ЮНСКИ мами 2009! Тема №19

• 11 594
  • 279
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ха ха ха Joy  hahaha
Направо ме уби от смях - хиппотамка. Споко, няма да си сама.
Свърших по-рано в МД. Урината ми е чиста, влагалището- единични колонии е.коли, нямало инфекция

# 61
Здравейте и аз да се запиша в новата темичка
Иви аз също няма да повтарям думите на другите но мисли позитивно лошите мисли не водят до нищо хубаво стискам палци и съм убедена че всичко е наред  Heart Eyes
За спин и васерман ми взеха две шишинца кръв но второто беше за ктъвна картина
Мамите от Бургас стига сме се услушвали ами дайте да си спретнем среща Simple Smile ако искате мога да направя списъка и дайте идеи къде да е.
Приятна вечер на всички  bouquet

# 62
somebody, и аз в кюпа с килата с теб. Дори си мисля за срещата в събота дали да не помолим да ни пазят по 2 места за всяка, че с тия габарити...След раждането, живот и здраве, можем да ходим заедно на дебелариум  newsm62

# 63
somebody ако ти си хипопотамка, аз съм майка на мамут...  Hug като сте по-слабички в началото, нормално е. Носете ги със здраве и да не му мислим. За сега сме си добре.

# 64
somebody   , наистина ме разсмя с твоето майка-хипопотамка............... Така или иначе  момичета - по-слаби или по-закръглени --- пак ще сме най-красивите мами!!!   newsm20

Ако утре имам по-малко работа ще кача снимки на моят бебо..... Grinning

# 65
Иви, както и останалите момичета са ти казали БХС не е диагноза. Направи второ изследване за твое успокоение и знай, че всичко ще бъде наред. Не се притеснявай. Hug

За килограмите: Аз в сряда ще се кача на кантара Shocked Мислех вчера да свърша тази работа, но забравих, а вкъщи нямаме кантар, но и така е по-добре. Иначе за килцата, колкото, толкова. И аз качих снимка на коремчето, от 18 седмица.

Ей и без определения, като майки-хипототамки, като гледам снимките повечето сме доста слаби и е нормално да качим повече килограми, все пак трябва да се достигне първо оптималното тегло, и след това се прибавят и кг от бременността. Като преди забремяняването кг са били поднормени е нормално да има повече килца сега. Пък като родим бебчетата, тогава ще му мисллим за килограмите Peace

Поздрави Hug

# 66
Сега се сетих, че все забравям, някой има ли проблеми с ботушите си Embarassed, тези които ми бяха плътно по крака, не мога да ги закопчавам, малки са ми, и прасците  са ми  надебеляли Shocked, и сега ходя с едни гюнтери, което са за планина, но те са по-ниски и широки и само тях мога да закопчавам, имах и едни женствени леко по-широчки, но пък едва си мушкам крака вътре и после ми  е трудно събуването, но нови ботуши няма да купувам, че после да не мога да ги нося!

# 67
  • Плевен
Иви, знам, че всичко ще е наред, не се тревожи.  Hug
Малеее момичета, сега ви видях коремчетата, ами те са си като на истински бременелкиии. А на мен майка ми ми казва, че този път доста съм наляла... вече 3 кг... хахаха. Направо ви завидях за бременелските коремчета...Страшно са сладки и поне ще ви забелязват, че сте бременни и може да направят хората по някой мил жест като да ви отстъпят място, да ви дадат ред или да ви почерпят с нещо. Не знам какво правя, и с течен шоколад се тъпча, и с какво ли не и пак почти не ми личи. И като ми прилошее някъде първо трябва да уведомя всички, че съм бременна и чак тогава да помоля за стол, вода и т.н. И така не е добре, да знаете.
somebody, по нататък ще видиш какво е въобще да не можеш да си обуеш обувките. Аз така чаках мъжът ми да си дойде от работа, да ме обуе, че да мога да изляза навън  Joy, ама това и е чара на бременността. Радвайте и се, каквато и да е тя, ние сме благословени, че носим дечица в себе си...

# 68
Все още проблеми с ботушите нямам (какъвто съм карък, защото го казах, след няколко дни ще започна и аз да имам), но пък ако ти стягат много, по-добре си купи нови, които да са ти удобни,з ад а не отичат краката.

Тъкмо да попитам вече раждалите мами - има ли някаква ерцепта против отичане на крайниците след някой и друг месец на бременността? Мноооого искам да си спестя тези мъки, дано има как  Praynig

# 69
somebody и аз съм така-закопчавам ботушите до половината на ппрасците и така ги нося. И моите ботуши са по крака, но и аз реших, че други няма да купувам.

# 70
Somebody просто носи обувки, които ти стават и са удобни, няма смисъл за мес. и половина да взимаш по-големи ботуши.
Аз засега нямам отоци, но да не казвам, че предния път към края никакви обувки не ми ставаха на широчина и едва намерих едни по-широчки чехли на майка ми, в които да се побера и накрая бях все с тях, включително и в родилния. Споко тези отоци ще изчезнат.
А също трябва да се внимава и с пръстените.
Gydeli4kova лекарите препоръчват  да се ограничи солта, само обезсолено сирене и т.н. както и да се ограничат течностите, но това е за последните мес. и на мен изобщо не ми помогна имах много отоци. А също и повдигане нависоко на краката и да се следи по-често урината.

# 71
anjeelina за срещичка в Бургас съм много ЗА!Събота и неделя почивам..а за място..Ред Фокс примерно..или.. е сега ми изскочиха всички заведения от главата, на Хепи доста отдавна не съм ходила..това засега от мен:)

За ботушите..аз съм със същия проблем - имам едни по-широчки(т.е. с ластик са отгоре), които обаче вчера изморкрих на една автомивка и днес съм с други, които довечера незнам как ще събуя, отсега си усещам крачката подути Sad

# 72
Значи за срещата може и на маската там също е хубаво  а и не е много задимено
1.Танка_80
2.Аnjeelina
Трябва и да уточним на 17 или 18 да е и часа

# 73
Значи за срещата може и на маската там също е хубаво  а и не е много задимено
1.Танка_80
2.Аnjeelina
Трябва и да уточним на 17 или 18 да е и часа
За мен сякаш 17 ми е по-удобен, а Маската е добро предложение Simple Smile Съгласна - наистина в Ред Фокс е по-задимено, а за часа - около обяд.Хайде Бургаски мами!!!

# 74
Здравейте, момичета, отдавна ви чета, но имах проблеми и ме беше дълго страх. Иначе за протокола, това ми е втора бременност, имам момченце, което тази година ще стане на 6. И терминът ми за раждане е 22 юни. Ако може, ме включете при вас.

Общи условия

Активация на акаунт