Отговори
# 120
Честит именден на сладкия Антон на Мишолина да е здравичък и много послушен
Поздравяваме го с любимата песничка на Боби
http://www.youtube.com/watch?v=dH2ddTujw_8&feature=related

# 121
  • София
ЕЕЕ момичега ,какво правите ,не мога да ви изчета  Crazy,а това време все не ми стига. Уж ,чистих и като видях ,че мъжът ми става и хоп нагласих се ,дано това малкото не се събуди скоро Tired Та да отговоря и аз на въпросчетата Party

1. Не пасирам ,само по-едрите неща и месото. Ориз ,фиде морков  тези по-меките не .За съжаление сме още с 8 зъба -фронталните и няма как да дъвче.

2. Плодове :Ябълка ,круша-настъргани,банан гризка си го ,мандарина ,портокал- обелени без кожичката на малки парченца още не съм давала киви -незнам защо ,може би защото нямаме навик и ние да го ядем ,но ще пробвам.

3 В заведение не я водя,ако съм с нея по-добре да не ходя Naughty. Водили сме я 2 пъти на пицария  ее не се спира ходи и се вре при хората ,пипа навсякъде, а ние ядохме на смени. Другата причина е ,че в много от завденията се пуши , да ме извинят пушачите,но това ми е много неприятно по тоя повод винаги ходим в пицария Верона ,където има салон за непушачи Simple Smile

4. На ДК не е записана . Купешки пюрета й взимам много рядко на Хип ,когато закъсам за манджа.
5. Солети и бисквитки давам само и то много рядко ,кагато види и не мога да й откажа . Зрънчо ,чипс не давам дори на баткото , само в отделни случаи ,когато някой яде около него. Шоколад е опитала беше докопала един път на батко си ,но ще го отложа колкото си може за по-късно

6. Зъби все още не мием Embarassed

7.Гърнето и него не ползваме ,само го разнася  Tired лятото ще се учим  Outta Joint

8. Играе ,дърпа им играчките и след това бяга  .

9. на хората в очите още не е бъркала ,но на мен ми бърка ,когато се правя на заспала Mr. Green
Дано успея да се включа по-късно пак Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 17:50 от nelkin

# 122
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,писах ,писах и се изтри-та:

Меги,страхотна си ,благодаря ти!Кари ти е страхотна,да ти е много здравичка,а за котката мога само да ти  кажа,че решението е да си вземете една вкъщи,за да не е улична. Laughing

Ето малко снимки на  Максата,ако иска парола като на Меги е.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331185

честит имен ден на всички именици
       да са здрави,щастливи и винаги усмихнати

# 123
Анкета 2
1. Пасирате ли все още храната?
2. Какви плодове давате на децата си и как по точно/цели, на парчета, пасирани/?
3. Как се държат децата ви ако отидете в кафене или ресторант?
4. Записани ли децата ви на ДК и как я понасят? Хапват ли все още от купешките пюрета?
5. Давате ли им храна като солети, слънчо, вафли и т.н. (junk food)?
6. Миете ли зъбите на децата си с четка за зъби?
7. Как стои въпросът с гърнетата?
8. Играе ли си с другите деца вашето дете и какво е отношението му към тях?
9. Бърка ли в очите на хората детето ви?  Embarassed

1. Само когато е боб, леща или грах, защото имаме чувствителен стомах  Crazy и после го боли коремчето от люспите. Може да дъвче без проблеми цели храни, но яде по-бързо, като намачкам яденето.

2. всичко, без цитрусови. Давам ги цели, той си ги гризе/дъвче

3. слагаме го в столче за хранене и му даваме да си хапва корички, плодчета и тн. Така имаме около час преди да му омръзне да седи, който ни е напълно достатъчен. С две думи - все едно нямаме дете с нас   Flutter

4. тука няма ДК  Tired. Купешки пюрета яде само плодови за следобедна закуска. След дълго чудене, реших, че био-пюретата имат повече предимства отколкото сурови нитратни плодове.

5. бисквитки - 2/3 на ден

6. рядко  Embarassed

7. болна тема, ползваме рядко и само с пишане имаме резултат

8. не си играе директно, но страшно обича да е заобиколено от други хора (деца и възрастни). мил и внимателен е с другите деца, никога не се бута и не дърпа, нито пък е агресивен, и когато някой е агресивен с него не знае какво да прави горкия.

9. не

# 124

Анкета 2
2. Какви плодове давате на децата си и как по точно/цели, на парчета, пасирани/?
4. Записани ли децата ви на ДК и как я понасят? Хапват ли все още от купешките пюрета?

1. Не
2. Почти всичко съм давала като асортимент, всичко на парчета. Към момента давам сезонните - основно банани, ябълки, киви, манадарини
3. Не сме ходили отдавна, последно беше на една от срещите, абе общо взето нормално
4. На ДК е, харесва му много, пюрета купувам само ако пътуваме но последния път не му хареса и готвих на място
5. Рядко солети или слънчо, бисквити слагам в кис.мляко
6. още не съм се пробвала
7. Добре се справя, не казва но добре знае какво се върши
8. Играе е силно казано, но им се радва, харесва ги
9. Имаше такъв период но бързо мина, както с бъркането в устата

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 125
Simple Smile Ето ме и мен Simple Smile
Днес много хубаво си изкарахме. Времето беше страхотно и ходихме в Южния Simple Smile Видяхме Цофи, алекс и Бобо Simple Smile Много са пораснали дечицата. А Софи така се реахубавила че очите ми останаха Simple Smile Алекс и Бобо вече са големи момченца Simple Smile Ех колко много пораснаха децата Simple Smile Спомням си колко бяха малки а сега какви муцунки са Simple Smile

Джидже  Simple Smile
Анкета 2

1. В повечето случаи пасирам, но не гладко.
2. Ами с плодовете е мъка. Яде банани  мандарини с охота. Ябълката и портокала са мисията невъзможна. круша също хапва но само на пюре
3. Ходя само на детски клубчета с детски кът  Naughty
4. От време на време взимаме от частната кухня. Най вече си харесва обаче пюретата на Хипп и Бебевита. Понякога яде и от това което му готвя. Tired
5. Солети - да. Вафли, близалки, шоколади - не. Снакс - ако някой случайно около нас яде му давам 1-2 да пробва Simple Smile Все пак момченце е  Mr. Green
6. Rolling Eyes Пробвам но редовно съм наръфана. И ние все още пием мляко вечер и по скоро се опитвам навик да изградя.
7. От около седмица-две вече седи на гърнето. Но само веднъж е свършил работата. Даже имам чуството че нарочно се стиска и не ака.
8. Много обича да с играе с дечица Simple Smile  Но проблема е че все има взима играчките  Rolling Eyes
9.Не, за сега но бърка в очите на играчките  Thinking

# 126
Честит имен ден на Антон! Голям да порастне и да стане умно и любознателно момче!

Честит имен ден и на всички които имат повод да празнуват на днешният ден!
Галче  Hug Hug Hug

Mpulle да наистина днеска беше чудесен ден  Grinning но с тебе много за кратичко   Confused но нищо - ще се явиш на поправка  Peace

Сега отиваме да се къпем с уморения младеж и ви пожелавам лека и спокойна вечер!

# 127
Привет и от нас Laughing
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНТОН НА МИШОЛИНА!!!ДА Е ЗДРАВИЧЪК И МНОГО ДА СЛУШКА КАКА,МАМА И ТАТИ  bouquet
Да се включиме и ние за втората анкета

1.Не храната от кухнята отдавна не пасирам,той добре се справя с нея Simple SmileВиж с попарата не стои така въпроса newsm78нея я ядеме само пасирана.
2.Давам всякакви плодове-ябълки,круши,банани,портокали,мандарини,киви.Даваме ги на парчета той си ги дъвче,не беля и люспите на цитрусовите.Понеже ябълките са ни домашни,Боби знае къде стоят и ходи докато никой не го гледа да свие една две и после се крие да си ръфа така Joy
3.Водиме го навсякъде с нас с изключение на точно такива места NaughtyКато си знам детето предпочитам да не си правя  експерименти с нервите ми Mr. GreenХоди само в детски клубчета Heart Eyes
4.Записан е на ДК и много му харесва LaughingЗа събота и неделя му поръчвам от частната,така компенсираме и с рибата защото в държавната няма.На пюретата вече се мръщи и не ги иска Thinking
5.Солети давам в къщи винаги има по едно пакетче за него Heart EyesСлънчо рядко хапва,но пък много обича само като чуе звука от пакета и вече е първи подреден за хапване ooooh!Вафли и шоколади все още не хапвал и мисля поне тях да отложиме за по нататък.
6.Не  Embarassed имаме четка но все още не сме започнали да я ползваме по предназначение.
7.С гърнето сме както с четката-доникъде.Обикновенно след ставане от сън като го сложа пишка вътре и това ни е постижението засега Embarassed
8.Играе си ама май само с деца които познава Sunglassesне е от особенно общителните.
9.Очите не са му такава страст,но пък носовете и устите ooooh!Досега обаче май само в мойте рови,по простата причина че не обича много да се гушка с други хора.

Mpulle супер беше днес,но дано другата седмица да се постопли да може да се виждаме по честичко Praynig Heart Eyes

Меги Кари става все по голяма красавица Heart EyesА като гледам май верно в скоро време ще се сдобиете с домашен любимец Laughing

Отивам да си прибирам каката че е на пижамено парти в съседите ooooh! побъркаха ме вече тия деца Mr. Green

Лека вечер на всички Heart Eyes

# 128
Честит имен ден на Антон на мишолина и на всички именници днес!   

При нас пък времето хич не беше хубаво, дори сняг се опита да вали...., но ние пак си намерихме повод за излизане, че иначе като сме всички вкъщи става горещо Laughing.

mimoza° , _venera -  мерси за отговорите!  bouquet И аз все не намирам време за тази дейност и все ми се струва, че е малък....а с каката на 1год и половина вече бяхме без памперс. То си трябва режим и постоянство наистина, а за момента не мога да му ги осигуря, защото неговата програма дори за спане и хранене си е обвързана със смените за училище на сестра му  Crazy

7. болна тема, ползваме рядко и само с пишане имаме резултат

Лени, че то за пишането е по-трудно да се приучат, браво на Ноли! Аз за сега само уча Роско да казва "ако" и като осъзнае за какво става въпрос, тогава мисля да извадя гърнето Simple Smile
gal4eto - имаш много чаровно момиче с красиви и хитри очички Heart Eyes и тортите са много хубави!

Меги, май да си вземете котката у вас ще е перфектния вариант - хем ще знаеш, че е чиста, хем ще можеш да разчиташ, че ще присъства на храненето на Кари Grinning

# 129
Антон и аз благодарим за пожеланията! Много сте мили  Heart Eyes

# 130

Анкета 2

--------------------------------------

1.Пасирам само ако е боб,леща,картофи на едро ако са,но мачкам с вилица или ръчен пасатор.
2.Плодове давам на парченца-диня,пъпеш,папая,ябълки ,круши,банани не обича,киви не съм давала,цитруси не обича.
3.Ужасно,не седи на стола или в количката,избягваме да ходим,купуваме готова храна за вкъщи и ядем в нас.но вчера инцидентно ядохме в една пицария и съвпадна със следобедния сън,спа на сепарето,количката седи в багажника на колата.
4.Като бяхме в Бг беше записана и й харесваше,сега на домашни манджи кара,яде само готови плодови,тук други няма.
5.Давам,бисквити обикновени,солети,царевични пръчици ако много реве за тях,иначе не предлагам.
6.Четка купихме,но не съм й мила зъбите,скоро ще пробваме.Подходяща паста няма,всички детски които видях тук са за големи деца.
7.Сяда на него с памперса,рядко по голо дупе,не седи.Има време,в дебелите книги пише към 2 години е най-подходящия период,или когато децата сами почнат да казват,че им се ходи до тоалетна.
8.Играе,много рядко се случва,много й харесва,прегръща ги и иска да ги хваща за ръце,ама те се дърпат.Засега нямаме инциденти.
9.На други хора не,на мен понякога и на куклите много често.
Меги-Кари е страшна сладурана с тая котка. Heart EyesМила се смя доста на клипа,хареса й.И тя много обича кучета и котки,но аз не давам да ги пипа.
Галче-добре завърнала се,много сте сладки Hug
Лени-сърдита съм,не ми прати никакви снимки. Crossing Arms

Честит имен ден на Антон на мишолина,да е жив и здрав ,да е много послушен. Hug Hug

# 131
Да се включа в последния момент, че чак сега се доредих!

Честит имен ден на чаровника Антон! Да е жив и здрав и много щастлив!

Меги, много ми хареса клипа с котката! Кари е страшна красавица и все по-хубава става, направо да се чудиш вече на къде още Simple Smile

Отговорите от втората анкета са много интересни. Гледам, че по заведенията децата кротуват в повечето случаи Simple Smile
Да ви кажа, като прочетох 20 пъти как давате или не давате вафли на дребосите (въобще самото споменаване на вафлите) и така безумно ми се преядоха, че отидох да си купя един пакет и ги ометох наведнъж Simple Smile
Нямам нищо против в следващата анкета, която ще е за нас, да има и въпрос за килцата, имам от какво да се оплача  Laughing

# 132
Честит имен ден на Антон бонбон! Да е жив и здрав и голяяям късметлия!
Честит имен ден и на всички с името Атанас и производните му.

Чакам с нетърпение следващата анкетка. Браво на Джиджето, че се сети да пусне анкетки.
Аз днес съм без дете. Баба му го отвлече на разходка, че да си свърша отдавна отлагана работа и надничам тук да вида няма ли друга анкета  Wink

# 133
  • София
Аз малко със закъснение
Честит имен ден на Антон на Мишолина,да е жив и здрав ,да е много послушен и щастлив!
Здравейте ! Най -после и аз да седна на спокойствие.Гледам има затишие в темата аз все наопаки ,пиша ,когато ви няма.
Гледах много снимки , ,всички  са големи сладурковци Heart Eyes
Наде твоето момиче наистина е  много хубаво на снимката.  Hug
Мишолина много хубави снимки ,малките са прекрасни
Геринг Ники е много красиво дете ,гледам на майка си се е метнала Wink

Бибби незнам  как си носила малкия в кенгурото  Crazy,мен много ме боли гърба и не мога въобще да си помесля за такова нещо  Naughty. Поздрави на добричък Чочко  Heart Eyes

erisii и аз го знам това за цицините с олиото ,но незнам колко помага все й се надуват ,ама мажа за всеки случай Peace

Меги, усещам й аз всички номерца и я оставям да си действа ,правя се на разсеяна ама на този с повръщането ...не мога да я оставя .Гледам да я разсея и да не реагирам ,общо взето взе по-рядко да го прави Simple Smile. Гледах клипчето  Heart Eyes хубаво е децата да не се страхуват от животните.А какво става с Цезарчо няма ли да си го вземете ,Кари много ще му се радва ,друг е въпроса дали той на нея ще се радва Mr. Green

Мечтание ,не съм давала още цяло яйце, ама тя и жълтък трудно яде и аз почти спрях да давам  Tired

На всички хубав ден и поздрави от мен Hug
Джидже   bouquet
Като въпрос към следващата анкета ако е към нас мамите:По колко пъти се храниме ние майките и какво ядем hahaha . Ако въпроса е тъп не го включвайте ,това ми дойде в главата Joy. ням да се сърдя Laughing

# 134

Влизам за да напомня и за нас... Hug
Мария е здрава .. и де надявам дълго да е така...
Опитвам се да ви чета, но времето ми е изключително малко. Просто работа и задължения вкъщи ми идват повечко и почти не ми остава време за мен... А за писане май ще се включвам веднъж два пъти месечно, както е тръгнало...
Да се включа и аз в анкетата...

Анкета 2

--------------------------------------
1. Не.. Мария въпреки че има само четири зъби дъвче и честно казано никога не е обичала пасирана храна.. Това е хубаво за мързеливата и майка Blush
2. Почти никакви. Само мандарини от време на време иска, но ги взима изсмуква сокът и останалото го връща...
3. Не ми се е случвало скоро да посещавам такива места с нея, но като ходим на гости се държи добре
4. Не е записана на ДК, не обича пюрета.. Яде каквото хапваме и ние и предпочита да е овкусено.. Онзи ден даже яде чесън и лимон, което направо ме изуми...
5. Не, но ако докопа нещо от брат си яде..
6. Изявява желание за миене на зъби, но според мен все още ползва четка за чешане на венците..
7. Седи на него, когато върши нещо върши и става, ако няма нищо за правене става и отказва да седи на него... Променлив успех..
8. Ами обича да си играе с други деца, ама налита все на по-големи, а те никак не са очаровани..
9. Не..

Сега искам да поздравя всички малки октомврийчета, които са имали именни дни през тези няколко седмици, откакто не съм писала и да им пожелая много здраве....
ами май засега това е от нас...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт