ЮНСКИ мами 2009! Тема №19

• 11 604
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
СЪБОТА, 13 ЧАСА, МОЛА НА СТАМБОЛИЙСКИ, В МАКДОНАЛДС

# 226
Някоя от мамите, живеещи около Плиска или Шипченски проход, иска ли да се организираме и да ходим заедно натам?

А там като отидем направо по масите ли ще се търсим? Малко ме притеснява, че ще е събота и има вероятност да е голяма лудница и трудно да се намираме, както и да висим повечко време, докато се освобождават места.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 12:58 от Gydelichkova

# 227
Така като гледам вече съм минала половината от бременноста  Simple Smile
Да попитам само но сега качвам снимки в албумчето но не мога да им сложа имена може ли да ми каже някой как да го направя благодаря предварително  Hug

# 228
Fate и Baby_12 милите... дано всичко е наред! Ама и аз съм чувала, че бебчетата са отлично защитени и падането може да ни посини нас, но не и да ги нарани тях. Baby, пиши след прегледа!

В събота ще се откриваме главно по коремчетата, нали? Защото аз все още не свързвам никовете на много момичета с лицата им, но със сигурност ще разпозная повечето. И ще се питаме взаимно : ти от форумната среща ли си? Simple Smile Защото когато baby_12 ме попита за първи път на гимнастиката за бременни - "ти от юнките ли си?" ми трябваше малко време, за да осъзная въпроса   Embarassed Embarassed Embarassed  То нали сега и мозъчното ни КаПеДе е намалено  newsm62

# 229
Първо да кажа на момичетата от Бургас да срещата за сега остава и сме трички на 17 в 12:30 маската това е последното което измислихме хайде чакам и другите мами Поли_Бс какво ще кажеш и ти  Simple Smile
.....
честито на мамите които са разбрали пола на бебо  Heart Eyes
Поля_бс ти при коя лекарка си?

За срещата - ще се радвам да се запознаем, но ще знам предния ден ( петъка) дали ще мога да дойда, защото нашия татко е в командировка, а на бабите им даваме "DAY OFF" през почивните дни, а другия вариант е да дойда с " тазманийското дяволче"  newsm18

ходя при Ризова, не мога да кажа че съм доволна от нея - винаги чакам мноооого за преглед, преглежда мннооого бързо и имам чувството че ми спестява голяма част от изследванията и от това какво трябва да прегледа- например вчера нищо не каза за плацентата...., но пък предния път раждах при нея и останах доволна ... сега за раждането съм малко на кантар защото скоро чух ужасна история с фатален край относно методите и на работа...

Снимките могат да се преименуват от менюто горе в дясно има оранжево бутонче на което пише " опиши снимките"...

# 230
  • София
Някоя от мамите, живеещи около Плиска или Шипченски проход, иска ли да се организираме и да ходим заедно натам?

Gydelichkova, най-вероятно и аз ще се включа в срещата. Имаше вероятност да пътуваме, но май отпада. Така че ще държим връзка и може да отидем заедно...

# 231
Аз за срещата гарантирам, че със сигурност ще позная Франческа, Катеринка, Гъделичкова и Ayas/с нея нали се запознахме от преди това/- и аз се съмнявам, че ще намерим да кажем три свободни маси и да ги съберем, но пък ще опитаме, нищо не губим!!

# 232
mil_kuzmanova ,както са ти казали пвечето момичета даже е препоръчително да се ходи на зъболекар.Аз понеже работя в такъв кабинет и знам,че до третия месец не е добре да се вадят зъби,но за кариеси няма никакъв проблем.А за упойката незнам какво да ти кажа - по принцип няма проблем да се използва,но стига да е качествена(да не е българска).

# 233
KaterinkaM , къде ходите на гимнастика?

Аз, понеже не познавам никого от вас лично............., а и ще дойда по-късничко, незнам как ще ви разпозная newsm12

# 234
Девойки от Варна, последно за събота или за неделя е срещата, да знам да си организирам гледачи за щерката? Иначе часа е 13, в Годзила на Княз Борис. Само пишете кой ден ви е по-удобен.

# 235
KaterinkaM , къде ходите на гимнастика?

Аз, понеже не познавам никого от вас лично............., а и ще дойда по-късничко, незнам как ще ви разпозная newsm12

hahaha Joy по тумбаците..... и по това, че сигурно ще бъдем 20 жени на едно място..... това мисля че, ще ти е достатъчно.

# 236
Марведа, супер, ако идваш, пиши ми преди това и ще се разберем. Ние с теб щяхме да ходим и на кръчма, ама нищо не направихме. Но сега май от тая част на София се оказахме много, така че по-натам можем да си правим срещи и с другите момичета.

Да, и аз мога да позная няколко от мамите. Fate, ако се притесняваш, че няма да ни видиш/разпознаеш, ако искаш да си разменим телефоните и да звъннеш, като дойдеш, щом ще закъсняваш, за да ти кажем къде сме.

Франческа, може за по-сигурно и по един карамфил да носим, както става по филмите  Laughing

# 237
Fate, това е сайтът на Центъра за съвременни родители http://www.roditeli.info/

Аз спрях да ходя, защото съм без кола сега в снеговете, а и ходя много пеша, та си наваксвам на движение всеки ден. Но напролет сигурно пак ще тръгна. Бейби_12 живее точно срещу този Център и беше казала, че ще ходи редовно, може с нея да се разбереш.

# 238
  • Плевен
Момичета, и аз получих съвсем леко кървене и ще влизам в болница. Стискайте палци всичко да е наред.  Praynig

# 239
Здравейте момичета като  слушам каква поледица е при вас и ми настръхва косата  #Crazy пазете се много и дано тези които са паднали да нямат никакви проблеми Praynig

Момичета днес сутринта трябваше да ходя да си взема резултатите от БХС но сина ми се събуди с такава страшна деряща се кашлица че  Shocked се наложи да ходим по лекари а тука вали такъв дъжд че ще отложа взимането за др. ден.

Вчера от кардиология ми преглед стана ясно че имам доста силна аритмия на нервна почва и понеже не може да се взимат в момента никакви лекарства ми изписаха само "Глог,мента,валерян" и Магнерич. Казаха повече почивка и по малко нерви  Wink

За варненската среща аз съм за  неделя 18.01. 13ч. Годзила на Кн.Борис  Peace но се чудя  дали ще има места и как ще се познаем newsm78
Ако някой иска може и списъче да направи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт