Как да организираме сами детското тържество?

• 113 386
  • 471
  •   1
Отговори
# 375
На камбаните има поляна с масички, за там ли говорите?
Някой каза Панчарево - къде по-точно?
Ние сме правили досега на Дендрариума на Витоша - с катерене по въжената градина; и на Конна база в Княжево с яздене на кончета.
Споделете какво правите на камбаните и на панчарево, някой беше споменал и язовир Искър?

# 376
  • София
Споделям вариант, от който аз останах много доволна, а дъщеря ми беше във възторг  Simple Smile http://bio-game.org/rojdeni-dni/

# 377
Споделям вариант, от който аз останах много доволна, а дъщеря ми беше във възторг  Simple Smile http://bio-game.org/rojdeni-dni/

Сподели малко повече.
как протече празника?
Колко струва?

# 378
Това с музея ми хареса, моля те кажи цени, имаше ли място за почерка, те ли осигуряват или ти си носиш ядене, пиене и торта? а и това 1 час, което пише че ти разрешават да ползваш залата достатъчно ли е на децата?

# 379
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Чудесно е  Peace , но жалко че само в София има такова нещо.

# 380
  • София
Това с музея ми хареса, моля те кажи цени, имаше ли място за почерка, те ли осигуряват или ти си носиш ядене, пиене и торта? а и това 1 час, което пише че ти разрешават да ползваш залата достатъчно ли е на децата?

В нашия случай залата беше напълно достатъчна за 18 деца и няколко родители, и единият час също Simple Smile Освен това може децата да разглеждат музея ако има ентусиазирани родители да ги развеждат или ако са достатъчно големи да ги пуснете сами. А нещата за похапване си ги занесохме ние, торта, сладки, соленки, води и т.н. каквото си прецените.  Цената на ателието беше 140 лв. не съм сигурна дали зависи от броя на децата.

# 381
  • София

Сподели малко повече.
как протече празника?
Колко струва?

Децата се занимават един час заедно с кака Ками  и неин сътрудник, в нашия случай още една кака Simple Smile Темата на заниманието (ателието) я избирате вие - има предложени в сайта. Моята дъщеря хареса "Естествени багрила", бъркаха разни бои от зеленчукови сокове, подправки, соди, оцети и т.н. суровини. С така направените бои рисуваха картинки, бяха изработили обща голяма картина за дъщеря ми, която тя си занесе у дома за спомен. Останах с впечатлението, че за децата беше доста забавно, а и научиха разни неща - от какви зеленчуци могат да се правят бои, с какво се смесват , а и че содата за хляб прави реакция с оцета. Това ателие се провежда в една зала на партера на Природонаучния музей.

# 382
  • До сърцето...
Много ми хареса идеята за РД в Природонаучния музей.
Става ли за тинейджъри или поднасянето на темите е за по-ранна възраст на децата?

Разгледах и намерих:
Възрастови групи: за деца между 5-7 годишна възраст; за деца между 7-9 годишна възраст и за деца между 5-9 годишна възраст.
Жалко... ще се мисли друго  Crazy

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 23:53 от Radika

# 383
Здравейте,

прочетох много интересни идеи тук за парти извън детски център Simple Smile Въпросът ми е имате ли някакви идеи за наем на зала в Пловдив?

Видях на сайта на исторически музей в Пловдив, че може да се наема зала, някой има ли информация или опит с този вариант?

Други идеи за наем на зала в Пловдив?

# 384
  • София
Много ми хареса идеята за РД в Природонаучния музей.
Става ли за тинейджъри или поднасянето на темите е за по-ранна възраст на децата?

Разгледах и намерих:
Възрастови групи: за деца между 5-7 годишна възраст; за деца между 7-9 годишна възраст и за деца между 5-9 годишна възраст.
Жалко... ще се мисли друго  Crazy

Организират и обучения за възрастни, така че, предполагам би могло да се направи и като за тийнейджъри newsm78 Може да се свържете с дамата на телефоните или мейлите от сайта, изключително любезна е, ще Ви разкаже направо тя   bouquet

# 385
  • До сърцето...
Организират и обучения за възрастни, така че, предполагам би могло да се направи и като за тийнейджъри. Може да се свържете с дамата на телефоните или мейлите от сайта, изключително любезна е, ще Ви разкаже направо тя   bouquet

Благодаря!   bouquet

# 386
  • София
Запис Simple Smile

# 387
Здравейте!
Ако някой още пише в тази тема, да ми даде съвет...
Малчо става на 2, мислех да го правя в детски кът. Ама моето момче рядко ходи на такива места, и напоследък седи почти през цялото време на една люлка, тип крокодилче за двама/трима. И иска да е сам. Има приятелчета, които искам да поканя, и бих предпочела да е вкъщи, но той хич не обича да си дава играчките /още не се е научил да споделя/, и ще бъде голям рев вместо голям празник... струва ми се Sad Иначе имах идея да е тематичен РД - Мики Маус. Покани си намерих, тортата ще е такава, но и садвичите, сладки и шапки в този дух бях измислила. И после като се сетих какво ще стане ако е вкъщи... отказах се май. Ама има ли смисъл да давм по 10лв за детенце за 2 часа/10 гостенчета ще имаме/, отделно сандвичи, сладки и соленки /30лв/, отделно сок и др.почерпки за деца и възрастни, да не забравим торта, свещи, балони... и то само защото ще ползваме терена...в мой случай- не и напълно функционално. Блокирала съм и не мога да измисля какво и как да го направя, че в детски кът ми се струва направо, че ще си хвърля парите само да нахраня собствениците. Идейки, моля?

# 388
Аз бих избрала клубче, за да не търчиш и да се притесняваш.
Избери пакетна цена най-добре.

# 389
  • Mediterraneo
Пак настъпва времето за РД. Попрочетох малко из темата, нахвърлих си някои идеи...

Миналата година правихме градинско парти. Нямаше кой знае каква организация, освен украса и музика. Десетина деца бяха, играха свободни игри( т.е. неорганизирани), бягаха, влизаха- излизаха от къщи. Останаха доволни всички, рожденичката най- вече, разбира се!

Тази година, поради лош финансов период, пак се спираме на този вариант. Украсата е ясна- балони; планирам пици на малки парчета, дребни сладки и сокове за децата и бира- скара за възрастните  Laughing Понеже ще каним предимно приятелски семейства с деца на близка възраст, няма как да няма подобаваща почерпка за възрастните.
Детето само ще си подготви поканите, вече ги започна.
Иска ми се някакви игри да им подготвя, ама така нямам никакво време...

Общи условия

Активация на акаунт