Отговори
# 225
  • София
                                  Честит рожден ден ЕХХО     bdbaloni

Желая ти много, много здраве, късмет и вълшебни преживявания   love001

# 226
  • на брега на морето
Пробожданията в дясно наистина може да са жлъчка. Намали животинските продукти, яйцата, мазнините, ядките, алкохола. Това само го пиша защото трябва да се напише, без да имам предвид, че пиеш много, моля да ме разбереш правилно  Hug
Все пак отиди на ехограф за жлъчката, защото ако имаш пробем с нея би трябвало да се види на ехографа. При мен лично когато имах преди няколко години се виждаше. Не отлагай.
Хората с прегъната жлъчка са предразположени към образуване на камъни в жлъчката и съпътстващите ги проблеми.

Тъкмо се засилих да дръпна една лекция по горната тема и да успокоя So special.
И аз имам прегъната жлъчка, досега не ми е създавала никакви проблеми. Само
един път по празници, когато не можех да се мръдна от стола заради преяждане.  Joy

bdbaloni Честит рожден ден и от мен, ЕХХО  bdbaloni
Пожелания за здраве и щастие и от мен  baloni baloni baloni

# 227
  Честит рожден ден, Еххо!
                                 Много здраве, обич и радост! 

# 228
 baloni Честит Рожден Ден и от мен Еxхо!  smile3525

Харесва ми, че си заредена си с много енергия. Желая ти все така да се забавляваш и живееш на пълни обороти !!!  newsm10

Чест ти прави, а също и на Хули,  че пишете   в този форум, за да внасяте оптимизъм.

bdbaloni

Еххо, извинявай за любопитството, обаче останах  с впечатление или пък бъркам/то от толкоз терапии и изследвания съвсем се ошашавих/, че си била 3 години на нолвадекс, но без да ти спират яйчниковата дейност със золадекс, направили са ти  профилактика един вид?

# 229
ЕХХО, БЪДИ ДОБРА МАЙКА, КРАСИВА ЖЕНА И ЕДИНСТВЕНА СЪПРУГА! ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА РАДВАШ БЛИЗКИТЕ СИ!

# 230
еххо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Пожелавам ти ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ и МНОГО ЩАСТИЕ! Бъди такава, каквато си и продължавай да се забавляваш все така!  Hug

А за жлъчката - я кажете, от години имам камъни в нея, но досега не им обръщах внимание (не ми е правила проблем). И понеже стана дума - има ли как да ги махна/ разбия с някакъв хранителен режим или въобще какви препоръки имате?  Hug

# 231
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕХХО!!!

# 232
  • София
За прегънатата жлъчка и аз съм с такава. Много жени са така.Лекар ми го е казал и че няма никакъв проблем.
А за камъни може да се взима една лъж.зехтин със  същото количество  лимон- сутрин на гладно.  И аз ще започна това,даже е полезно и за много други неща. Simple Smile

# 233
Аз ще ви върна малко назад, за да ви благодаря за отговорите, свързани с климактериума...
Благодаря на всички, май вече дишам по- спокойно! Бях се изплашила, че нещо не съм наред с предавателя Laughing.

EXXO, честит ти рожден ден! Мнооооооого хубави неща да ти се случват!

Хубав ден на всички! Hug

# 234
ЕХХО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
 txtloves newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 newsm67 nbirthday newsm59 txtloves

Желая на теб и семейството ти дълги години здраве, много късмет и е на последно място много любов! Бъди все така позитивна и усмихната!

Всъщност как разбрехме, че ЕХХО има рожден ден? Момичета, от мен напитките.
Къде ли бяха....някъде в първите теми ги пусках, помните ги предполагам  Неделя вечер е и е време да пием за здраве, пък и имаме повод  newsm24

# 235
  • София
Цитат
  Всъщност как разбрехме, че ЕХХО има рожден ден?                                       

Ха,ха как разбрахме,тайна... Simple Smile
......който става рано чете и във форума /най -отпред в общия форум бг мама/ има дадени рожд. дни на тези дето не си ги крият де... Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 18:11 от мм

# 236
Вмъкни Цитат
Цитат на: exxo в Събота, 24 Януари 2009, 22:03
Пробожданията в дясно наистина може да са жлъчка. Намали животинските продукти, яйцата, мазнините, ядките, алкохола. Това само го пиша защото трябва да се напише, без да имам предвид, че пиеш много, моля да ме разбереш правилно  
Благодаря ти ЕХХО, разбирам те правилно. Спирам през тази седмица всичко, алкохол пия само вино почти, ще го огранича максимално. Само по повод.  Heart Eyes

# 237
Еххо честит рожден ден и от мен. Бъди все така жизнена, изпълнена с позитивизъм, настроена оптимистично, много обичана, вечно усмихната и разбира се мноооооого здрава.

# 238
по отношение на сцинтеграфията.....баща ми беше опериран от рак на бъбрека....5 г. по късно почина от рак на костите, горкия като му направиха сцинтеграфия доктора остана с отворена уста, според мен колкото и да е вредна аз предпочитам да я правя на време, а не като при татко - направиха му я когато той вече едвам вървеше. На много неща сега не мога да си отговоря - защо при него постъпиха по този начин newsm78 но тогава бях млада и глупава  а и нямаше интернет та да попадна на такива като вас и да се осведомя, да направя каквото трябва....

# 239
ЕХХОООООООООООООООООООО

Приеми поздравленията и от някой не тъй ранобуден, който ти желае пътя ти занапред да върви само напред и нагоре, а щастието, любовта и късмета да те следват неотлъчно.

Общи условия

Активация на акаунт