Някои се кърмят вече, а останлите чакат ЯНУАРСКОТО човече:):):)

• 15 188
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Честито на Тобито и Бубичко!!!  bouquet

При мен няма и помен от болничен, ужас, в работата не ги бяха предали в началото н януари #Cussing out заради някакви декларации, някой не си е свършил работата като хората и сега си седя без пари. Два болнични вече са се натрупали, бясна съм, но ако са ги подали на 3-4-ти януари в НОИ не ги очаквам преди 20-ти парите.

Доволна съм от чая, българския. Аз го купувам за 2 лв. Има го в аптеката на 20-та п-ка. Жената каза, че много и се харчел и зарежда често от него. Аз тези дни ще пратя Митко да купи още за да имам. Иначе на вкус ми е отвратителен, малко по-силничък ми е от този на Хип, но важен е ефектът.

Хайде всички неродили, не се изнервяйте, горе главата, ще родите, няма къде да ходите... Wink

Целувки, отивам да си хапна и си лягам, че съм гроги!

# 121
Здравейтее!!!! Аз до сег адавах зор да раждам, но ни поканиха на сватба на 24.01 (рожденият ми ден) та може да изчака до 25.01 бебко  Grinning
Честито на Тобито и Бубичко !!!

# 122
  • София
Лено, кураж, миличка, 1-2 дни остават да се почуди твоят бебчо, ще минат накак си... Много прегръдки и много късмет!!! Чакам новината Hug

# 123
А след като се роди бебето каква е процедурата по издаване на акта за раждане, получаване на еднократната помощ, кой издава 2-я болничен?

# 124
 murvet77за  акта за раждане ще ти обеснят в болницата.за еднократната помощт като си вземеш акта тогава ще подадеш документите при нас в социалните се подават.а 2 болничен ще го получиш от доктора на детето.пожелавам ти леко раждане.

# 125
svetla_@ ,   bouquet

# 126
Моят болничен е от 13. 12. и вече е изплатен на две вноски. Първият превод е бил още на 23. 12., а вторият - на 08.01.  Party
А можеш ли да кажеш дали при изчисляване на обезщетението ти са взели като база 6 или 12 месеца??

Предполагам, че са взели шест месеца за база. Но аз не съм критерий, тъй като винаги са ме осигурявали на реалната ми заплата. Може би някой, който се е осигурявал на по-висока заплата шест месеца назад, може да даде по-достоверна информация.  Peace

# 127
Rolling Eyes  последните преводи на НОИ за миналата година са били на 18 декември

# 128
ЧЕСТИТИ  БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА  bouquet  bouquet  bouquet
СНИМКИИИИИИИИ

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 01:11 от natali81

# 129
добро утро момичета...пожелавам ви прекрасен ден, много усмивки и хубаво настроение...

mini_79 понеже всички разказват как по-големите деца приемат бебета, вашата принцеса Стефания как реагира...

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 08:24 от lorini

# 130
  • Пловдив
Добро утроооо!

Малииииии,Лорини какво закусчица ни е спретнала...........мерси!
И аз да се запиша в темичката,преди да сте я изписали.Нещо хич не ми се пише на последък,но пък ви чета редовно.........
Честита принцеска на Бубичко и Честит малък принц на Тобито!!!Да са много здрави и щастливи дечица!
Натали-голям сладур малкия!
Моят болничен също е от 13.12 и още не е занесен в НОИ  hahahaАми че те на 06.01 ми изплатиха предишния болничен.........та зависи от това кога работодателя носи болничните в НОИ.......нашите ги носят на 20-то число,обаче тези от предходния месец........
Приятен ден на всички!  bouquet На тези дето сме още 2 в 1........спокойно,всички ще родим! Hug

# 131
Добро утро!!!

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА БУБИЧКО И ТОБИТО!!! Да са ви живи и здрави, мамчета и татковците да ви помагат Wink

Сега се замислих, че нашият татко много ми помага.. особено през нощта като ревне Калоян и аз от един момент нататък просто нямам сили да се справя...  Tired Добре, че ми е Митко да успокоява и двама ни  Laughing  Crazy

Гледам болничните обсъждате.. ми той и моят не е занесен още в НОИ.. от 13.12 е, ама... преди нг говорих с колегите кога ще ги носят и ми казаха - ооо, на 10-11.01, ще ти се обадим... е, не са звъняли още, а и аз не ща да питам пак, щото тоя колега само ми се кара (беше ми се скарал що не съм му казала, че съм бременна, да си предвидел в бюджета  Crazy - еми, нали това ти е работата бе,  #Cussing out, плюс това в отдел от 30 човека, 20 от които жени в детеродна възраст без деца е от ясно по-ясно, че определен процент ще забременеят през годината...уффф, отплеснах се много, сори)

Мацки, лягам да спя, че съм повече от гроги вече  Tired  Sleeping
Оххх, няма да стане мойта... Калоян се събуди пак  Tired

# 132
Натали, много ти е сладък бебчо!
И моят болничен е от 13.12 и все се каня да звъня да питам кога са го занесли, че пари трябват.
 Купих си кремче за бебето ( за дупето) на Бюбхен- 100мл. Някоя от обебелите се мами ползва ли такова и да каже какви са отзивите.

# 133
Абе вашите болнични не са ги занесли, а моят като е занесен и кво....още си чакам парите. За убиване са тия от НОИ #Cussing out

# 134
  • Варна
Добро утро! То почти ден де....

Пепи, аз ползвам козметиката на Бюбхен - Елия не ми е правила някаква реакция. Дори да си призная - първия ден като ми я изписаха, понеже бях многооо ошашавена, та съм я намазала вместо с олиото с душ гела Embarassed, и си стоя така 3 часа докато се усетяSimple Smile Пусто ошашкано, хем съм завършила немска гимназия, а то с големи букви пише Wasch gel....както и да е, че и от това дори не и се зачерви кожичката!

За болничния моя е от 8.12 и вече е изплатен на база 6 месеца назад! Другия болничен за 42 дена от датата на раждане ми го дадоха в болницата! Там също имаше една жена дето и попълваш декларация за имената на бебо и после в общината си взех акта за раждане. Еднократната помощ е по адресна регистрация на бебо - от районното кметство. Поне тук във Варна е така....

Гледам майчетата, които имат бебоци са всичките гроги! Момичета, аз съм на края на силите си, и стане ли 23 - 24 часа започвам да нервнича. И нашият татко многооо помага, но все пак е и на работа и гледам да го щадя. Пусто като се правя на героиня и не пускам майка ми....

Моя мъж - Атанас е именник в неделя, та се чудя какво да му взема. Някакви идеи за подарък????

Общи условия

Активация на акаунт