Отговори
# 285
Паркирането около ректората си е проблем. Ако трябва ще дойда да те взема отнякъде Хули въпреки, че не ми е много на път, но не ми е проблем Simple Smile
Май повечето сме за Сити центъра. Там е спокойно по това време на деня. Има и достатъчно заведения и места за паркиране.

Среща - четвъртък 10:00
Потвърдили до момента - Хули, мм, So special и еххо

# 286
  • Бургас
Момичета и на мен не ми е правена сцинтиграфия.Може ли да се прави по време на химиотерапия или трябва  да изчакам да свърши?Тумор маркери също не съм правила,кога се правят?

p.s.Днес ходих а ми изпишат лекарствата за химията в петък и доктора каза,че резултатите на доц.Христова се приемат за меродавни и точни и не се налага да правя трето изледване на ХЕР, въпреки различните резултати.

# 287
Ехееееееееййййййййййй, момичета изложение ли ще правим
Нека все пак не забравяме, че нета е публично достъпен и поне мястото да не се посочва тъй публично.

Ники няма проблем да си направиш сцинтито по време на химията.
Най-вероятно няма да има нищо и ще е за твое лично успокоение
Обикновено се прави преди химия за определяне класа на химията т.е. да е по-висок ако има метастази в ставите.
Но ако ту-маркера е нисък т.е. в референтни стойности много често не се назначава сцинти и направо се прави химия. Какво ти често, БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ та това е практика.
А ту-маркар най-вероятно ти е правен, такъв винаги се прави преди операцията.
И още Ники  Grinning, макар вече да станах досадна- -да резултатите на доц.Христова се приемат за меродавни и точни и не се налага да се прави трето изследване на ХЕР
Но ти може да си направиш такова и в чужбина, ако имаш възможност

# 288
Хайде и аз на срещичка!
Предвид  ранния час на срещата, предлагам да отидем някъде, където приготват хубаво кафе. Тоест, и аз съм за Ситито.

# 289
еххо, момичета, и аз мога утре (четвъртък) в 10:00 в Сити центъра.  newsm44 Потвърждавам едва сега, защото имах среща утре преди обяд, но я преместихме за следобяд. Wink Значи остава само да се разбереме къде точно. Wink

ангелари,   не се шашкай толкова с тази пуста анонимност, стига се товари и тормози излишно. Навън е пълно с хора, не ни пише на челата кои сме, а и знаеш, че много от момичетата тук даже не се и криеме кои сме.  Hug

# 290
  • София
  Добър ден !
 За срещата има аптека  пред нея или направо в някое от  кафетата- на първия етаж или горе има суши бар?Просто предлагам. .... Simple Smile
Весето ,ще ни завижда..... Laughing Laughing

# 291
иииииииииииииииииииииии. . .  ИСКАМ И АЗ newsm45

# 292
angelary не се шашкай толкова, на мен лично не ми пука, че го пише мястото на срещата. Не се крия, хората ме познават, даже доскоро имах истинска снимка на аватара.
Ти по-добре взе ми и ела, ще се радвам да се запознаем наживо Simple Smile

Срещата - по-добре направо в някое от кафетата, така дори някой да закъснее другите няма да се налага да чакат на празни ясли Simple Smile
Суши бара е ок, но е малко неудобно като разпределение ако са повече хора. На първия етаж има едно приятно местенце пред магазин Пума, мисля че ще ни е удобно там.
Казвайте да уточняваме.
Потвърдили до момента - Хули, мм, So special, Тилилейска, кана и еххо

# 293
ееееееех и аз искам #Cussing out #Cussing out #Cussing out
да пиете едно фрешче и за мен

# 294

Весето ,ще ни завижда..... Laughing Laughing

Абсолютно... smile3516
Даже сноюи написах и един постинг, но.... не успях да го постна...
както и да е..
Следващия път като дойда в София ще се организираме пак... smile3503 smile3503
И да пишете как и какво е било... newsm47 newsm47 newsm47 newsm47

# 295
  • Бургас
angelary благодаря ти,че отговаряш на глупавите ми въпроси.И на мен ми се идва на среща с всички вас,има много да науча,но Бургас е далеееееече... Laughing

# 296
  • София
Въпросите ти не са глупави. Задавай ги, темата е затова. Да се питаме и помагаме.

# 297
  • София
Девойки, предлагам да кажете къде точно трябва да дойде бабетката, щото никога не съм влизала в мола и ще се объркам  newsm45
Ако позакъснея пет- шест минутки не се притеснявайте - ще дойда със сигурност.

# 298
Ураааааааааааа,

Днес откраднах доста от работния ден, май ще крада и утре. Супер ми е неудобен часа на срещата, ама ще дойда   Heart Eyes

Кафето което предлага ЕХХО дали е това http://www.ccs-mall.com/tenant.php?type=3&tenant_id=693

Иначе трябва на последния етаж при заведения за хранене и там май е доста натоварентко. Третото място е като се влезне в Пастарито до Техномаркет се излиза на едно скай кафе или как точно беше, но го няма в картата на сити центъра.
Май първото - коста кафе е най-подходящо.
Ето ви ги всичките и да сте решили до края на вечерта http://www.ccs-mall.com/tenant.php?type=3 

В суши бара не ми се ходи, голяма е снобария ама пък ако решите и там ще да е. За вас навсякъде Simple Smile)))

Тилилейска, много се радвам че ще те видя и теб, както и всички които дойдат.
Хули, специално за теб се постарах да извадя точно описанието и да се избере заведението, че да не се бъркаме  Hug 5-6 минутки и аз да закъснея не се притеснявайте  Wink  - то това не е закъснение.

До скоро, а в Бургас и Стара загора ще трябва да се ходи също явно  Wink 

# 299
  • София
Нещо не мога да се ориентирам по картинките за кафетата,а аз съм си зле и с ориентира по принцип.....в чужбина като ходя ставам за смях,излизам от единия магазин и тръгвам пак назад и пак после в същия магазин ...и се чудя ,абе нещо стоките еднакви......Та ще ви търся из всичките кафета и ще ви позная    -  най-хубавата  комапания..... Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт