ЮНСКИ мами 2009! Тема №19

• 11 611
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Бейби_12 веднага да каже кога ходи на гимнастиката. Може вече и да сме се засичали, а да не сме се разпознали.

anyto, направо се втрещих, като прочетох какво ти се случва. Много ще стискам, само спокойно, всичко ще се оправи.

Ох, и мен днес ме боли странно коремът, дано не е нещо тревожно. Ама не е честно по средата на бременността да се случват гадни неща  Sad

Да знаете, че навън вече не е поледица. Снегът се топи здрав, ледът също. при нас вече е напълно безопасно за вървене.

# 241
Здравейте мами Simple Smile
Бързам да се похваля  днес бях на преглед на 4Д!Всичко е нормално гледахме мозъчето,гръбнака,пъпната връв,крачетата,ръчичките/как ги мяташе само:) / плацентата е нормална!тежим 490 грама Simple Smile и ще бъде девойка  stork-girl макар че все си мислих че ще е момченце!но каквото е такова да ми е живо и здраво само !и диск ми направиха,след малко ще кача снимки в албумчето Simple Smile
само немога да разбера как термина всеки път ми се изменя - първо беше 6 юни после на два пъти беше 29 май а сега ми каза на 22 май!може ли да се променя така?при вас как е?????

# 242
anyto стискам палци всичко да е наред  Praynig прегръщам те силно мисли позитивно и се успокой до колкота е възможно   bouquet

# 243
KaterinkaM   , благодаря за сайта. И аз ходя по 2 км. пеша на ден, ама се замислям и за гимнастика.

Gydelichkova , идеята с размяна на телефоните я одобрявам, затова нека на лични да си ги разменим за всеки случай.

Hug

# 244
anyto, стискам палци и се моля за теб!!!!  Praynig Praynig Praynig
Опитай се да си спокойна и да мислиш само позитивно! Чакаме добри новини!!!

# 245
anyto, всичко ще е наред, сигурна съм! Само щастливи мисли, по-малко тревоги и предварително стряскане! Всички сме с теб!!!  love001

# 246
anyto, ще се моля всичко да е наред newsm17
много мъчно ми стана  Cry

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:21 от lili_to

# 247
Anyto, стискам палци Praynig, всичко ще  е наред!

Mim4eto_t, честита мома, че на тези толкова много малки мъже, ще им трябват и жени един ден!! Wink

# 248
somebody, сетих се, че и ти искаше момиченце и все още не знаеш пола (като мен). Да ти кажа, аз имам много силни усещания, че ще съм с госпожица, а нали горе-долу еднакво са ни закръглени коремчетата, та си мисля, че и вие ще сте розови Simple Smile   Кога ще ходиш на ФМ, интересно ми е какво ще излезе при теб? Тези неща с формата на корема са малко бабини девитини, но пък аз понякога им вярвам, както е и в случая. Много колежки, които вече са раждали, ми казват същото.

# 249
Anyto споко и аз имах малко ама всичко се оправя ако мислиш позитивно и не се притесняваш.Целувам те и ще чакаме да ни пишеш .......  love001

# 250
   Gydelichkova, нямаш си на идея колко много искам момиченце, аз май съм единствената тук, дето толкова много държи да е момиченце! На 22.01- другия четвъртък съм на ФМ и ехокардиография, на едно са при доц. Томова в 18 г.с, после за по-голяма точност съм се записала за ФМ  на 3-ти февруари и при Марков в 20г.с, двама специалиста винаги виждат по-добре от един! Wink
   Майка ми казва, че си мисли, че  имам момиченце, аз също сънувах , че съм родила момиченце в един ден с една от приятелките ми която също чака бебе през юни и чийто пол още не е  видян, та и тя сънувала момиченце!Ама знам ли, не искам да се самонавивам!

P.С от толкова мисли за момиченце, бях написала момченце, редактирах Blush

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:37 от somebody

# 251
somebody, разбра ли каква е цената за ФМ? А близнашките цени?Simple Smile

# 252
Ани, стискам палци, дано всичко е наред. Praynig

Ох, не знам защо, но все си мисля, че нашият младеж ще ни изненада и ще се окаже всъщност девойка..... Tired

# 253
Поля_бс благодаря Simple Smile и аз съм при Ризова и също като теб не съм много доволна но ще изтърпя още месец, колкото до срещата защо пък да не доидеш с детето Simple Smile
Ани стискам палци всичко да е наред ти само по-спокойно  Hug

# 254
Anyto, имаш и моята виртуална подкрепа, стискам палци всичко да се оправи!  Hug
mim4eto_t, честита ти девойка!

Аз от самото начало (да си призная, и преди това) си имам усещане за момченце, съмненията на лекарите (засега) са същите, даже го и сънувах често първите месеци (беличък, рус и синеок сладур - досущ като татко си!). Обаче последните 2-3 пъти сънувам ... момиченце, че и чернооко и с къдрава черна косичка. Ха сега де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт