Малко Юлче с шейна, най-обича то снега

• 21 251
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Eli, изпита за чужда и бг. литература ли е или само бг.? Пазя си аз някъде лекциите, помня, че ми се падна Магьосникът от Оз и не го бях чела... Embarassed преразказваха ми го преди изпита.  Whistling

# 211
Нанни само на Българска,но са бая автори ,в главата ми е каша  Rolling Eyes

Иначе днес ходих има изпит по математика,да ми пишат оценката,на които се освободиха  със контролни,ни написа оценките,,а колежките се потиха на изпит,само 5 са го взели,всички са скъсали  Rolling Eyes то бяха дали от целия материал задачите- една дъска задачи,отделно лекции три ,иди се освободи,добре че си дадох зор на контролните,тоя вика,айде втори семестър като се освободите пак,пак ще ви мине така изпита в разходка за оценката! Whistling Mr. Green Crazy

# 212
Браво на отличничката Ели HugЗавиждам ви,че можете да се освобождавате..Аз не съм имала нито един изпит за 5 години следване,който да е с такава опция #Cussing outУчиш като грешен дявол и това е  ooooh!На есен съм решила пак да се правя на студентка по икономика обаче..Работата ми изцяло е свързана с финанси и счетоводство и трябва за всичко да питам счетоводителя,а така ще имам по-голяма свобода на действие.А,така мразя точни науки Sick
Ронка,как сте след бурята?Наистина ли са ви паднали много цените покрай кризата?Мои клиенти англичани си дойдоха онзи ден и казаха,че в момента в Лондон и храната,и друхите са по-евтини дори от Варна #2gunfireСамо,че там не работят за 500-600 лева,а хиляди паунди!!

# 213
Съобщението, което всеки възрастен трябва да прочете, защото децата наблюдават и правят това, което ти правиш, а не това, което казваш.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях, че закачи първата ми картина на хладилника и веднага поисках да нарисувам друга.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как нахрани изгубено коте и научих, че е добре си мил с животните.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как направи любимата ми торта за мен и научих, че малките неща могат да бъдат най-специалните неща в живота.
Когато мислеше, че не те гледам, аз чух как каза една молитва и аз знаех, че някъде има Бог, с когото винаги мога да говоря и се научих да вярвам в Господ.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как приготви храна и я занесе на приятел, който беше болен и научих, че ние всички трябва да помагаме грижейки се един за друг.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как отдели от времето и парите си, за да помогнеш на хора, които нямат нищо и научих, че тези които имат нещо трябва да дават на тези, които нямат.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се грижиш за нашата къща и всеки в нея и научих, че трябва да се грижим за това, което ни е дадено.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се справяш с отговорностите си, дори когато не се чувстваш добре и научих, че би трябвало да бъда отговорен когато порастна.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях сълзите в очите ти и научих, че понякога биваш наранен, но няма нищо страшно в това да поплачеш дори.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се безпокоиш и исках да бъда всичко онова, което бих могъл да съм.
Когато мислеше, че не те гледам, аз научих най-много от уроците на живота, които трябва да знам, за да бъда един добър и творчески човек, когато порастна.

Когато мислеше, че не те гледам, аз те погледнах и исках да ти кажа “Благодаря!” за всички онези неща, които видях, когато ти си мислеше, че не те гледам.

# 214
Браво на отличничката Ели HugЗавиждам ви,че можете да се освобождавате..Аз не съм имала нито един изпит за 5 години следване,който да е с такава опция #Cussing outУчиш като грешен дявол и това е  ooooh!На есен съм решила пак да се правя на студентка по икономика обаче..Работата ми изцяло е свързана с финанси и счетоводство и трябва за всичко да питам счетоводителя,а така ще имам по-голяма свобода на действие.А,така мразя точни науки Sick
Ронка,как сте след бурята?Наистина ли са ви паднали много цените покрай кризата?Мои клиенти англичани си дойдоха онзи ден и казаха,че в момента в Лондон и храната,и друхите са по-евтини дори от Варна #2gunfireСамо,че там не работят за 500-600 лева,а хиляди паунди!!

Браво за решението да учиш. Нямаш умора ти, ей! Hug
А недей така против точните науки. Както казва един познат.." Всичко е въпрос на математика"! Wink

Добре сме след бурята. Тук не сме много засегнати, по на юг от нас е било доста страшничко.
Цени не съм забелязала да падат. Naughty Точно това си говорихме преди време с един познат. Цените тук се вдигнаха драстично заради поскъпването на петрола. След това петрола много поевтиня, но цените на стоките си останаха същите.

Ели, хубаво, че си налегна дупето и се освободи от изпита.

Анет, след малко ще се редактирам да ти напиша рецептата за питка.

# 215
Рони,много беше хубаво това,което пейстна  smile3521 Разчуствах се.

Лала пиши по-често,липсваш  Hug

Само аз ли нямам желание да уча  Thinking Не ми се отдава.. Embarassed

Аз съм тук,но залитам по разни сайтове за пазаруване онлайн,направо съм за бой  ooooh!

# 216

Само аз ли нямам желание да уча  Thinking Не ми се отдава.. Embarassed
Не си сама, и мен доста ме помръзва. Но се налага да уча език, няма как. Виж за него имам огромно желание да го науча, че много куцо без език! ooooh!

Аз съм тук,но залитам по разни сайтове за пазаруване онлайн,направо съм за бой  ooooh!

И аз съм така, Калин направо ще ме изхвърли...как източвам картите! Joy
Миналата седмица поръчах за пътви път от Ла редут...пффф голяма краста, сега пак съм напълнила кошницата, но чакам утре да си получа пакета да видя как са размерите и пускам наново. Бях си сложила едно много хубаво шалте на есприт в кошницата, но докато се мотам то взе, че свърши. Close

# 217
Рени като му дойде времето,трябва да имаш желание най вече нали Wink

Вижте това нещо,математически е доказано че жени е равно на проблеми  Mr. Green Mr. Green Mr. Greenhttp://forum.plovdiv24.bg/index.php/topic,746.msg6553.html#msg6553

# 218
Тиция:то в Лондон дрехите и храната от доста време насам са по-евтини от тук.Още миналата година дори си спомням,че коментирахме с нашите англичани тука,за цената на пилето там и тук.А и лични мои наблюдения,за една година бях 3 пъти в Лондон,а Лондон по принцип си е скъп град,представете си сега какви са им цените в провинцията. ooooh!
Ели :браво за изпитите,ще се справиш ти. Hug
А за Ларедута...ох,снощи пак поръчах,ми не се сдържах.Комплект чаршафи за голяма спалня с 4 калъфки-6 евро Shocked

# 219
Арлина я дай линк за чаршафите  Thinking

Аз днес поръчах в MyToys 2 чифта Адидаси на Гали. Ето   и това

Пък за Редута четох че утре цените щели да бъдат в центове  Shocked
Чакам 4 поръчки и не ми се ще да правя друга,но ще видим..

# 220
Анет, това е рецептата за питка която правя. Аз слагам около 600гр. брашно, става хубаво.
220 мл. топло прясно мляко
60 гр. разтопено масло
2 яйца (разбиват се с вилица преди да се сложат)
2 с.л. захар
2 ч.л. сол
500 гр. брашно
2 ч.л. суха мая

Програма:месене с втасване. След това тестото се вади и се оформят питчици, които се оставят да се понадигнат още 20-30 мин. на топло и се пекат на 180 гр. Когато са опечени се наръсват със студена вода и се загърват с дебела кърпа за 10-15 мин.
Позходящи са за пълнене със сирене или сладко.

Арлина, много изгодни неща изпадат.
Рени, много хубави покупки! Peace

Моята Ема досега яде баница със сирене и отделно ръпаше ябълка. Joy Какво са тези вкусови предпочитания?!

# 221
Аз бях взела на Зоя миналото лято тези сандалки на адидас,розови,ама от Редута.Хубави са,могат да се мокрят,влизаше и в басейна с тях.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7874189& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7871791& … ue&ksource=-1

Този обаче май е с ластик newsm78Другите са свършили.: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7874057& … ue&ksource=-1

Ето и това:2бр.за 5,50: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8733899& … ue&ksource=-1

# 222
Ех,чудех им се аз на тия на точките,включват ли калъфки,не включват ли,тцтц.А ето ги къде били калъфките  Rolling Eyesю
Утре ако пускам ще ги имам в предвид  Thinking

Арлина  Hug

В нашата ясла децата гледат куклен театър.Идват артистите в градината и така.Много е удобно.Този четвъртък ще гледат Червената шапчица  Joy
При вас така ли е?

# 223
Aма май пликовете а свършили.В имейла ми има плик,а сега като си проверих в сайта,не са ми го пратили.Дали ще дойде или да поръчвам още 2 долни чаршафа и да ги съединя? newsm78 Видяхте ли цената на калъфките? 0,62 евро цента Mr. Green

# 224
Рени, в нашата ДГ 1-2 пъти в месеца имат театър. Гергана е много доволна, винаги разказва какво е гледала.

Общи условия

Активация на акаунт