Януари преполовява, напливът при Дюкан не намалява - 144

• 28 521
  • 558
  •   1
Отговори
# 120
Кри, голяма поетеса си била Simple Smile) И дълга реч си дръпнала.

# 121
Айнур - онези големите гащи да ги дадеш на Армията на спасението, няма да ти потрябват повече. Или с тиксо на хладилника - да плашат прасето!  Wink
Joy Joy Joy това ми хареса  Mr. Green. Ще си избера едно от двете, ама май второто по-ми харесва  hahaha
 Hug Hug Hug

ralli , дали ще са сурови или обработени, мисля че няма значение, зеленчук да е  Mr. Green
Гюлбенурче, точно така, в найлонова торбичка и буф във фризера  Crazy
Горда, да ти минават бързичко синините  Naughty

# 122
Честит имен ден на всички Танчета Grinning и на ТАтит Heart Eyes

Sagittarius Hug пример с малък + Crazy
Kristina23 Hug добре дошла и никакво мърдане от форума .Whistling
Стоиш си значи в темата -и къде ще си се лигавим ,къде ще се поздърпаме и минала година време. PartyКилата и те ще са надолу. PartyЗареди се с много търпение и ще се получи.
Тонито,Вещи,Кри,Филюдка,Цоци ,Марчела,Весито и още има Ади за всички Hug Hug Hug
Заповядайте следобедно кафе за любителите на тази напитка Mr. Green

# 123
  • София
Моля ви някой да ми каже по какъв начин замразява храна във фризера? Че това упражнение не съм го правила досега. В смисъл - в какво? В найлонови торбички става ли или в нещо друго?  newsm78
Че от онези исторически сърмички имам още доста и няма да мога да ги изконсумирам до края на ПЗ дните, да си ги замразя за следващата врътка. А на друг не си ги давам. Joy

Деситка - успех!

Мерси   bouquet
Може да се замразява в пликове, в пластмасови кутии, на които е отбелязано, че стават за фризер, в буркани, ако не са пълни до горе...

Честит празник на всички празнуващи днес  newsm67

# 124
Едно прегракнало привет от мен на всички Simple Smile
Честито на всички Танчета, да сте здравички и много красиво-заслабнали. Simple Smile newsm51
Честито и на нашата рожденичка  newsm59 Много здраве и късмет!
А колкото до мен, аз като оная...не стига че се насрах ми и гръм ме удари.  Laughing Грипава от 10 дни  ooooh! ,и на всеки два дни пътувам  нагоре надолу та не мога се оправя. Днес грача като гарга, след гнойни сливици и възпален бронхит (щото много си ме обичат и таз света троица не ме подминава всяка зима едно след друго)
На всички които им е лошичко,оправяйте се бързо ,дано отшумят нещата.Имам предвид Баба_жабка иии... newsm78 ама че съм амнезирала  ooooh! Баба_жабка ако досега не си правила диети е възможно да има и леко психосоматичен момент при теб,защото обикновено кръвното спада с режима. Но не си налагам мнението Simple SmileВажното е всичко да е наред , а това ще каже джи-пи-то  Hug
Ех да имаше цял самовар на бюрото ми,а не да търча с чашките през половин час..
Спокоен следобед на всички желая..

# 125
  • Варна
gulbenur, аз замразявам в пластмасови кутии и в торбички. Peace
Момичета, да се оплача. Болна съм, настинала явно и съм у дома вече. Добре, че имам добра шефка, та ме пусна да се лекувам.   Температура нямам, аз много трудно вдигам такава, но ми е отпаднало и ме болят очите, гърлото и всички мускули, имам хрема. Пих някакви неща сега и лягам да почивам. Приятен ден на всички! Много  Hug Hug
ривелка, благодаря, миличка!  bouquet Запазвам си правото за после.  Hug
музичка , бързо оздравяване!  Hug Туни, и на теб!  Hug

# 126
  • София
...
Аз пък защо разбрах, че ГолдънАйфул е на трета олекотена...  Thinking
.....

Sagittarius, Hug точно така, пробвам олекотения вариант, но гледам да се придържам към млякото, месото, яйцата, т.е. и това не е точно олекотена, но важното е че дава резултат. Мляко например ям активиа 0.5% Embarassed и затова питах дали не може нискомаслените и граха, за да разнообразявам, че вече от 02.01 ям само горепосоченото, с един ден издънка, но Слава Богу, без последствия. Вече кърмя и основно нощем и се надявам да не тровя дребо. Praynig
Благодарско за вниманието още веднъж на всички! Hug

# 127
първи ден с вас.....
хапнах малко извара малко пуешка шунка, за довечера пилешки филенца на грил....с кисело мляко... Hug

искам си моите 54кг... Naughty

# 128
ГолдънАйфул - ако караш олекотения вариант, няма проблем да хапваш по 40 г сиренце... Но грах - сакън!  Mr. Green

# 129
  • София
ГолдънАйфул - ако караш олекотения вариант, няма проблем да хапваш по 40 г сиренце... Но грах - сакън!  Mr. Green
Hug Hug Hug
Разбрах, няма грах, а ще трябва до Пикадили за извара да ходя, че вече десет дни карам основно на прясно и кисело с трици и вече съм Tired. Най-най-най-лошото е, че не пия вода! Embarassed

# 130
Благодаря ви за отговорите! Аз другите неща си ги слагам в торбички и няма логика и това да не става, но пък защо да не питам, по-добре отколкото нещо да оплескам положението.

Музичка, Марчелка - лошо това с болестта, бързичко да се оправяте!

GoldenEyeful - наистина лошо с водата. Слагай си пред теб една бутилка от 1,5 л и почвай.

# 131
Здравеъте "Дюканки"  Grinning от вече 1 седмица съм с вас и вече съм - 4 за ударния етап, минавам на втората фаза. САмо  че ме притеснява че ми намаля кърмата, а аз още кърмя , хем пия доста вода, дали е така или си въобразявам?  Има ли мами кърмачки още като мен? да обмениме мнения? И искам да ви питам за втората фаза - може ли да се консумират зеленчуци от сурова туршия и кисело зеле?

# 132
Благодаря ви на всички за пожеланията и милите думи(няма да ви изброявам поименно, че не помня всички и ще пропусна някоя) и дай боже с вас да стана мадамата, която си мечтая да видя в огледалото Praynig
Преди малко си купих някои от продуктите за старта ми с вас, който мисля да е утре(щях и по-рано но отложих заради РД-то днес...така де-като започна и край с бонбоните и другите такива въглехидрати Peace)
Може ли и аз въпросче-взех мляко Култура 0.1%, сирене Култура, овесени трици-така добре ли са продуктите? Да ви кажа, че май нямам търпение да пробвам тази "Тричава палачинка" защото ми звучи много вкусно. Тя нали е добре за удрната? И колко ударна да направя-вижте лентичката ми сега съм 82кг. при цел 65кг(калкулатора ми показа 66кг.-значи целта ми е точана)-5 дни ли ударна или 7 дни newsm78

Вижаз на каква рецепта попаднах.Ако ти хареса , пробвай.Момичетата пишат,че става много вкусно,но аз още не съм го пробвала.Евентоално днес.Мисля,че е пдходящо за ударната фаза,но ако не етака,моля пишете.
Жанета,разгледай рецептите за Дюкан.Има страшно интересни и апетитни идеи.Успех  Peace

# 133
FoxMamma   както и към всички новички , избягвайте шунките и пушените пуешки меса , защото в повечето случаи или имат много повече други гадости , а не месо в себе си и най вече са много солени , а от там ще доиде проблем със задържане на течности! Ползвайте ги рядко !  newsm10

gabi  , тук съветът към мамите кърмачки е да спрат с кърменето и тогава да започнат режима , защото се отделят много токсини , а те утиват в кърмата ! Препоръчва се само трета олекотена за кърмачки!   newsm03

rivelка , мерси за кафенцето май наистина имам нужда !  newsm51

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 16:04 от shushy80

# 134
Аз едва днес започнах режима заедно с мъжа ми и засега се чувствам добре.Вчера напазарувах много неща( режимни) и за всеки ден съм направила меню.Мисля да направя 7 ударни дни( имам 30кг за сваляне)
Виждам че си правите форумски срещи-а за пловдив няма ли да си организираме една среща.Ще ми бъде приятно да се видим а да споделите опит

Общи условия

Активация на акаунт