Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 250
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • През девет земи в десета
Бетта,ми тя 10,30-11 беше срещата и реших да не те притеснявам толкова рано,пък и не бях сигурна до последно дали ще се измъкна,та накрая си доработвах и в неделя Laughing
Ако искаш да се организираме да се видим тази седмица,докато сте на ясла до обяд,че Цвети само клубчета сънува и на градина искала при децата Hug

Ронка,честита миялна,със здраве да си ползвате. И аз все се каня да си взема,но нещо не мога да и измисля място,пък и  съм дресирала домочадието да си мие всичко и почти не припарвам до мивката Laughing След купони пък мъжО мие аз само почиствам,пералната пере покривките,за простирането също,простирам само на Цвети Mr. Green

# 106
Рени,забравих да ти кажа,аз давам на Алекс за имунната система от този прополис,разтворен в чист спирт.Ако те интересува,ще ти дам точната рецепта/на баба Ванга е/.
Бета,в нашата ясла лягат към 13 часа,спят до 15.30 и после други нещица...В началото видях доста зор с лягането,защото и Алекс нямаше режим,ала там го научиха Mr. Green
Ели,да ти дам и на теб една рецепта за свеки....Та,даваш й да хапне порядъчно количество сладолед,изкъпваш я и отваряш прозореца на апартамента/но като се понижат температурите/ Mr. GreenГарантиран успех за отърване от свеки Peace   
Аз да се наоплача преди работа...Всяка седмица ходя на масажи и турска баня,карам колело и пия ел карнтин за топене на мазнини...И резултатът от всички тези усилия е,че съм качила 1 кг #Crazy SickПак започвам да си  хапвам тортите и до тук с хубавата фигура #Cussing out
Хубав и слънчев ден и по-малко ядове Hug

# 107
Бета в тези на тази фирма пише че уж няма ,пък Rolling Eyes

# 108
  • Варна
Рени,забравих да ти кажа,аз давам на Алекс за имунната система от този прополис,разтворен в чист спирт.Ако те интересува,ще ти дам точната рецепта/на баба Ванга е/

Мен ме интересува Peace

Бета не се тревожи,всичко ще е наред с яслата.ще свикне детето,моят син какъв беше отначало,сега какъв стана Crazy
 Да я скубят лелите Shocked, и то първия ден...егати.Да не послъгва Яна newsm78.отначало има дечица,от стреса че са ги оставили родителите при други хора/на ясла/,говорят какви ли не неща,само и само да не ходят.после се оправят нещата.с времето Peace

# 109
Жорка,ще ти я изпратя Naughty
Бета,Жорито е права,че децата са манипулатори и си послъгват малко.И при нас беше така,че и сега на моменти.Имаме една леля Пепи,която просто си личи ,че обожава Алекс,а хлапето му с хлапе веднъж ми каза,че го щипела по бузите ooooh!Аз,честно казано,като нормална сбъркана майка Mr. Green,се ядосах и на другия ден деликатно я питах какво е станало.Представи си,жената дори не е била на работа,а в отпуск него ден.Та,така де...с лъжите на децата

# 110
  • София
Оставих я пак до обяд, имаше малко протести, каза, че не иска да ходя на работа, ама тихо и кротко мина. Ще видя след малко, като я взема как е било. Не беше същата смяна и не можах да говоря с въпросната леля.
Аз знам, че е възможно да послъгват, ама тя няма откъде да измисли, че я скубят, досега не я е скубал някой, че да знае какво е. Знам ли  newsm78. Аз затова си мислех да се направя на луда и да кажа, че ми била казала, че някой я скубал, ама не съм разбрала кой - някой дете ли, та хем да разберат, че ми е казала, хем да не вдигам скандал на втория ден.

# 111
Ние преди малко станахме Tired,до 11 спа диването,ама и ние с него.Така добре ми идва повечкото сън сега BlushПък и започна да ми се гади,ама е поносимо все още.Не съм ви изчела.Отиваме на разходка.Лек ден навсички Hug

# 112
Здравейте  Confused нали пусках микробиология на Юл и излезна че има бактерия Proteus mirabilis сега ще пие АБ и е лошо това което прочетох ужаааааааааааааааас,писна ми вече Cry

# 113
  • somewhere over the rainbow
Тиция, ти пък какво отслабваш бе? ooooh! Сигурно си 40 кила с мокри гащи Hug

Бета, доколкото знам, в яслите не са педагози, а медицински сестри. Не можем да очакваме чудеса във възпитанието от тях, нито пък да са чели такива книги. Но пък на дисциплина се учат децата, на мен това ми е достатъчно. Обяснения - вкъщи.
И тук спят в 12 Confused, няма как, за всички е едно и също. Ще свикне Яна, няма несвикнали Wink Hug

# 114
Малии,Ели каква е тая бактерия бе  ooooh! На Юл какво и е иначе?

Тиция да не съм те чела че си ги пила пак тия г..на за отслабване  Naughty Повече ти вредят,отколкото помагат.Другите неща може  Mr. Green
Това разтворче го имаше,дядото го продаваше в едно малко шишенце,ама незнаех закво е. Кажи рецептата.Ама що със спирт,а?
На децата спирт може ли  Thinking

Бета,леличките в яслата са медицински сестри,не са педагози  Wink аз наскоро питах.

Аз съм си все така.Днес хомито ми даде едни капки  Praynig

Рони честита съдомиялна машина! Да,по-икономични са,отколкото да миеш на ръка  Peace

# 115
  • Варна
Ели ,каква е тази бактерия Shocked.какво пише за нея,казвай Hug
Рени,дано Хомеото ти е дала подходящите капки и бързо да ти мине Hug

Браво на спящите до 11ч.Тц тц,Благородно завиждам Rolling Eyes

Така се зарибих с един сериал,че от сутринта дърпам стари серии,и то бавно става и мноооооооого се ядосвам,ей Close

# 116
Здравейте  Confused нали пусках микробиология на Юл и излезна че има бактерия Proteus mirabilis сега ще пие АБ и е лошо това което прочетох ужаааааааааааааааас,писна ми вече Cry
Ели не искам да те плаша ,но тази бактерия е много упорита. Освен АБ намери си и добър хомеопат. Аз давах на Валери червена боровинка , коластра и водорасли. Засили и максимално имунната система. Ако имаш въпроси питай ,доста неща съм изпатила и ако мога ще ти помогна.
Момичета ,ако нямат проблеми децата по-добре е да не знаете за тези гадинки. Защото човек може да психяса.
А отностно клеевата тинктура аз ви бях споменала преди време ,но не ми обърнахте внимание. Между другото като чета как майката на Лети я е лекувала все едно са сестри с моята. Да чукна на дърво през живота си си спомням само веднъж инжекции с пеницилин. Винаги е разчитала на природната медицина и винаги ,когато и кажехме че ни боли гърлото ни го мажежше с прополис ,който сама приготвяше.
Тук пише доста неща ,ако ви интересува http://lechebnik.net/  http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=1645 аз лично ходя в аптеката и си го купувам готов ,защото нямам везнички да го направя. За нас имам разтворен в спирт ,но всичко сме го правили на око и за това не смея да давам на децата. На Марти всяка сутрин му давам захарче с прополис преди да излезе на училище.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 16:06 от isi_kam

# 117
Betta, Яна лъгала ли те е досега?Защото аз си мисля, че на този етап децата не могат да лъжат.Много са малки за такива неща.Виж, като станат на 4-5, май е друга работата.
Нон стоп съм с Мария и в лъжа не съм я хващала, винаги е пресъздавала реални ситуации и репликите й са досущ като тези на околните.МОже да използва дадена реплика не при същите обстоятелства, но на никой до сега не е "слагала думи" в устата.
Незнам струва ми се, че постъпваш добре като вярваш на детето си.
И наистина в яслата са сестри и педагог там се появява от време, на време.
А това със заспиването е много гадно.Скоро бях чела  за държавните ясли в Швеция, че там само ако родителите преценат, децата им спят на обяд.И други неща четох за яслите там, ама хайде няма да ги пиша, че да не се дразним само...

Пепи, поздравления за това че си се върнала цяла от ските Laughing Hug Много целувки на Вяра и бързо да се оправяте Hug

Джорджи, то със спането до обяд хубаво, ама всичко с времето си.Ето, аз скоро ви се похвалих с това и малката реши вече да не го прави. LaughingТа сега пак си ставаме рано

Ронка, ти кога ще започваш курс?Успех в борбата с френския Peaceу

# 118
Ема днес е сополива. Снощи след банята реши, че трябва да се разхожда боса. Никакви доводи не я накараха да се обуе около 10-тина минуте. Е точно тези 10 мин. са били достатъчно, за да са на лице сополите! Та цяла нощ не спахме с нея. Дано е само това и бързо се оправи! Praynig

Ели, бързо и успешно борене с гадинките.

Иси, чета всичко аз. Но ако пропускам нещо е защото не ме засяга пряко, както и в момента за билките които разисквате, просто защото тук май няма къде да ги намеря. Но виж като сме в Бг ще ти врътна няколко телефона да ме светнеш какво да взема. Wink Или пък просто забравям и пропускам да отбележа дадено нещо, но не е умишлено при всички случаи! Simple Smile

Ася, ако ме приемат в университета, започвам училище октомври. Септември ще има нещо като тест да установят нивото ми по френски и от октомври застъпвам сериозно. Ема също септември ще е ученичка и много се вълнувам, че има светлина в тунела за някакъв социален живот както за мен, така и за нея.

Просто си личи на Ема, че иска да е сред деца.
Бетта, не знам какво да те посъветвам, но лично аз бих се водила изцяло по детето, както съм го правила и до сега. Сигурна съм, че и на теб интуицията ти няма да те подведе! Peace
Ема лъже само когато бяща й я пита дали е говорила с баба си. Тя ако е на кеф, казва истината, а именно "да", ако ли не е кефлийка, казва "не, баба оши(лоша)". Joy
Хей Бетта, къде се ровиш и четеш тези страхотии?! Shocked Беше ми полезно, сега трябва да видя дали гювеча ми е с въпросната боя. За по-сигурно ще преустановя готвенето в него. Не съм много притеснена, защото Ема не хапва когато готвя в гювеч.

Рени, наистина миялната е доста икономична. Тази с която сме сега не е от най-икономичните. Но онази която остана в Бг. , ако не се лъжа миеше с 2л. вода!!! Peace като също е за 12 комплекта.
Хайде оправяй се вече, че се измъчи. Hug

Много дълго стана. Хайде приятен ден!

# 119
Здравейте , юлски мами!  Hug
Отдавна не съм писала. Повече ви чета отколкото се отчитам! Embarassed
 jorjito , този филм го следя от 2 серия и в началото направо бях луднала по него! Не , че сега не съм ама малко по-умерено. Laughing.Скоро не съм гледала толкова завладяващ сериал.

isi_kam , аз също давам по 5 капки клеева тинктура в сок на Пламена. Peace
И ние не сме от поспаливите - вечер заспива в 12, сутрин става в 8.30 и спи следобеден сън от 3 до 4 и нещо.  Crazy
Относно събирането с деца гледам да я събирам в седмицата поне по няколко пъти и то с деца , с които пролетта заедно ще тръгва на детска градина.
Понякога ми доскучава в къщи , та затова си възобнових едно мое старо хоби-плетенето и готвено.
Пламена е много запалена по пъзелите в момента реди два. Единия е 20 части , а другия е 35 части.Майка ми й взе едни кубчета с приказки, та и тях реди половината и така аз имам доста свободно време.  Laughing
Това е засега от мен!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт