ЮНСКИ мами 2009! Тема №19

• 11 598
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
И аз съм за срещата. На 17 - ти ми е по удобно. Маската нещо не се сещам къде беше. Няма значение къде ще се видим.
vance добре дошла и от сега само хубави емоции ти пожелавам.

# 76
  • София
аз не съм имала проблеми с ботушите нито сега, нито предишния път.

# 77
За 17 е добре за 12:30 да кажем как е? Маската е до пиргос стил и вече сме три Simple Smile
Танка днес си имала имен ден да ти е честит много здраве щастие любов и едно хубаво бебче юни месец   bouquet  bigdance2

# 78
О, ботушите все още си ги обувам нормално, но и без това съм с доста слаб прасец и почти всички са ми доста широки.
Лично аз ви препоръчвам да не седите с ботуши и боти в офиса, а да си носите по-леки обувки.
Краката, обути в ботуши логично се загряват се издуват доста.
Не е препоръчително и носенето на тесни чорапи, чорапогащници и панталони.
Пречат доста на кръвообращението.
Тези съвети ми ги даде моя позната невролог. Каза че, това трябва да бъде правило за всяка бременна през зимата.
Иви, не се притеснявай особено, но лично аз бих направила консултация с добър специалист, повторен БСХ+ ФМ.

# 79
Ivi_81,
ако си убедена в решението си то амниото е напълно излишно.
За твое успокоение си направи ФМ  при добър специалист. БХС е като гледане на кафе, изобщо не е сериозно изследване и не е точно.

# 80
Ivi_81,
ако си убедена в решението си то амниото е напълно излишно.
За твое успокоение си направи ФМ  при добър специалист. БХС е като гледане на кафе, изобщо не е сериозно изследване и не е точно.

Peace  И не напразно на листа с резултата, независими какъв е той, пише, че на всяка бременна се препоръчва изследване на видеозон за ФМ в 19-22 г.с. Тоест, самите те си намекват, че БХС-то не е много сигурно изследване.

Хайде да си ходим. Лека вечер от мен!

# 81
И въпреки това БХС-то не е чак като гадаене на кафе.
Има доста болести, които могат да се установят само чрез кръвни тестове, каквото е БХС-то.
ФМ допълва картинката- лицеви малформации, малформации на сърцето.....
БХС-то казва, че има риск например 1:250, което не означава задължително, че плодът е увреден.
Изследването дава % вероятност генетичната малформация да е факт.
Жалкото е, че освен бременни пред генетичната лаборатория имаше и доста родители с малките си деца, страдащи от генетични болести......

# 82
Gydelichkova, благодаря за полезната информация! Предния път бях +12 и се чувствах много добре. Бързо всичко свалих. Сега не е така - днес се преуморих да ходя и после се "трупясах" в нас Sad Мисля, че ми натежава. Освен това този път работя от нас, това е добре, защото днес ходих на среща с колега за една задача и по пътя изядох сума ти неща - всичко ми се прияжда, ужас, а като съм в нас е по-друго. Уморих се и от внимаването да не падна по тази поледица!
И в тази връзка - пързалях се дори с немските си удобни ботуши с добър грайфер?! /накарах майка ми да ми ги донесе като разбрах, че ще хвана зимния сезон. По- ниски са, удобни, лека платформа, топли и лесно се обуват, широчки. Обувките са от огромно значение винаги. Предния път изкарах последните 4-5 месеца с едно сабо на Др. Шол - невероятно.

# 83
За 17 е добре за 12:30 да кажем как е? Маската е до пиргос стил и вече сме три Simple Smile
Танка днес си имала имен ден да ти е честит много здраве щастие любов и едно хубаво бебче юни месец   bouquet  bigdance2
За 12:30 на 17.01 ме устройва! Simple Smile
А за именния ден, благодаря за пожеланията, на всички да ви се връща..всъщност аз днес разбрах за този имен ден - никога не съм празнувала..
По-късно ще кача и аз снимчици да ми видите порасналото коремче Simple Smile

# 84
Иви, аз незнам какъв съвет да ти дам, само спокойно и  Praynig дано всичко е наред.
Някой беше споменал преди време, че е от голямо значение точната седмица и ден...аз като не съм сигурна сега  newsm78
16-та ли 19-та ли  newsm78 ужас  #Crazy

# 85
Иви, днес си мислех много за теб и се помолих тревогата да е фалшива!! С подкрепата на много бъдещи и настоящи мами всичко ще бъде наред!!! Simple Smile

somebody и Gydelichkova, ще ме прощавате, но вие ще сте като от вицовете за слаботелесни в сравнение с моя милост Simple Smile Засега съм +5, но подозирам, че в 9-тия месец с близнаците ще съм + 30 Simple Smile Дано удържа фронта!!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 22:22 от KaterinkaM

# 86
Да попитам вие имате ли пъпки? Мен от една седмица са ме накацали едни гадни пъпки по брадата.Немога да се понасям направо.През пубертета не съм имала нито една пъпчица,а сега какво им стана на хормоните...? #Cussing out

# 87
Сега се връщам от ФМ при Балев и бързам да се похваля, че всичко ни е в нормата и очакваме със сигурност госпожица newsm18, така че момичета може да го впишете на първата страничка. Малката е много щастлива, защото искаше сестричка и се сърдеше тати като казваше, че е момченце.
Сега ни изкараха на 17 седмици и 5 дни, а според ЖК още миналата седмица в сряда бях 18седм.и 2 дни, така че разминаването е голямо, а за БХС-то взеха в чт. писаха 18 седм. и 3д. Тъй като прочетох, че ако не са изчислени точно седмицата и дните при БХС ще се получат големи отклонения и неверни резултати, смятам да ги накарам да преизчислят резултатите, че кой знае какво се е получило.
ivi според мен отивай при Балев и ако и при теб има разминавания в дните помоли да ти преизчислят БХС-то. Питах доцента и дали, ако БХС покаже лош резултат трябва да се притеснявам, той каза че според него няма нищо притеснително. Така, че ivi стискам палци. Praynig
Амниоцентезата е доста крайна мярка и не би трябвало да се препоръчва с лека ръка, освен при сериозни съмнения, а БХС е само вероятностно изследване. Вярно е че амниото дава почти 100%  сигурност, но все пак 1 от 200 бебенца загиват вследствие на аборт. Cry
Lili  да не си и ти в момичешкия отбор, аз от няколко седмици имам ужасни пъпки и то не само по брадичката. #Cussing out

# 88
Влизам в отбора на мъжките майки. Нашият бебо върви напред, днес на консултация го измериха 19с и 5д.
За пъпките и при мен е така, такова нещо не ми се случвало дори в пубертета. 

# 89
Vanny 76 и Уникат, честити респективно момиченце и момченце в коремите!!
Vance, добре дошла!
На мене днес все ми се повдига?! А беше отминало от доста време...Дали е от това, че ядох какво ли не или че съм уморена...Като си легна и всичко е о.к.
Иви, и аз ти изпращам позитивните си мисли и пожелания!

Общи условия

Активация на акаунт