Отчет на набор 2003 - 41!

• 15 541
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, мами и наборчета! Хубав и усмихнат ден!

Не знаех за петицията за това момче, ще я подпиша. Бях потресена от репортажа за момченцето и не мога да си представя що за вътр.правила са тези на болницата, че 3 год. дете да е без придружител и да стои  вързвано към леглото!!! Shocked Да не говорим, че няма и поставена диагноза. За пореден път възмущение, но безсилие...

# 211
Аз репортажа не съм го гледала, но прочетох петицията и веднага я подписах. Дано има резултат, че ситуацията е възмутителна.

# 212
Здравейте!
И аз не гледах репортажа,но също подписах петицията. Peace

За пореден път възмущение, но безсилие...
Възмутена съм до предел,но се надявам да не сме безсилни! Praynig

# 213
Здравейте на всички!Докато се наканя да пиша и тя темата почти приключила.И аз подписах петицията,то човек да загуби реч от такива случаи!!!
Честита сладуранка на Мюрвет-много да я радва!
Ние ходихме една седмичка на градинка и вече втора седмичка пазим къщи!Какво става с това гърло-нямам думи!Дано поредната физиотерапия донесе резултат и да се оправим,че е луднала у дома,а и баба й покрай нея!
Лек и хубав ден на всички!!!   bouquet

# 214
Сашо и той е от големите потайности.  hahaha
Вчера се смяхме, че ако го чуят, ще му уволнят учителките. Joy
Питам го какво правихте на градината днес, а той отговаря - нищо.  Laughing

# 215
Здравейте,момичета.
Виждам,че обсъждате болничното лечение в България.Големия син беше на 7месеца,когато по същия начин в същата болница искаха да го оставят сам.Естествено,тогава ,аз отказах,но това беше 97година и сегашното интервю въобще не ме изненада.
Да ви се похваля,резултата ни от гърлен секрет на Марти,най-накрая е отрицателен.Смятам утре да го пускам на градина,че от 17декември до сега му дойде доста да си седи вкъщи.

# 216
Да ви се похваля,резултата ни от гърлен секрет на Марти,най-накрая е отрицателен.Смятам утре да го пускам на градина,че от 17декември до сега му дойде доста да си седи вкъщи.
Браво,много се радвам за Марти. Peace
Аз тръпна от напрежение, само да не го хванем това чудо. Praynig Praynig

# 217
Аз репортажа не съм го гледала, но прочетох петицията и веднага я подписах. Дано има резултат, че ситуацията е възмутителна.
Подписах и аз .Ситуацията е" без думи".
kartinkag бързо оздравяване. Hug
mimi72 страхотни новини .Да сте все така здравички.

# 218
Здравейте,писала съм,но много не ми остава време за писане.. Laughing
Честита дъщеричка на Мюрвет!Да им е жива и здрава и да им носи много радост!  bouquet
sass,мерси за тортичката!
katrinkag,да се оправяте ,то и ние вече една седмица ще направим все си кашляме и не слиза надолу към дробовето,но и не се оправя,само ходим до личната и се преслушваме и все едно и също ,а като почнат да кашлят.... Sad
mimi72,браво на Марти и майка му HugВСе така да сте!
Благодаря че ще ни включите в списъчето! Heart Eyes
Готин ден на всички,а за сватосването ще си помисля,ей представете си само.... #Crazy
Момичета,ами този мазут дали не ни трови и той да влошава ситуацията с кашлицата?Гадно мирише като си отварям прозорците,пък предсавете си на дробовете как се отразява?!?!?!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 14:14 от picaso

# 219
И аз подписах и съм крайно възмутена  Sad !
Третират децата ни и нас самите като затворници....Това е пълен абсурд - детенце на 3 годинки  Cry ! Та ние в Европа ли живеем?

Днес без друго ми е криво за някой нещастни събития с мои близки хора и няма повече да пиша. Добре, че дечицата са добре. Обмислям все пак варианта известно време да не посещаваме градината, докато върлува грипа, но колко ще продължи не се знае!

# 220
Здравейте!

Честита дъщеричка Ада на Мюрвет! Да расте здрава и красива малката принцеса!

Честит Рожден Ден на Алекс! Много усмивки и щастливо детство!

Бързо оздравяване на всички болни наборчета и дано тази година грипът ни подмине.
Не можах да разбера какво точно е станало с това детенце, за което подписвате петиция, но на пръв прочит направо ми настръхна косата.  Confused

# 221
Здравейте. Да се похваля най- напред  Simple Smile Вики се справи отлично. Показвали им цифри и ги питали кои са. Карали ги да броят до 20. Също ги питали за различни буквички. Още с влизането я накараха да си напише името на едно листче и са го залепили на блузата й за да знае госпожата кое дете кое е. Много съм доволна. Вчера милата само вървеше след мен и ме караше да я питам за различните цифри. Толкова се беше шашнала и тя.  Simple Smile
Това с детенцето е много лошо. Eто я темата. Не знам ако е моето дете как ще реагирам. За големите знам че е така, но това е толкова малко дете и то само. Само дано оздравява по бързо. Praynig

# 222
  • София
Дори не смея да чета в такива теми - много плашещо ми звучат дори вашите коментари.
Щерката е била в болница на 5 години и си бях с нея, платих си за придружител. Е, спах с нея на едно легло, но бях спокойна. По никакъв начин нямаше да съглася да остане сама.

Имаме втори изваден зъб. Заведох малкия на зъболекар. Много ми беше гадно, че до последно не му казах къде отиваме, а той беше толкова весел, приказлив, щастлив. Като завихме към сградата и като се усети - хукна да бяга, не иска да влезе. Как да е заведох го до асансьора. После да етажа - същата гоненица, през цялото време реве с пълна сила. Накрая го внесох на ръце в кабинета.
Лекарят беше много спокоен, тих и успя да го успокои за нула време.
Друг е въпросът, че на мен нямаше сухо място от притеснение.

Заведох го в офиса - сто пъти ходи да се види на огледалото как е без зъб Laughing Тръгваме си, вървим и си говорим. Той ме пита - А как се казваше зъболекаря - Забравих, то покрай твоето реване... - "Другия път да го питаш и  да не ме гледаш, че рева!" ooooh!

# 223
Етиа определено покрай твоя син е голяма веселба.  Joy  hahaha Не знам какво ти е било докато си го гонела, но явно чичо Зъбар му е харесал.  Joy hahaha Другия път да не го гледаш, а дано и той да не реве.  PraynigСпоред мен трябва да се казва на децата и да се обяснява че има болка но не е толкова страшно. аз за един ехограф лятото на Вики излязох синя по гърба където ме е драла и дърпала и цялата вир вода. Макар че знаеше къде отиваме, знаеше че няма да боли. Но от толкова мислене как да реве дори не разбра какво й правиха.  ooooh!

# 224
Оф, аз също трябва да водя Кристиян на зъболекар. Не защото му има нещо, а профилактично. От доста време се каня, все отлагам, но сега твърдо съм решила да го заведа. И на очен лекар не съм го водила никога.

П.П. Прочетох темата, мерси за линка viki_hrisa! Някои неща в тази държава явно никога няма да се променят.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт