Отговори
# 300
Момичета и на мен не ми е правена сцинтиграфия.Може ли да се прави по време на химиотерапия или трябва  да изчакам да свърши?Тумор маркери също не съм правила,кога се правят?

niky26, По-добре недей.  Достатъчно е натоварен организма от химията. При сцинти (хахаха hahaha hahaha hahaha) се инжектира изотоп. Още едно натоварване на организма. Ако имаш малки деца, трябва 24 ч, да избягваш контакта с тях. Т.е след изследването, да си някъде другаде. Това е 100 % проверено. Изрично питах всеки онколог и лекарите в изотопната лаб. Категорични са. Аз питах, заради мойто малко съкровище.
Също така, консумация на  много вода. За да се разкара тоя изотоп и да не се натоварват бъбреците...

Та това....

искааааааааааааааам и аз на срещата...ааааа  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms пийте едно кафе, може и питие за мен.... smile3503

# 301
  • София
Весе, забрави да споменеш младите мъже  Joy Joy Joy
И покрай тях не трябва, щото нали после поколения трябва да имат.
Аз затуй се мотам по улиците и по разни скришни  Embarassed места.

# 302
Да кафето е точно това, което So special е дала като линк "Costa cafe". На 1-вия етаж, т.е. етажа над приземното ниво. Това е кафе насред магазините и се намира пред магазина на Пума, Спригнфиелд и Скини (бельото).
Мен ще ме познаете по късата изрусена коса Simple Smile

# 303
Значи тук http://www.ccs-mall.com/tenant.php?type=3&tenant_id=693 , това е на първия етаж мм, няма как да го сбъркаш!!! Как ще обикаляш всичките..... Значи не на партера, а се качвашна първия. Последно там ли ? В 10.00? Ще търсим ЕХХО, така че тя да е там навреме  Wink

# 304
Да утре в 10:00 там
Понеже аз ще съм ориентира ето ме как изглеждам

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 21:31 от exxo

# 305
Момичета, виждам срещата е уредена
Аз няма да мога да дойда, поради провеждащата ми се химиотерапия и състоянието в което се намирам от нея
Но обещавам утре в 10,30ч се спирам мирно, сядам и изпивам едно кафе и мислено ще съм с вас Скъпи Дами.
А иначе искрено се надявам, когато ефектите отшумят да се организира ново мероприятие, което няма да пропусна. Даже отпуск ще си пусна и ще съм там   bouquet

Иначе анонимността не че много държа на нея, но около всеки един има гадове и предпочитам да ги игнорирам тези гадове.
Е поне с безразличие, защото с друго не съм в състояние
ЕХХО може би след няколко години, живот и здраве като претръпна и аз ще си сложа моя снимка на аватара си, но за сега само мога да вземам пример от теб   bouquet

Приятно изкарване на деня утре и ще чакаме да ни разкажете, защото ние останалите ще го съприживяваме с Вас мокор, че няма да присъстваме

# 306
  • София
Ангелариииииииииииииииииии  fight
Това, че ние ще се срещнем утре, не означава, че ще ни е последната среща.
Натъжи ме момиче  Weary
Ама пък ти обещавам да ти напиша всичко от нашата среща. Мети в мозъка още нямам, помня като слон  smile3532 /откъде-накъде ми дойде това сравнение наум  newsm78/

# 307
Ами аз освен да ви пожелая приятно изкарване, защото съм далече и не мога да дойда иначе щях. Simple Smile

# 308
ХУЛИ забавно сравнение, нищо че е малко черен хумор

А ДАААААААААА ХЛИИИИИИИИИИИ Благодаря ти   bouquet

Аз напоследък нещо все забравям  Grinning и все обвинявам червената отрова

# 309
ИИИИИИИИИИИИИИИИ, искам и аз  smile3514  Искрено се надявам, че това няма да е последната среща. И следващия път нека да е в Стара Загора - моляяяяяяяяяяяяяяяяяя!!!
Хули, честно, вярно ли че не трябва да има млади мъже покрай мен след сцинтиграфията??? Щото си ги имам двама хубавци, да зная че трябва да ги пазя???
Приятно ви изкарване утре!!! И после да разказвате, даже някоя снимка може да пуснете да ви се порадваме всички останали "онеправдани" от разстоянията  love001

# 310
Здравейте,аз съм горе долу запозната с диагнозата РАК ,искамда изкажа само подкрепа и поздравления на ХУЛИ и успех.Втакива случаи наистина тябва да е силен човек,голям ентусиаст и да има голяма вяра.след химио- и лъчетерапия задължително трябва да се вземат витамини,но по-специални.УСПЕХ!
 Hug  bouquet

# 311
Да не кажете после : " Нищо няма да разказваме, да сте дошли!" :  Simple Smile

# 312
nas_nina много як аватар!
ves2004 привет! Сподели нещо за себе си за да добием престава...само ако искаш де  Peace
За разказването Хули тържествено обеща вече  Mr. Green няма измъкване  Mr. Green

# 313
  • София
Тук всички са много силни и ентусиазирани момичета.
Какви витамини и храни трябва да поемаме, май вече знаем и го правим.
Имаме нужда от подкрепа и оценяваме това което ни се дава.
Благодаря ти ves2004   Peace

# 314
  • София
Нина, не се шегувам за момчетата.
След сцинтиграфията по далеч от тях, докато не изпикаеш изотопа.
Това става на трето, четвърто обилно пишкане.
Тъй, че пий много вода, за да пикаеш повече и да се прибереш вкъщи по-рано  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт