Отговори
# 210
betunga твоя мъж ще направи ли по един индивидуален хороскоп на 100-на луди мами  Wink
Ти ползваш скрит жокер за избора на име, а можеше да ти помогне ако имаше дилема и за датата на секцио.
Момичета няма проблем за хороскопчетата, за дати и за имена. То дали ще се занимава с една луда или 100-на луди мами... Ще гледам в неделя да измисля нещо. Май ще е по-лесно по скайпа, че ако се хвенем тука  smile3555 Фокси милата няма да смогва да отваря нови теми.
Айде лека, пухкава и мека нощ  smile3524

# 211
Момичета благодаря ви за хубавите думи и пажеланията, много  Hug от нас
Десика не се притеснявай, лежи си и си почивай  Hug

# 212
И аз минах да нагледам последните две снимки на Криско май имаме голяяяямо "здравейте" от него съдейки по високо вдигнатата ръчичка  Peace.
Така като ви слушам май повечето сте решили да завземате м.Януари, стига де оставете някое бебе и за Февруари не ме оставяйте сама аз дори си мисля че моя мъж ще си скатава при мен до първите дни на Март. А това дето се тревожите за теглото на бебетата аз все си мисля (освиркайте ме ако искате) че си е чисто и просто съчинение по картинка хич не му се връзвайте. Другото което обсъждате е взимането на секрет от ануса (на мен такова нещо не и е правено) ако смятате това за притеснително спомнете си за клизмата (как ви успокоих а  Mr. Green такава ми е правена важното е после да тичате бързо  Joy) малко съм цапната в устата опитвам се да го прикривам ама май не много успешно дано носите на майтап
Фокси гледам мила доктора се опитва да те плаши ама ти хич не го еб...ш,  Naughty колкото до мерките "можем да представяме един и същи размер в ревюто"
Лека нощ от мен, че май се застоях тук и не знам утре кой ще става за работа  #Crazy

# 213
Сега видях снимките на Кристиян. Пу-пу-пу.... много се развълнувах с тези разперени ръчички, а върви заспивай ся  newsm78

# 214
Галче, ами аз ще занеса стекче, надявам се да има някой поне една вода да ми подаде, иначе няма как да ставам Rolling Eyes А за главоболието док ми каза да си взема лекарства, дано ми се размине, ама май май си е типично за секциото newsm78
Пате, при нормално раждалите на прегледите се гледа как зараства епизиотомията, шевовете( ако са направени такива) и за друго не се сещам. Поне при мен това гледаха.
атмосферче, наистина е по-добре половината от нещата да ти ги донесат по-късно, няма смисъл да мъкнеш толкова много работи, плюс това има голяма вероятност много от тях да не ти потрябват въобще. Grinning
Деси06, тук си ги къпят всеки ден  бебоците, не мога да се сетя сутрин или вечер миеха Рая, но задължително го правеха всеки ден.
Коте, харесва ми идеята за купона с танци и запоя с лактогенен чай Joy Предлагам да резервираме ВИП-а от 27.01 до 31.01 Wink
Лека нощ на всички, че Рая ме чака да си лягаме Heart Eyes

# 215
Здравейте мами, аз утре съм на изследвания и тогава Ташков ще ми определи и дата за секциото в последната седмица на януари. Направо като чета колко мами ще сме там и как всички ще сме при него - дали няма да го побъркаме този човек ooooh! Утре ще докладвам по-подробно.
Лека и спокойна нощ! Hug

# 216
Аз смятам да обличам така- боди с дълъг ръкав, термочорапки, ританки, дебело гащеризонче с дълъг ръкав, поларено чувалче с качулка и с иличе за колан, та да можем да я сложим в кошницата за кола,памучни ръкавички. Ако е по-студено, ще носим и одеяло, за да я завием отгоре. Плътна шапчица (парен-каша духа! Приготвила съм 3 броя, да не би да е тясна като шапката на изписването на каката.). Според мен трябва да има ританки за зимно бебе, поне навън. Вкъщи, ако е топло, може и по-леко да го облечеш.
Много станахме мамите на Ралички. Laughing Ами хубаво е името, какво да го правиш!
Някой беше питал по-горе какво се прави на визитация. Основно гледат лохиите, шевовете (ако имаш) и как се прибира матката. Питат ходила ли си по голяма нужда. Mr. Green Имаш ли някакви проблеми и т.н. Педиатрите пък гледат имаш ли кърма и те осведомяват за състоянието на детето. Можеш да ги питаш за грижите в първите дни, такива работи.

# 217
Еми, за главата - Солфадеин върши най-добра работа. Поне това беше предпочитаното лекарство предишното ми раждане.

Десика, аз го взех без проблем от нашата квартална аптека, ако искаш утре мога да проверя, но с  тези твои болки дали не е по-добре да избереш другия вариант  newsm78 дай ми сигнал, ако искаш да ти търся гиното и ще видим как да ти го доставя!

Аз честно казано не съм мислила за изписването и обличането. Освен това първия път имам спомен, че една сестра ми облече детенце и то с такава скорост, че не запомних дори какво му сложи  Joy 

# 218
Криско е толкова миличък и сладък!пу пу пу!

# 219
  • София
Добро утро!

Ранобудниците сме на линия вече  Mr. Green
И тъй като днес е заледено, ви поднасям кафето в леглото  Simple Smile

И рожденичка си имаме днес  newsm59
MamaZ, бъди здрава, обичана, щастлива и здраво, сладко бебче на финала за подарък.  Tada

Тони, малкия Криско е много сладък и вече много е пораснал  Hug Страхотна новина, че вече ще сте заедно от другата седмица.

Лек ден и внимавайте на вън, на който му се налага да излиза днес.  Hug Hug Hug

# 220
 Добро утро и от мен!

MamaZ,Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много усмивки и слънчево настроение през цялата година!
добре,че е Бобси да те разконспирира!

И аз ще повторя,ама не мога да се въздържа..Много е сладък бебока на Тони!А на нея желая бързо възстановяване до другата седмица. Hug

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА З!Леко и безпроблемно раждане и сбъднати мечти!
Стискам палци още в понеделник да изпишат Криско и да се прибере вкъщи, където ще се чувства най-добре!
Десика, веднага да се обозначиш да не те мислим!
Желая на всички един малко по-топъл ден и по една разходка!  bouquet

# 222
  • София
Зарина, честит празник! Бъди щастлива и обичана!

Мацки, навън е жестока пързалка, внимавайте! В 7 закарах Виктория на училище и по улиците беше приключение. Дори пътеката в двора ни, която изглежда съвсем суха, се пързаляше ужасно. На Ботевградско шосе още пред 8 ч. се бяха нанизали двайсетина коли и автобуси.

За обличането на бебетата при изписването: каквито и пластове да редите, не забравяйте, че трябва да закопчаете безопасно бебето в седалка за кола, т. е. разните торби може да не са удачен вариант. По-добре дебела дрешка и после одеяло върху коланите.

Защо в списъците се споменават все по две нощници за болницата? Аз май няма да нося, че се ползват болнични, но ако трябва, ще гледам да си осигуря поне по една чиста нощница на ден, т.е. при петдневен престой ще ми трябват 5 нощници/пижами.

Имам едно естествено и едно оперативно раждане зад гърба си - ако имате конкретни въпроси, питайте.

# 223
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,MAMAZ!!! ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И СКОРО-ЮНАК НАПЕТ Mr. Green

Иначе добро утро на най-хубавите мами Hug
Много ми хареса това с кафето в леглото на bobsi Rolling EyesДай Боже всекиму!!!
Започвам с това,че все още се движим в калъп аз и бебоците. Mr. Green Сега ще закусвам,за да мога да си изпия родоспадяващите хапченца hahaha и след това отивам пак да ми правят последните изследвания за алергия и ЕКГ-то. То хиляда глупости трябва да направиш,за да родиш...
К.Пенкова и аз съм цапната в устата,ама тука се сдържам,че иначе ще се уплашите Shocked А за доки-как да не е*а,бре,жена?!?Аз съм тооолкова послушна....А всъщност какво се крие под "К"-то?  Rolling Eyes
Тони Hug Толкова е сладурест Криско...Само като го видях и нямах търпение да изчакам до сутринта,за да го сложа на 1 страничка.Вече е там,за да му се радват всички и да даваме пример на останалите мами от форума колко силно и здраво може да е едно преждевременно родено бебе  bouquet
Янита ,пък и другите мами,раждали вече със секцио...Кога упойката се налага да е пълна и кога частична? И какво се прави при първата? Слагат ли ти тръби в гърлото,защото аз хич не го искам това.Предпочитам да е частична,за да си видя или поне чуя бебетата... Изобщо обяснете ако може цялата процедура по подготовката за секциото,моля ви Praynig
Със сигурност има още какво да пиша,но вече забравих newsm78 Иначе дори и да не пиша,поне си ви чета почти редовно...Днес ще си приготвя багажа за болницата,защото всяка вечер заспивам със свито сърце,че ако се случи нещо,аз не съм подготвена...Затова днес..край! Стига суеверия и такива подобни Naughty

P.S. Сетих се нещо..това е интересно... 

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 09:20 от foxy81

# 224
  • София
Янита, във Вита не искат нощници, само чехли и лични принадлежности.

Общи условия

Активация на акаунт