Завиждам ви,че можете да се освобождавате..Аз не съм имала нито един изпит за 5 години следване,който да е с такава опция
Учиш като грешен дявол и това е
На есен съм решила пак да се правя на студентка по икономика обаче..Работата ми изцяло е свързана с финанси и счетоводство и трябва за всичко да питам счетоводителя,а така ще имам по-голяма свобода на действие.А,така мразя точни науки 
Само,че там не работят за 500-600 лева,а хиляди паунди!!
Завиждам ви,че можете да се освобождавате..Аз не съм имала нито един изпит за 5 години следване,който да е с такава опция
Учиш като грешен дявол и това е
На есен съм решила пак да се правя на студентка по икономика обаче..Работата ми изцяло е свързана с финанси и счетоводство и трябва за всичко да питам счетоводителя,а така ще имам по-голяма свобода на действие.А,така мразя точни науки 
Само,че там не работят за 500-600 лева,а хиляди паунди!! 

Точно това си говорихме преди време с един познат. Цените тук се вдигнаха драстично заради поскъпването на петрола. След това петрола много поевтиня, но цените на стоките си останаха същите.
Не ми се отдава.. 

Какво са тези вкусови предпочитания?!
Другите са свършили.: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7874057& … ue&ksource=-1

Препоръчани теми