Някои се кърмят вече, а останлите чакат ЯНУАРСКОТО човече:):):)

• 15 183
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Бърборанче, стискам палци всичко да потръгне с храненето на Петя! Наистина ,ако се налага ,дай АМ. Аз бях писала, че с Гого така ми беше трудно с храненето 1вия месец. И аз съм давала за кратко АМ, но не се отби и го кърмих до годинката.
Момичета, благодаря ви за споделеното за Бюбхен. Моят крем е предпазният.Радвам се, че съм улучила нещо добро. Пишете и за други продукти, които ползвате и сте доволни.
Елли, благодаря за информацията за болничните.
  Аз звънях до работата си и ми казах , че болничните се носят в началото на следващия месец, т.е. за декември в началото на януари и след това до 10 дни ги превеждата паричките. И аз така си правя сметките, че от 15 нататък трябва да ги преведат. Но това ще е само сумата за декември  Thinking или ще има парички и за  януари , защото болничният продължава и в януари  newsm78, това не ми е ясно.
 Мен днес си ме боли ниско долу, ама не е на интервали , а постоянно и не е непоносимо. Може пък да наближава моментът  newsm78

# 151
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Честито на новите мами! Grinning
Аз още съм тука...дет се вика 2 в 1 Laughing ама до края на седмицата всичко,ще е приключило Mr. Green Днес бях на изследвания...кръв и ЕКГ..утре пак някакви ще ми правят...и май петък събота,ще е денят Mr. Green
Иначе за болничния..моя е от 05.12.2008 и също не е изплатен.Мисля си,че elli_g  добре го е обяснила,защо ги няма още.
Имам си и педиатър..някой ми беше препоръчал д-р Бойка Иванова от 17-та поликлиника...многооо мила жена привърженик на кърменето и хомеопатията,доволна съм от срещата си с нея! Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:29 от Zolla

# 152
Привет! Гледам тия дето още носим повечко се ослушваме, отколкото пишем и дано скаро да се присъединя към тези дето гледат бебчета Simple Smile

Аз се върнах от преглед и утре ще ме приемат в болница. Имам два пръста и малко разкритие, но щийкате не се е изгладила още. Така че явно вървя към това, което най-малко исках - да влизам в болница преди да е почнало раждането и не само това - а вероятно да го индуцират... Което ме навежда на мисълта, че като съм чела толкоз много книжки, нещо не съм внимавала и сега Господ ми натрива носа  Simple Smile Ще се опитам обаче да запазя спокойствие  Simple Smile Поне днес тоновете на бебо бяха нормализирани, което явно значи, че съм го изтероризирали тия дни, когато се бях изнервила. Така че, момичета, стискайте палци всичко да мине бързо, леко и успешно Praynig  Simple Smile

Hug  Hug  Hug  Hug

# 153
  • София
Здравейте момичета,
аз съм от февруарките.
Честито на всички мами имате страхотни бебенца, а на тези които чакат още леко и безпроблемнно раждане.
Искам да ви попитам има ли някоя от вас която им аотзиви за педиатър от 25 или 22дкц?

# 154
И аз се върнах от преглед, първо бях на гинеколог после на анестезиолог.
Момата расте с пълна сила, толкова е голяма че видеозона не можа да измери теглото, над 4кг... #Crazy
После ходих на анестезиолог, исках да се видя с този който беше на серклажа, но той е бил зает и ме прегледа другия им лекар. Така ме изнерви, 15мин се мъчи да ме убеди за епидурална анестезия, колко вредна била общата и т.н. Накрая видя че аз няма да си променя мнението и набързо ме изпрати.  #Cussing out
Лек ден на всички, снощи пак не успях да спя, 3  пъти по 2 часа общо за цялата нощ... Tired

# 155
Как да не се отчаявам момичета...реве ми се...
Постоянно я слагам на гърда, но тя ме ползва за залъгалка....Сега татко и опита да и даде 60 мл АМ....40 минути и отне да го изпие и то не до края... Аз пряко сили успях да изцедя 60 мл кърма и на следващото кърмене ще и я дам като добавка...Пия чай,ям супи, овесени ядки и цедя, но кърмата ми намалява супер бързо...Само жито не мога да намеря откъде да си купя..иначе и с жито ще пробвам...
За АМ сме купили Аптамил..., но Петя явно не го харесва. Сега се чудя да пробваме с Нан или с Хипп...татко и е против НАН ( Хипп уж бил по био...), но тя в болницата си хапваше НАН...
Вече полудявам..бях сигурна, че ще родя нормално, бързо и лесно...накаря родих секцио...
Молех се бебка да е над 2500 , за да не я сложат в кувиоз...тя се роди 2920 , но заради друго беше 6 дни в кувиоз...
Бях сигурна, че ще сме на изключително кърмене и късно захранване...сега се чудя какъв АМ да купя...

# 156
Бърборанче,и аз давам Аптамил и съм доволна,но моите деца са лакоми.пробвай с Милумил-той е по-сладък и вкусен-за злояди бебета.може да прибавяш и кърма в АМ. Peace

# 157
Киша, като и дам кърма от шише тя я изсуква светкавично...Лошото е, че не успявам да изцедя достатъчно... Вече я намразих тази помпа, като си затворя очите и чувам звука и...буууууу....

# 158
  • Варна
barboran4e най-важното е да се успокоиш . Понякога просто стават малко по-трудно нещата . Има много причини детето да не суче активно и да не наддава задоволително , независимо от това , че има кърма . В кърмаческия ще ти дадат доастатъчно информация , но понякога трябва и на живо една срещичка , за да се прецени кърменето . Иначе за АМ  - всички имат различен вкус , и напълно е възможно е детето да предпочита едно пред друго . Доколко са био - ми доколкото може . Всички отговарят на едни и същи критерии и са си еднакво хубави .  Hug

# 159
  • Варна
Хей!!! Бърборанче, недей така! Май те гони следродилна.

Първо се успокой, че кърмата многооо се влияе от психическото ти състояние. Нищо няма да му стане на детето да му даваш малко АМ - настоявай. И се стегни, моля те, трябва да си силна, че оттук нататък ще имаш доста трудности всякакви покрай беба. Не е лесно да си мама, но паниката и отчаянието са повече от лош съветник!

Детето е добре, нали? И Елия стоя 7 дни в кувиоз, и аз нямам кърма, и аз имам гадни 9 шева.... Мисли положително - явно умората ти идва в повечко. Кураж!!!

# 160
Бърборанче, и аз съм на мнение да се съвземеш, трябва да се успокоиш и да се наспиваш, ако може някой да ти помага..
Иначе пий компот, сладки питиета, боза, бира...

# 161
Бьрборанче и аз имах проблем с кърменето, малкия до месец не засмукваше нищо от гърдата, ела сега да го видиш как хубаво се справя. На десетина дни една приятелка ми препоръча да опитаме с силиконовите зърна и се получи, постепенно го отвикнах от тях. А относно житото мисля, че наистина спомага за по-голямото количество кърма. Има жито във всеки супермаркет, задължително пробвай с него.

# 162
  • Ловеч
Tui e TOBITO i malkija zvjar deto ja iztormozi na 12.01.09 kam 22;50 Ot edin shtastliv TATKO i leko pootzeznjal i mozesht da pishe normalno po klaviaturata smile3521

http://picasaweb.google.bg/madlena1112/MalkiaIVO?authkey=4wEMPb9tInQ#

# 163
Здравейте!

Бърборанче, спокойно миличка, кърмата ти намалява от паниката и притеснението, трябва да се успокоиш преди всичко. Нали и аз бях така, но се поуспокоих и кърмата ми се върна. И Анна не наддава достатъчно, спи много и не яде всичко от гърдата, аз пък нямам сили да се цедя, нямам и читава помпа. Успокоявам се, че си пълни добре пампите.
Аз се чудя да си купя ли читава помпа или не? Доволни ли сте от електрическата на НУК? Колко време отнема горе-долу цеденето с нея? Хамалогия ли е? Определено ако ще купувам ми трябва нещо, с което цеденето да ми отнема 10-15 мин. За цедене по 1 час помпа си имам, тип спринцовка. Sick
Купували ли сте колекторчета за кърма, еднократни? Доволни ли сте?

И преди всичко си чакам парите от НОИ. Преди да ми ги преведат нищо не мога да си купя Crossing Arms

Натали, много хубав този Алекс бе, пу-пу

# 164
Как да не се отчаявам момичета...реве ми се...
Постоянно я слагам на гърда, но тя ме ползва за залъгалка....Сега татко и опита да и даде 60 мл АМ....40 минути и отне да го изпие и то не до края... Аз пряко сили успях да изцедя 60 мл кърма и на следващото кърмене ще и я дам като добавка...Пия чай,ям супи, овесени ядки и цедя, но кърмата ми намалява супер бързо...Само жито не мога да намеря откъде да си купя..иначе и с жито ще пробвам...
За АМ сме купили Аптамил..., но Петя явно не го харесва. Сега се чудя да пробваме с Нан или с Хипп...татко и е против НАН ( Хипп уж бил по био...), но тя в болницата си хапваше НАН...
Вече полудявам..бях сигурна, че ще родя нормално, бързо и лесно...накаря родих секцио...
Молех се бебка да е над 2500 , за да не я сложат в кувиоз...тя се роди 2920 , но заради друго беше 6 дни в кувиоз...
Бях сигурна, че ще сме на изключително кърмене и късно захранване...сега се чудя какъв АМ да купя...

Здравей беборанче,аз съм от априлските майки ,но ви чета понякога.
Понеже виждам колко много старание полагаш и сълно се надявам да успееш ,реших да помогна ,ако мога.
Жито можеш да купиш от църква.
Успех,мила.Наистина би било добре ,ако успееш да отпочинеш и да се успокоиш

Общи условия

Активация на акаунт