслини - от тях се прави зехтин!!!
2. Да, трябва!
3. Добре дошла. Препоръчвам ти да прочетеш книгата. Освен че има важна информация е много стимулираща! И първа страница на темата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

# 141
Здравейте момичета Simple Smile
Аз съм в период на задържане явно, кантара стои на едни и същи цифри, със 100-тина грама разлика нагоре или надолу. А апетита ми е такъв зверскиии - само бъркам в хладилника, настинка ще хвана пак  newsm55
Добре, че има само режимни неща - сега си хапнах малко калмарчета и шунчица, сутринта ометох едно кисело мляко и триците с малко прясно, кафе пих два пъти - и не може да се засити прасенцето в мен и това е... май ще отиде още едно млекце вътре, пък за довечера - пилешко ще си приготвя ммм    chef
За болничките и разболяващите се - по едно топло чайче от мен!

# 142
Хайде малко почивка, да пийнем от кафенцето на Ривела - благодаря мила.
И да попрочетем малко че утре пак ще се чудя какво ме е огряло.
 newsm51 newsm51 newsm51  food010
Леле сега си мисля колко много вода съм опила днес направо прекалявам май - 3 литра до сега а като сложим и количката  Blush  а и до довечера много време има , направо прекалямам  newsm12

# 143
Вероятно ме хваща грип.Питам ,какво да пия,защото в тези разтворимите има захар(тайлол хот,Фервекс и т. н.).Иначе те помагат при първи симтоми  Rolling Eyes

# 144
FoxMamma   както и към всички новички , избягвайте шунките и пушените пуешки меса , защото в повечето случаи или имат много повече други гадости , а не месо в себе си и най вече са много солени , а от там ще доиде проблем със задържане на течности! Ползвайте ги рядко !  newsm10

gabi  , тук съветът към мамите кърмачки е да спрат с кърменето и тогава да започнат режима , защото се отделят много токсини , а те утиват в кърмата ! Препоръчва се само трета олекотена за кърмачки!   newsm03

rivelка , мерси за кафенцето май наистина имам нужда !  newsm51

Олеле, ами аз вече ударната фаза я минах. ДА уточня че ходя на работа и кърмя детето само сутрин и вечер. Но ще мина на третата фаза направо тогава!
Ах, дано не съм натровила детенце!
 А кисело зеле и сурова туршия може ли?

# 145
  • Разград
Вероятно ме хваща грип.Питам ,какво да пия,защото в тези разтворимите има захар(тайлол хот,Фервекс и т. н.).Иначе те помагат при първи симтоми  Rolling Eyes

Ефералган 500,разтваряш и пиеш през 4 часа или Парацетамол на таблетки+витамини.

# 146
макс-мама БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 147
  • София
Има Тайлол Хот за диабетици,то е с вкус портокал,вземи си от него.

# 148
  • Разград
макс-мама БЛАГОДАРЯ   bouquet

За нищо,мила. Hug
Също вместо вода можеш да пиеш чайове.
Бързо оздравяване на всички болни. Hug

# 149
Rivela честита месечинка и мерси за кафето - имам нужда  Hug  Hug  Hug
foli мерси за пожеланието  Hug  Hug   bouquet
чочосан честита ти месечинка - и да си постигнеш целта  Hug   bouquet
ТАТЯНКИТЕ И ТАНЧЕТАТА  честит имен ден живи и здрави, слаби и обичани   bouquet   bouquet
janeta*  nbirthday щастие и късмет и много любов  Hug
VENERAS честит имен ден мила любов и щастие  Gift  Tada
babka_jabka - дано не е сериозно  Praynig  fingerscrossed
klemi успех мила  Hug
Горда мила бързо възстановяване мила и дано не боли нмого  Hug  Hug
tuningmania, mar4ela5, музика бързо оздравяване - май ще излязат прави за грипната епидемия в края на януари  Hug  Hug  yu5
desi_val  Hug
desitka успех  Hug
А аз отивам да си правя пуешко със зеле на фурна - поне имам много от него / домашно от мама свеки/
лек ден!!!!!!!!!!!!! и да отслабвате ей
ПП ronito пий чайчета мила и бързо оздравяване   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт