Отговори
# 270
Сонче,  два плюса е неокончателен резултат, според моите знания, че и аз съм с два. Щом не може да се направи обаче ФИШ или КИШ, говори с Хаджийолов да ти каже мнението си. Е, даже ако може Милев. 

Срещичка в ЦЦС - ще се опитам да дойда и аз, кажете към колко.

# 271
  • София
Много го  обичам тоя Сити център, има и кафета ,има и магазини,да не говорим за големия супер. Та като безделник голям готова съм за среща там....?! Simple Smile
Много хубав ден днес , Simple Smile Simple Smileедно слънце е огряло....  Simple Smile
Знаете ли нещо за Пясък,дали се е обаждала на някой?Дано всичко да е наред!

# 272
Пясък е минала операция в петък. Сега как е незнам. Нека тя като се върне да разкаже.

# 273
  • София
Пясък даже я изписаха от болницата. Прихожда за превръзки. Там където е отседнала няма компютър и ще я чакаме да се прибере вкъщи.
Както предполагахме, но не ни се искаше, диагнозата е РМЖ.
Добре дошла в отбора. Поне знае какво трябва да прави.
Като  уточните  срещата за ден и час, тогава ще ви кажа, дали ще мога да дойда, щото такава работа ме е завъртяла, че не ми остава и грам свободно време.
На всичкото отгоре във вторник съм на сцинтиграфия.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 17:06 от Хули

# 274
Браво на пясък!  Hug А манерките свалени ли са й? Много бързо са я изписали, супер много се радвам.   bouquet

# 275
Пясък ще я чакаме да разкаже, ще бъдем до нея и ще я подкрепяме духовно
Още ще и даваме отговори на въпросите които има
И ще се радваме в най-скоро време да си стъпи здраво на краката

Канаааааааааааааа ще се хванем, ама на пролет мила, щото сега с тая анемия където ме тресе нещо не съм много в кондиция.
Даже и на масаж ще отидем, Хули ще даде координати  smile3532
А иначе ми куцукам си, тя всяка химия май влияе зле на костната система, а моята костна е фина  newsm48

# 276
Ангелари, това от химията ли било, и мен напоследък така ме боли кръста, че ходя като твоята бабичка.
Браво на Пясък, много бързо излязла от болницата, а аз утре щях да я търся в Онкологията... нали ще ходя за ХЕР-а.

# 277
кана е как среща без теб. Добре, а как сте в четвъртък - аз мога към 10:00-11:00 максимум до 13:30 трябва да съм тръгнала от Хемус, защото имам друга среща в 14:00.
Айде имате дата и час така, че мислете и казвайте да видим какво ще сътворим  Mr. Green

# 278
  • София
Ехоо, мен ме запиши свободна съм,аз по принцип не работя,но нали знаете то все си има работа, задължения....но има ли желание има и време Simple Smile

# 279
  • София
Засега точно тогава нямам нищо, но може ли да направим срещата по-близо до Ректората ?
Просто, защото ще съм без кола и трябва да пътувам с такси или градски транспорт.

# 280
  • София
Ангелари, някъде по-назад в темата съм писала за болките в краката и изобщо костите по време на химиотерапия.
Същото е и сега, като пия Фемара. Болят ме яко  smile3511 особено вечер. Ама си мисля, че и с това ще свикна, като с всичко друго. Друг е въпроса, че моя милост не се спира нито за минутка. Сядам само, като трябва да ви напиша нещо  hahaha

# 281
Момичета, докато преглеждах книжка на проф. Мермерски, попаднах на следното:
"Според професора от Харвардския университет д-р Джордан Блекбърн рибеното масло спира разпространението на метастазите на рака, т.к. то усилва имунната система, като убива блуждаещите ракови клетки и им пречи за прикрепването към нови места.
Витамин D, който е компонент на рибеното масло, при лабораторни условия забавя скоростта на нарастване на раковите клетки и намалява заболяванията от рак. Ето защо жените трябва да приемат поне по 400 IU витамин D дневно - особено по-възрастните, поради застрашеност от рак на гърдата.
Най-добрите източници на витамин D са тлъстите морски и океански риби като сьомга, сардина, скумрия, тон ..." и т.н.
Преписах го дословно. Покрай заболяването на моята майка и аз обръщам повече внимание на такива статии, бележки и прочие.
Как мислите, дали ще е полезно за жените с тази диагноза да пият редовно рибно масло?

# 282
Хули дай идеи къде около ректората? Предложих Сити центъра, защото всички, които са с коли ще имат място за паркиране, но принципно и около ректората има синя зона, така че няма да е голям проблем. Не съм в час със заведенията там обаче.
Среща - четвъртък 10:00 - нали за този час говорим?
Потвърдили до момента - Хули, мм и еххо

# 283
  • София
Гризкам си рибка, такава почервенена / е не е сьомга, херинга е /.
Обожавам морските  "животни". Написала съм някъде много отдавна в темата, за рибите и за мазните храни  newsm78 за суровите зеленчуци с наситени цветове, за червените меса, за бирата и даже и за твърдия алкохол  newsm78
Чела съм малко и проф. Мермерски. Адски прав е.
Не е необходимо да пие рибено масло, нека да яде два пъти седмично тлъста риба.
Хем вкусно, хем приятно. Не е като лекарство, нали?

# 284
Здравейте,
яз ще се опиам да дойда също в четвъртък. Не ми е най-удобното, че не съм намерила време да ида до исул, ама щом е за среща  Laughing
Кана дали ще успее, тя е доста заета. Утре ще потвърдя.....Ще трябва ако е до Ректората да дойда пеш, да ви кажа там е много трудно с паркирането, ама заведенията и аз не мога да ги кажа сега. Хули? Някой друг?

Общи условия

Активация на акаунт