СНБМ - инициативи - 26 част

• 82 375
  • 637
  •   1
Отговори
# 540
  • СОФИЯ
АМи хайде тогава, направете го тези дето разбирате.

СНБМ не е взело решение за провеждане на протест. Решено е да се изчакат заседанията на ресорните комисии в НС и да вземем участие в тези разисквания, което сме заявили официално и по установения ред. Исканията ни са обективирани писмено и депозирани в съответните институции. Не сме наясно дали има инициативен комитет за този протест, но никъде не видяхме разписани искания.

Идеята на rain008 за памперсите също възприехме - това е др вид протест, за който не са необходими горепосочените формалности.

Хайде  Grinning стани член на СНБМ и поработи на доброволни начала по проблемите на децата и родителите  Grinning в екип и съобразявайки се с взетите решения.

# 541
  • СОФИЯ
Ама в крайна сметка не разбирам, този протест от СНБМ ли се организира, и въобще СНБМ подкрепя ли протеста?

Не сме СНБМ организаторите.
Как да се подкрепи нещо което не е офиц формулирано като искания? Не е ясно кои са организаторите. Ясно е, че не познават нормативната уредба. Всичко е много хаотично и това не е добре.

# 542
Честно казано не съм мислила да работя в подобна организация, но ме накарахте да се замисля.
Според мен с дълги дебати и разисквания или нищо няма да се постигне, или ще е след n на брой години. Трябва да се действа, с преговори имам чувството, че няма да стане нищо.

# 543
  • СОФИЯ
Честно казано не съм мислила да работя в подобна организация, но ме накарахте да се замисля.
Според мен с дълги дебати и разисквания или нищо няма да се постигне, или ще е след n на брой години. Трябва да се действа, с преговори имам чувството, че няма да стане нищо.

Преди години за 410те дни стана. И успяхме да се преборим точно в НС. Сегашните управляващи тогава ни подкрепиха, е..не бяха парламентарно представени тогава де  Laughing.

# 544
  • СОФИЯ
Както вече писах, и във ФБ и тук поканихме организаторите да се свържат с нас и да се срещнем - никой не ни е потърсил.

# 545
Те тез организатори много потайни - никой не знае кои са.  Laughing Въпреки всичко ги подкрепям.

# 546
  • СОФИЯ
Те тез организатори много потайни - никой не знае кои са.  Laughing Въпреки всичко ги подкрепям.

Не искам да ставам параноична, но...почва да ми става доста съмнително. Един такъв провален протест може да демотивира хората да излязат на следващ, както и да е организиран.

# 547

Не искам да ставам параноична, но...почва да ми става доста съмнително. Един такъв провален протест може да демотивира хората да излязат на следващ, както и да е организиран.

Аз също споделям мнението ти защото от сутринта само има вече три групи във фейсбук. Дано не се цели дезинформация и демотивация.

# 548
За протеста научих от страницата на СНБМ във фейсбук
https://www.facebook.com/groups/54319556595/
после имаше изказване за протест

После ме поканиха и в тази страница.
https://www.facebook.com/events/370277886390715/371433642941806/ … =event_mall_reply

Мисля, че е редно като СНБМ ( поне повечето хора си мислят, че вие стоите зад протеста) да влезете в страниците и да кажете ясно, че нямате нищо общо с този протест за да не се лъжат хората.

Ако не го направите или прецените, че няма нужда то поне да вземете участие в този протест.

# 549
  • СОФИЯ

https://www.facebook.com/events/370277886390715/371433642941806/ … =event_mall_reply

Мисля, че е редно като СНБМ ( поне повечето хора си мислят, че вие стоите зад протеста) да влезете в страниците и да кажете ясно, че нямате нищо общо с този протест за да не се лъжат хората.

Ако не го направите или прецените, че няма нужда то поне да вземете участие в този протест.

Благодаря за съвета. вече се поизцедихме и някои неща почват да ни убягват.

Утре ни канят в сутрешния блок на Нова ТВ и....отново не могат да гарантират участие на отговорните институции. Тези хора отказват да говорят по въпроса просто защото няма с какво да мотивират действията си.

# 550

Утре ни канят в сутрешния блок на Нова ТВ и....отново не могат да гарантират участие на отговорните институции. Тези хора отказват да говорят по въпроса просто защото няма с какво да мотивират действията си.

Значи отговорните институции бягат наистина от отговорност. Питайте ги от името предполагам на почти всички майки те в каква нация инвестират в дългострочен план - на образована и с положителен демографски приръст или неграмотна - пак с положителен демографски признак (щото ги знаем кои са) и лесно управляема, бедна и подкупна.

# 551
  • До хладилника, който обичам
Както вече писах, и във ФБ и тук поканихме организаторите да се свържат с нас и да се срещнем - никой не ни е потърсил.

мама САННЯ - от страницата на протеста във Фейсбук пък едно от момичетата в София, работещо по организацията, на няколко пъти сподели в коментари, че е писало на мейла, посочен на страницата на СНБМ няколко пъти от сутринта и няма отговор Thinking

# 552
  • СОФИЯ
Те тез организатори много потайни - никой не знае кои са.  Laughing Въпреки всичко ги подкрепям.

мама САННЯ - от страницата на протеста във Фейсбук пък едно от момичетата в София, работещо по организацията, на няколко пъти сподели в коментари, че е писало на мейла, посочен на страницата на СНБМ няколко пъти от сутринта и няма отговор Thinking

Не знам къде е писала, преди малко проверихме мейла, писма от днес от тях няма.  bg_maiki@abv.bg На сайта ни има телефони. Само с виртуален контакт нещата няма да се получат. Затова и ги поканихме на среща.

# 553

AMи именно заради това нещата няма да станат само с приказки. Управляващите май за нищо ни нямат. Много ще е тъпо протеста да пропадне. Според мен без протест нищо няма да се постигне. То и с протеста дето се казва, не се знае, но поне да се покажем, да ни видят. Да не се правят на слепи, глухи и неми.  #Cussing out

# 554
Добре де тъй и тъй има разгласен протест. Има и по градовете и в София внесени в общините уведомления за протест. Не може ли СНБМ да яхне вълната да се видите и да решите до сряда, четвъртък дали ще застанете зад протеста

Общи условия

Активация на акаунт