ЮНСКИ мами 2009! Тема №19

• 11 591
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
Good morning girls  hahaha много съм добра по английски
Пия си кафенцето и отивам на ЖК.Честно ви казвам това е най-омразния ми ден в месеца.Ще има да чакам поне един час в тъпата поликлиника сред кашлящи и кихащи хора,ще умра от студ,а като вляза - кръвно,обиколка на корема,кг. и всичко това за 2 минути #Cussing out

# 181
Малее голяма поледица днес. lili_to внимавай.
Едвам заведох детето на детска и се допързалях до работата. Хем бях с такси и пак за малкото време ходене пеша се чувствах ей така:

# 182
Току що приятеля ми се обади да ме предупреди за поледицата и реших да не рискувам да ходя сама и той ще ме закара до ЖК.

# 183
Добро утро

Качих и аз снимки в албум4ето - корема ми нараства с дни - разликата между двете коременни снимки е 3 дни, като последната е от тази сутрин!!!вече съм +5кг, и имам чувството че повечето е на дупето  Confused

аз в петък съм пак на ехограф, и ще се гледаме  Simple Smile

приятен ден!

# 184
Добър ден на всички! Влизам само да се отчета. Вчера ходих на 4Д видеозон. Бебето се развива нормално, отговаря си на седмиците, 345 г и 25 см. И живот и здраве юни месец ще си имам момченце.В общи линии това е.
Приятен ден Ви желая и много усмивки и поводи за радост!

# 185
mimsi_77, честито!
Днес прознозата е за по-топло време. Толкова се надявам да са познали този път. Жадувам за една дъъъъъълга рахзодка.

# 186
mimsi_77 , супер!
Къде ходи на 4 Д?

# 187
Михайлова благодаря ти!Вчера трябва да са ми записали час за д-р Давидков за 29/01 - тогава ще съм 20г.с. и 3 дни - днес вече ще знам със сигурност Simple Smile

мимси_77 честито ти момченце!И аз се надявам да разберем пола в края на месеца Simple Smile

При нас вали дъжд и отгоре на това е заледено, мрачно..много кофти време.
Бургаски мами, нали срещичката за събота остава ??

# 188
Ето малко инфо за стриите (ако вече е публикувано, моля за извинение)
http://www.moetodete.bg/krasota_i_moda/p3_1023_0.html

# 189
Ходих на преглед в Майчин дом в гр.Варна. Прегледа ми го направи д-р Яков. Аз лично съм много доволна и дори малко се поуспокоих, че бях притеснена от многото падания, които имах. За пола аз лично различих пенис-нямаше нужда дори той да го казва.доктора потвърди.

# 190
tanka80 защо чак за 29.01. ти записаха час ти ли искаше тогава или просто няма за по рано  newsm78 чудя се дали да не звънна да се запиша от сега ако се чака много newsm78

Момичета какво става с нашата Варненска срещичка ще се събираме ли ?

mimsi_77 честити ти сини гащи   bouquet

# 191
Добро утро и от мен!!

Предпочитам адския студ, пред ужасната поледица,щяхме да се разделим с вас или най-малкото зло да съм в болница със счупен череп! Първо, докато пътувахме към офиса, колата така се завъртя на пътя, карахме с 40км и сме със зимни гуми, изкарах си акъла! После нали съм си гладник и приятелят ми като ме остави, тръгнах да си купя закуска по една от преките на Витошка, не стига че поне 4-5 пъти правих пируети, но не успях да падна, една огромна висулка, се заби точно пред бутушите ми, просто някой ме пазеше в този момент, не минавайте по Хан Аспарух/пряка на Витушка/, пълно е с  висящи ледени висулкиОше ми треперят краката, днес няма да мръдна повече от офиса, ужасно е за вървене, по Витошка  е същата история, ледена пързалка!

# 192
Добро утро и от мен!
Мили момичета, ако можете да си го позволите - не излизайте навън днес! Или поне не толкова рано. Ужас някакъв е - лед, а върху леда - мокро, което го прави още по-хлъзгаво. И на пръв поглед не може да се различи, за да стъпваш по-внимателно. А най-гадното е, че ледът е най-вече по тротоара и там, където не минават коли. Стигнах до работа, като вървях по платното (разбира се, внимателно, като изчаквах колите) - живея на десетина минути от работа и то на същия булевард, т.е. буквално ходя само по права линия, а и движението е еднопосочно, та позволява да ходиш по платното, покрай паркиралите коли. И като стигнах заветното кръстовище, на което е "нашата" сграда, дойде най-трудното - да се пресече + тротоар + стълби и площадка ... Още ми е хлъзгаво под краката ... А шефът ми такъв коментар направи по мой адрес, че ми стана истински обидно. Ще ви го спестя, че и без това ви досадих, ама не го очаквах ...
Внимавайте, дано никой да не пострада днес по какъвто и да е начин!

# 193
  • Бургас
Добро утро и от мен.
Днес е наистина е много гадно навън.
Внимавайте всички много е заледено, особено тротоарите. Тук вали дъжд и е едно мрачно, хич не ми се излизаше за  работа днес.

Аз утре съм на ЖК. Нямам търпение да видим бебо дали е добре.
Да ви се оплача повръщането при мен се завърна. newsm78 Уж беше спряло, а сега е всяка сутрин. Има ли и други като мен.

Какво стана със срещата бургаски мами? Нали остава?

# 194
Добро утро, мами!!!

mimsi_77  Честито ти мъжле!!! smile3525

Момичета - НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ!!!
Somebody, ние явно работим наблизо една от друга, защото моят офис е точно зад Съдебната палата  Hug  И сутринта идвайки на работа.............. по Дондуков е нещо страшно, всеки втори човек падаше, много се стреснах, поне 10 човека край мен паднаха. Аз ударжах фронта, пързалях се, хлъзгах се, но не паднах.................... и накрая на 100 метра от офиса............. така се изтърсих........ по дупе........... не е истина....Обадих се на моят доки и той ми каза да започна да пия нош-па веднага и следобед отивам на видеозон......... В интерес на истината не ме заболя толкова.......... но много се стреснах........ НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ поне до обяд
И нека денят ви да е усмихнат, въпреки хлъзгавицата!!! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт