ЮНСКИ мами 2009! Тема №19

• 11 596
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,
И на мен ми се изправи косата сутринта в ранни зори. Първо чистихме дебелия слой лед по колата (около 15мин за челното стъкло) и после тръгнахме. От блока в Овча Купел завиваме по наклона на "главната" улица, която е дълга един км, демек един км по нанадолнището. Само на първа, без спирачка, и до долу с шофьорската врата напред. Имаше един бус, който се беше въртял много и се беше забил в една пряспа. На булеварда положението вече беше поносимо, защото там от изгорелите газове на колите се беше разкашкал леда. Но в 07,00 на нашата улица си беше ад. До преди малко треперих.
Добре, че не се пльоснах.
Fate, боли ли те?

# 196
  • Плевен
mimsi_77, честит юнак, да е жив и здрав!   bouquet
Amorevole и ayas, не им се връзвайте на шефа и на свекървата, явно хората не се съобразяват с нашето състояние и с нашата чувствителност. И на мен мъжът ми вчера направи една забележка, ако беше преди щях да му го върна с майтапчииски тон, а снощи ми идваше да плача, да плача... Явно пустите хормони доста ни удрят....Пък и цяла нощ после кошмари сънувах, ставах до тоалетна, абе гадна нощ си беше...

Ей, внимавайте много с тия поледици, не е шега работа, дори да не се ударите, уплахата от падането е също толкова неприятна.

Аз пак да попитам - някой ходил ли е на тези "Ден на отворените врати", които организира "9месеца", че сега в събота има в болницата, където ще раждам и мисля да отида. Показвали родилните зали, отделенията с бебетата, отговарят на въпроси, така разбрах, но ако някой е ходил моля да сподели.

# 197
А аз така се бях настроила да си направим разходка с малката  Sad
Май пак ще си седя цял ден пред кмопютъра. Направо съм се вманиачила. През 15-20мин. гледам за нови постове, които да чета. Ама то е така, който си е по цял ден вкъщи. Вече имам чувството, че ще се побъркам. Искам пролет.
anyto , аз лично не съм ходила. Но ти отиди, тъкмо после ще споделиш впечатленията си.

# 198
Здравейте мамчета!

Влизам само да Ви предупредя, ако имате възможност да не излизате ще е по-добре да не го правите, но все пак ако ви се наложи дори и само до магазина ....... ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!!!! Такава поледица, май не съм виждала .... няма къде да се стъпи  Weary

Аз сутринта, докато идвах на работа, много лошо паднах и сега мисля да отида да видя как е бебчето, че и то милото явно доста е подскочило щом при падането ме изрита силно ... имам болки ниско долу в ляво и тръгвам към лекарката.

Целувам Ви и се пазете  Hug  love001

# 199
Добро утро. И ние за малко да се забием странично в едно такси - спирачките не хванаха, някакво чудо ни спаси от удара. Като видях и колко катастрофи има по пътя, ми настръхна косата. Много ми е потиснато, мислех на обяд да се разходя до пазара, за да си купя от едни страхотни мандаринки, така са ми се прияли. Дано не вали дъжд днес, че положението ще стане просто кошмарно. С този лед се чувствам като затворена в клетка.

Тази нощ за пореден път се лутах между полузаспалото и полубудното положение, не знам какво ми става, ужасно е. Не мога да се наспя от 10-на дни. Явно и нещо подсъзнателно ме мъчи, но де да знаех какво.

Сетих се, че по-малко се хлъзга, ако ходите върху снега. Аз още в предишните дни избягвах да стъпвам върху почистени тротоари/плочки, защото доста се пързалят.

# 200
Съжалявям за всички, които са паднали днес, затова повече, не смятам да мръдна от офиса, много е страшничко навън! Naughty

Fate, да близко сме,  офиса ми се намира на Витошка, до преди няколко месеца, всеки месец ходех до Съдебната палата, да вадя удостоверения за актуално състояние!

# 201
Viper, не толкова ме заболя, колкото се изплаших.

baby12 , дано всичко е наред с бебо и аз ще отида, но следобед ( въпреки че се гледахме миналата седмица ).
 Hug

# 202
Fate, Baby - дано да сте добре, и вие, и бебчетата, непременно отидете на лекар и ако можете, си полегнете. Така се притесних за вас като си ви представих как падате! На мен изобщо днес си ми е притеснено - за всичките ми близки - как са, как ще стигнат до работа, за хората по пътищата, за дядо, който преди години падна лошо на леда (а сега вече е сам ...), дано, дано да няма пострадали!
Доста хора днес си бяха надянали чорапи/терлици/шушони върху обувките, а някои бяха овързали чорап около обувките си - явно помага.
Имах планувани задачки за днес, но определено ще ги отложа.
Внимавайте! Всички ви мисля!

# 203
Somebody, може да се разберем на някоя обедна почивка да ходим заедно да хапнем, само не и днес smile3521

# 204
Мили момичета,най-неочаквано за мен ме вкарват в болница......била съм с контракции Sad
Леки придърпвания под корема и нищо повече.Не искам да ви натоварвам,само ви моля ходете на лекар и за най-малкото.Стискайте ми палци и късмет на всички  bouquet

# 205
Добро утро и от мен момичета!

И тук в Търново е страшнаа поледица...по тротоарите, добре че кмета се е запасил с някви препарати дето чистят пътищата - поне там се върви!
Дано всичко да е наред с подналите мами и бебчетата!  Hug силно ви прегръщам..

anyto, аз все изпускам тези мероприятия на отворените врати...много искам да отида, щото мисля че е интересно! освен това има и други сбирки с разни лекции за след раждането...

# 206
  • Плевен
LEILA BEL, дано всичко да е наред, гледай да си възможно най-спокойна и всичко ще е наред. Ще стискаме палци  Praynig

sharky81, http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3
май ги има всеки месец, а жената ми каза по телефона, че мога да отида в който и да е ден, пак ще ми покажат и ще ми отговорят на въпросите. А за курсовете разбрах, но за Плевен сега ще е за имунизациите на кърмачето, а аз от първото дете си знам, затова ако другите месеци е нещо по-интересно ще отида и там.

# 207
Fate, съгласна, даже ти предлагам, да се видим, като изчезнат поледиците в идните седмици! Peace

Leila Bel , ти откъде си, че те вкарват за придърпвания в болница, щото мен си ме придърпва често, ама нали и затова пия Магнерот, мен с режещите болки на нова година, ми казаха, че няма нищо притеснително, дето не можех да се обърна на никъде, обаче от магнерота болките ми изчезнаха!

# 208
ох,преди малко се върнах от ЖК и този път като по чудо нямаше хора.Всичко е нормално,вече спирам фолиевата.Обиколката на корема ми е с 5 см. повече от миналия месец и с 3 кг. съм отгоре от началото на бремеността.

baby12 стискам палци всичко да е наред Hug

# 209
anyto, много интересно е онова предишното сайтче. И благодаря за този линк на 9м, защото аз си взимам едни списанийца от доки като съм на консултация и все събитията са след моята консултация! Ти от плевен ли си?

LEILA BEL това е много неприятно, дано не е толкова сериозно колкото звучи и бързо да се нормализират нещата при теб!

Общи условия

Активация на акаунт