Отговори
# 255
  • София
Добро утро!

Като правите сцинтиграфия да ядете зеле и пиете червено вино,за изчистване на организма, хем полезно,хем удобно.... Wink

Кана, затова казват че труда не краси човека,вреден е.... Mr. Green
Мажи китката с едни мазила за ударено,бързо минава от тях и не посинява ,а и да посинее се изчиства много бързо.Лятото се спънах в един камък и мислех, че съм си счупила пръста ,но бях на  Созопол и не ми се ходеше на доктор, та си купих Индовазин/българско 2лв/ имаше и по скъпи по 7,8 лева,но реших на майтап да пробвам българското и ефекта беше пълно оздравяване.
Хубав ден на всички!!! Simple Smile

# 256

Добро и от мен... kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2

Еххо, честит ти рожден ден и от мен. На патерици.  Blush Blush

Много сте бързи в писането... Laughing Laughing :lol Глеадм жлъчките сте обсъждали. Мойта не знам дали е прегъната или не, обаче след червената химия, започна да се обажда. Правих какви ли не изследвания, според доки всичко е наред. По принцип обичам и хапвам (и така готвя) пикантни неща, странни, с много подправки. За лютото да не говорим. Голям фен съм.
Е, наболява ме.... Twisted Evil Twisted Evil

Спинци правих за последно миналата година. Според онколожката ми, нямало нужда тази година. Знам ли.  Twisted Evil

Вчера бяхме тръгнали за пикник и екскурзия, която бе тотално съсипана от стачкуващите иизразяващи протес, земеделци. Бяха блокирали всички централни пътища и артерии. Забихме се в някви села, на майната си... И се върнахме... Sick Sick Mr. Green

Vivir, интересна статия. Прочетох я....

# 257
Здравейте момичета!
Хули, Ангелари, обадих се на доц.Светлана Христова, нищо не стана. Каза че много съжалява, но щом в Плевен не са могли да изследват ХЕР-а, значи няма да стане. Работели са с едни й същи китове. И сега накъде....?!!

# 258
Спинци правих за последно миналата година - това много ме развесели Весе Joy Joy Joy
Хубав ден девойки newsm51

# 259
Здрасти, здрасти!

Веселина, евала им правя на вашите земеделци... Като се хванеш да правиш нещо, така трябва. За съжаление и страничните си патят, но така поне се замисляш за тези хора. Освен, ако не е политическа игра де. Пък вие защо не си направихте пикника край това село...Ама не е ли студено за това... Thinking

# 260
Спинци правих за последно миналата година - това много ме развесели Весе Joy Joy Joy
Twisted Evil някои от термините все ги бъркам на бг Mr. Green Mr. Green Mr. Green. За съжаление ги научих  Mr. Green Mr. Green Mr. Green на гр. Оригиналния термин е спинтирографима. Спита е искра. Та предполагам, когато има мети в костите се вижда нещо подобно...

Защото почна и да вали... hahaha hahaha hahaha. Явно всичко беше против нас и идеята, като цяло.
Както и да е, после открихме една малка готина таверничка, та се подкрепихме с прясна пържена рибка, салатки, мезлъци и узо  smile3532 newsm44smile3534
За десерт имаше за малката "топъл сладолед"... smile3521. Т.е Разбита сметана в чаша и полята с шоколадов сироп. Адски се впечатли и страшно й хареса.
Та тия дни трябва да правя топъл сладолед... Joy Joy Joy Joy Joy

# 261
  • София
Нали инжектират изотоп. Та, тоя изотоп като стигне до мета, започва да свети.
Пък как обичам таверничките  bowuu само дето узото не ми е по вкуса.

# 262
кана малкия дявол е бил. Дано все пак нямаш нищо сериозно пострадало. При индентична ситуация, тъщата на един приятел преди години счупи ръка и крак. Не помня кои точно, но бяха противоположните. УжасТ

# 263
ЕХХО, благодаря за почерпките - за мен бейлис и торта  Heart Eyes

Кана, разминала си се! Опасничко е, но пък нали си с късмет!  Hug

Весе, дояде ми се като каза за таверната. Аз узо обичам, особенно на гръцко  Heart Eyes

Момичета, в София Сити Ценнтър всеки ден от 10.30 до към 20.00 часа някъде сега има грим и прическа безплатни на всеки 30 мин. Днес бях случайно и пуснахме томбола и ме изтеглиха. Така съм се забавлявала. Беше ми супер криво и невероятно си оправих настроението. Всъщност рекламата тече и по телевизора по БТВ, става въпрос за двойничка на някой от филма Отчаяни съпруги. Жените обаче там са много приятни и няма много желаещи. На всеки половин час правят 2 жени, обикновенно желаещите са ок 10.
Кана, ЕХХО, Хули и всички момичета в София - айде на грим и прическа??? Не трябва да приличате на някого, аз съм със супер къса коса  Flutter и нали се сещате, че никоя от тях не е. А през деня сигурно е още по-лесно. Е, ние после взехме кутия бонбони на момичетата, но това беше защото бяхме доволни.

# 264
so special,    Heart Eyes нямам абсолютно никакво време сега, но нищо, друг път. Освен това как ще се преборя с тях да не ми пипат перуката?  hahaha Мигли си имам, но доста оредели, не са за спирала, така че не искам да притеснявам гримьорките, би била доста неловка ситуация. Не за мен, за тях.  Joy

# 265
  • София
Това, което пишете ме накара да си спомня ,как отидох при масажист, след като вече бяха направили двустранната мастектомия.
Бях се схванала цялата след като бах нещо болна от грип или там каквото и да е и реших, че масажа ще ми е от полза. И отидох. Предупредих жената, че гледката няма да е от най-красивите, но въпреки това изумлението в очите и ме накара за се залея от смях  newsm62 Тя явно не е очаквала подобно нещо, но какво пък аз да направя.
Беше изключително внимателна и нежна. Излязох от там, като новородена  smile3503
Отдавна не съм я посещавала, ама пък и не съм се схващала скоро.

# 266
Хули явно масажистката е добра щом не си се схващала повече. Да вземе да я посетя и аз, че постоянно съм схваната. А сега след химията вече даже си и подкуцуквам  Grinning
Аз отдавна се каня да ходя, но ме е страх да не предизвикам фурор.
Но виж ти ще ме изпратиш при трениран специалист, едва ли моята окълцана гърда ще го стресне.

Кана те и моите мигли са пооредели и нещо като им сложа спирала стават по смешни отколкото без, затова напоследък не я ползвам
Но виж защо да не ти пипат перуката, може да вземе да я фризират
Хваща ме се двете с теб под ръка и Специалната ни води на прически /на перуките де, моята поне позволява и я правя какво ли не/

# 267
Хули, Ангелари, обадих се на доц.Светлана Христова, нищо не стана. Каза че много съжалява, но щом в Плевен не са могли да изследват ХЕР-а, значи няма да стане. Работели са с едни й същи китове. И сега накъде....?!!

Соня и аз не знам какво да те посъветвам
Все пак два плюса го приемат за негативен и е успокояващо.
Още повече една дама си прави нейното изследване с 2+ при доц.Христова и нямаше разлика
Тя го прави и в друга лаборатория и там беше същото
Така, че единственото което може да те посъветвам е да го повториш при Хаджийолов по същия метод и ако пак е с 2+ да се успокоиш

# 268
В тази връзка какво ще кажете за една срещичка в Сити центъра в понеделник или вторник? Пък било и без грим и прическа Simple Smile

# 269
ангелари,   Joy ще е забавно, ако наистина се хванеме така двечките. А за финал бихме могли да стресираме заедно и някоя масажистка.  hahaha Ще си носиме вода да ги свестяваме. Wink
А ти, мило другарче, защо куцаш?  newsm78 Нали си на червената? Не беше ли само от таксола страничен ефект болки/ схващане в ставите?

еххо,   за срещичката - ще се разпиша следващия път, защото летиме наобратно в понеделник в 06:00 ч. Wink
Както се казва, с поводи, без поводи, все ще се видиме от април нататък.  Heart Eyes В Белгия ще сме до края на март и после  newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт