Отговори
# 195
  • Sofia
Ама как,бе, Деси! То купон с двама души само не се получава много много Simple Smile  Имам предвид всичките кокони от нашата сектичка! Да вдигнем болницата във въздуха и да ни запомнят  newsm57  261uu nuts Албенчето ще им попее по телефона! Mr. Green

# 196
Ама как,бе, Деси! То купон с двама души само не се получава много много Simple Smile  Имам предвид всичките кокони от нашата сектичка! Да вдигнем болницата във въздуха и да ни запомнят  newsm57  261uu nuts Албенчето ще им попее по телефона! Mr. Green

Joy Joy Joy

Момичета мен нещо ме подгониха някакви зверски контракции. Корема освен ,че ме стяга и боли много, чувствам особенно напрежение и в кръста. Катосе изправя и започна да се разхождам се засилват. Одеве полежах свита около 10-на минути та ме отпусна и сега съм кукуряк. Ама му викам на моя младеж, че трябва още да седи, за да излекува мама гъбите, а и да не се ражда баш на БангоВасил  hahaha въпреки, че на мен 14-ти Януари ми допада като дата.

# 197
здравейте мами!
преди малко си видях изследванията и се оказа че имам следи от белтък, кръвното днес ми беше120/75, сега го премерих и е 140/70, оттоци имам отдавна, но белтък и кръвно за първи път. Съжалявям, че ви пиша за тези неприятни неща, но съм малко притиснена, тъй като почетох малко по темата и не ми подейства успокояващо...
Някоя от вас имала ли е такъв проблем в този период на бременността?  Weary

# 198
  • Стара Загора
Ей мацки,голям отбор си спретнахте за ТК,браво на вас  smile3501 smile3501 ,благородно ви завиждам   love001
Бетунга,чувала съм го мъжът ти  Peace

betunga твоя мъж ще направи ли по един индивидуален хороскоп на 100-на луди мами  Wink
 Joy Joy Joy

# 199
здравейте мами!
преди малко си видях изследванията и се оказа че имам следи от белтък, кръвното днес ми беше120/75, сега го премерих и е 140/70, оттоци имам отдавна, но белтък и кръвно за първи път. Съжалявям, че ви пиша за тези неприятни неща, но съм малко притиснена, тъй като почетох малко по темата и не ми подейства успокояващо...
Някоя от вас имала ли е такъв проблем в този период на бременността?  Weary

Най-добре се консултирай с доки. Белтъка в урината не е много добре да го има. Всичко зависи от стойностите. Но комбинирано с оттоци не изглежда изобщо добре. Някъде бях чела, че по-високите нива на белтък водят до повишаване на кръвното налягане.
Но при теб и двете граници са много разграничени.
Ако ти е неудобно да се обадиш на лекаря си, бягай в някои спешен кабинет. По-добре да се окаже фалшива тревога , отколкото да стане някоя беля.

Аз при такова кръвно може да колабирам. На мен по принцип ми е много ниско.

# 200
Десика, стискаййй!!! Твоят младеж да не се показва много настоятелен, но пък като гледам ти си вече в 9 месец, ама аз знам, че той само се опитва да те потготви Wink Всичко ще е наред!
Pebles, не се притеснявай! Просто се обади на твоето АГ и се консултирай, това е поправимо, но не бива да оставяш нещата така, доколкото знам просто трябва да спазваш безсолна диета, а пък първо за да са сигурни май пускат изследване на стерилна урина, защото ако ти не си дала такава за изследванията е напълно възможно да има грешка! Но все пак не се бави и се свържи с док., той/тя най - добре ще ти обясни какво трябва да направиш!

Айде момичета засега!

love001  love001  love001Много цунки на всички!  love001  love001  love001

# 201
само се отчитам, че и днес бях по лекари...акушерката на ЖКто каза, че главичката вече е в таза, почти неподвижна и зависи само от плацентата и матката кога ще тръгна да раждам!
ходих и на запис на тонове в Шейново - моята маймунка ме изрита 2 пъти и заспа и се наложи акушерката да я разбужда, че да има някакъв смисъл от записа Laughing смях голям - тя я бута, нашата ритва и пак се унася...ох, леле, ма то си беше мъка за мен, че лежах толкова време по гръб, а после трябваше да се връткам на всички страни! но пък всичко е ок! другата седмица - пак!
много преживелици сте имали - стискам палци на всички нещата да се оправят!

# 202
  • Велико Търново
Лелеее не мога да ви изчета  newsm09 Пък нали съм си стриктна исках първо да съм изчела всичко и тогава да се разпиша! Та от петък се опитвам да ви догоня и най-накрая успях  Laughing Въпреки че, 45-дневния ми болничен започна още декември, бях на работа до петък. Приключвах си годишните справки и нямах никакво време за форума, но сега вече почивка! Вече всичко за нашата бебка е изпрано, изгладено и прибрано. Мисля, че основните неща сме ги купили, като съм оставила някои за подарък и от роднините. Тези дни ще снимам някои от покупките и ще кача в албумчето. Иначе болезнени контракции нямам, магнезия го спрях още преди нова година, само от време на време ми се втвърдява корема, но без болка и не зачестяват стяганията. На последния преглед доки каза, че не би трябвало да имам проблем да изтикам до края на месеца. Аааа и за протокола - ще си раждам в Търновската болница, когато бебка реши. Лошото е, че позицията й в момента не е много добра, пък и върви малко едричка, та доки каза за не изключвам вероятността за секцио. Само, че няма да е планирано, а като тръгна да раждам ще се решава на място  Crazy Да ви кажа, колкото повече наближава, толкова по ме хваща шубето  Rolling Eyes Ама няма как - все ще трябва да излезе отнякъде бебка  Laughing
 Hug за всички и лека нощ (ако изобщо може да се нарече спане това нашето)!

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 22:22 от tutubutu

# 203
Здравейте маминки,
влизам набързо да кажа че Криско е добре и ще кача последните 2 снимки в албумчето, другата седмица ще го изписват, но не знам точно кога. Утре ще ходя и дано ми кажат  Grinning , че ще се побъркам вече. А на моя преглед доки като разбра че конците са ми паднали преди 2 дена не посмя да ме прегледа, а на мене ми се беше свило сърчицето, та се зарадвах  Grinning . Сега е по-малко кървенето, но в понеделник пак ще ходя.
Това е за нас, хубава и спокойна вечер, и се пазете още малко остана  Hug

# 204
Браво на Криско,нашата гордост
Тони,да ви е жив и здрав и много да ви радва и новината че се прибира вкъщи е страхотна,желая ви успех Hug

# 205
  • София
Лелееее, колко е сладък Криско!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И колко е мъничък... Герой!

# 206
Тони,току що видях снимките на Криско...ама страхотно бебче е да ти е жив и здрав Hug

# 207
  • Велико Търново
Ехееее Тони, каква добра новина!!! А Криско става все по-хубав! Браво на момчето, да ти е живо и здраво  Hug

Някоя мама беше питала май, ама аз да се повторя - как ще обличате бебоците за изписването  Thinking , че от толкова разновидности на миниатюрни дрехи се обърках какво точно трябва и кое след кое следва ... Например ако е с плюшено гащеризонче, отдолу може ли да е само с боди с дълъг ръкав или трябва върху бодито да има и ританки  Crazy Сигурно ще ми се смеете, ама хич не се ориентирам сред това разнообразие от бебешки дрешки  Embarassed

# 208
  • Пловдив
tutubutu ,аз мисля да обличам така-ританки,боди с дълъг ръкав,джинси,блуза с дълъг ръкав,анурак.Ще го пъхнем в едно одеало с цип.Ако пък е много студено над бодито и ританките щ есложа гащеризонче и отгоре джинси,блуза и анурак.Ще слагам и терлици на крачетата,ръкавички   и шапка

# 209
Здравейте, момичета!
Чета ви на почивки (принудителни) цял ден и най-накрая успях.
Днес ми беше много хубав ден. Отидох да си занеса 45 дневния болничен на работата и се видях с колежките. Ударихме едно стабилно лафче и се прибрах заредена с положителна енергия.
На мамите видели сини гащи честито!
Тони по-спокойно, малко остана. Криско ще има нужда от здрава мама.

Общи условия

Активация на акаунт