Поздравяваме го с любимата песничка на Боби
http://www.youtube.com/watch?v=dH2ddTujw_8&feature=related
,а това време все не ми стига. Уж ,чистих и като видях ,че мъжът ми става и хоп нагласих се ,дано това малкото не се събуди скоро
Та да отговоря и аз на въпросчетата 
. Водили сме я 2 пъти на пицария ее не се спира ходи и се вре при хората ,пипа навсякъде, а ние ядохме на смени. Другата причина е ,че в много от завденията се пуши , да ме извинят пушачите,но това ми е много неприятно по тоя повод винаги ходим в пицария Верона ,където има салон за непушачи
лятото ще се учим 

и после го боли коремчето от люспите. Може да дъвче без проблеми цели храни, но яде по-бързо, като намачкам яденето.
. Купешки пюрета яде само плодови за следобедна закуска. След дълго чудене, реших, че био-пюретата имат повече предимства отколкото сурови нитратни плодове.
Ето ме и мен 
Видяхме Цофи, алекс и Бобо
Много са пораснали дечицата. А Софи така се реахубавила че очите ми останаха
Алекс и Бобо вече са големи момченца
Ех колко много пораснаха децата
Спомням си колко бяха малки а сега какви муцунки са 

Все пак момченце е
Но проблема е че все има взима играчките 

но с тебе много за кратичко 

Виж с попарата не стои така въпроса
нея я ядеме само пасирана.
Като си знам детето предпочитам да не си правя експерименти с нервите ми 

Слънчо рядко хапва,но пък много обича само като чуе звука от пакета и вече е първи подреден за хапване
Вафли и шоколади все още не хапвал и мисля поне тях да отложиме за по нататък.
не е от особенно общителните.
Досега обаче май само в мойте рови,по простата причина че не обича много да се гушка с други хора.

А като гледам май верно в скоро време ще се сдобиете с домашен любимец
побъркаха ме вече тия деца
И аз все не намирам време за тази дейност и все ми се струва, че е малък....а с каката на 1год и половина вече бяхме без памперс. То си трябва режим и постоянство наистина, а за момента не мога да му ги осигуря, защото неговата програма дори за спане и хранене си е обвързана със смените за училище на сестра му 

и тортите са много хубави!
Мила се смя доста на клипа,хареса й.И тя много обича кучета и котки,но аз не давам да ги пипа.

,мен много ме боли гърба и не мога въобще да си помесля за такова нещо
. Поздрави на добричък Чочко 

. Гледах клипчето
хубаво е децата да не се страхуват от животните.А какво става с Цезарчо няма ли да си го вземете ,Кари много ще му се радва ,друг е въпроса дали той на нея ще се радва 

. Ако въпроса е тъп не го включвайте ,това ми дойде в главата
. ням да се сърдя