На море в Гърция

• 201 129
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Колебая се за лятото между Гърция и Турция, хайде да следя и тук. Simple Smile
Миналата година бяхме в началото на юни в Турция, а в началото на септември в Тасос. И на 2те места ми хареса, но Тасос малко ми омръзна (за 2-ри път беше), ако ходя в Гърция, бих искала вече да е на друго място. На моя позната са дали в Океания цена 1 100 евро за 7 нощувки, за 2 възрастни (с малко бебе са), в началото на юни.

# 91
Olive, и аз бях като теб миналата година. Юни в Турция, септември в Гърция. В Тасос бях само за един ден и това лято сме решили да отидем там.
Искам да те питам:  има ли някакъв транспорт из острова?
Понеже ще сме без кола

# 92
  • Beyond the Frontiers
Колебая се за лятото между Гърция и Турция, хайде да следя и тук. Simple Smile
Миналата година бяхме в началото на юни в Турция, а в началото на септември в Тасос. И на 2те места ми хареса, но Тасос малко ми омръзна (за 2-ри път беше), ако ходя в Гърция, бих искала вече да е на друго място. На моя позната са дали в Океания цена 1 100 евро за 7 нощувки, за 2 възрастни (с малко бебе са), в началото на юни.
Толкова е Океанията - от15.05- 11.06 - най-ниската цена е 99 евро за AI, на човек на вечер - 20 % за ранно записване.

# 93
  • на пистата
хайде и за да ви следя.5 годими ходих на паралия катерини,но тук от 2-3 години ходя на нашето море ама нещо.....
майка ми и големият ми син продължават всяка година да ходят там,но на мен ми се иска на хилкидики тази година.

# 94
  • София
Ами не знам, дали е точно това, което търсите...
Но сме нощували в "Катерина хаус" в Аспровалта. Вилата е с 4 стаи на етаж. Има 2 етажа.
Всяка стая (спалня + единично легло) е с мини-бокс и нещо като тераска. Има пластмасови столчета и маса към всяка стая.
Отделно в двора на къщата има BBQ и 2-3 маси + доста столчета.
Собствениците са доста приятни възрастни хора. Плажа е само на 50-80м. от къщата.
В него район (Аспровалта и Неа Врасна) е пълно с вилички и частни хотелчета.

Мила Шани,
ще съм ти благодарна ако кажеш някакви цени и координати. Търсих в гуугъл, ама не нещо не мога
да нацеля на английски как се пише това явно, а на БГ излизат 2 форума, с един и същи коментар, че
имат телефона им и ако някой се интересува може да го напишат, но такъв не видях!

bouquet

# 95
  • София
Olive, и аз бях като теб миналата година. Юни в Турция, септември в Гърция. В Тасос бях само за един ден и това лято сме решили да отидем там.
Искам да те питам:  има ли някакъв транспорт из острова?
Понеже ще сме без кола
Не зная, бяхме с кола. Вероятно можеш да наемеш кола там, със сигурност можеш да наемеш мотопед, мой познат беше наел. Но за друг превоз нямам идея.

# 96
Olive  мерси

# 97
  • зад парка
Момичета аз се замислям за почивка в Гърция, но като гледам цените, нещо много солено ми се вижда. Миналата година почивахме в Терция, за 7 дена , алл инкл + самолетните разходи приблизително към 2500 лв. за 2 души, а в Гърция с цените, които са обявени за алл.инкл + транспорта ми се струва че най-малко 3000 лв, и то в средата на юни. Кажете вие  каква сума планирате за вашата почивка в Гърция, в хубав хотел  ако се храните навън имам предвид ресторанти, ако няма вкл. алл инкл. 

От опит знам - без глезотии, но и без лишения за 2-ма всичко /транспорт, кола под наем, хотел , храна/ за по-малко от 10 дни - даже и над 4 хил. лв. отива

# 98
Здравейте момичета Simple Smile! Миналата седмица се свързах по имейла с хотел Афроидта в Керамоти и резервирах места за края на юни. Това, което ми се видя странно е, че собственика не поиска да му пращаме капаро, а в мейла беше написал, че ще му платим при пристигането. Това дали е практика там? Не искам да пристигнем и да се окаже, че няма места или пък че е вдигнал цените....Ако някой знае моля да сподели.

# 99
Ще следя темата

# 100
  • София
Здравейте момичета Simple Smile! Миналата седмица се свързах по имейла с хотел Афроидта в Керамоти и резервирах места за края на юни. Това, което ми се видя странно е, че собственика не поиска да му пращаме капаро, а в мейла беше написал, че ще му платим при пристигането. Това дали е практика там? Не искам да пристигнем и да се окаже, че няма места или пък че е вдигнал цените....Ако някой знае моля да сподели.
Аз съм запазвала хотел в Тасос, без да ми искат депозит, платихме чак като си тръгвахме оттам, нямаше проблеми с резервацията.

# 101
Olive, мерси, успокои ме   bouquet

# 102
Дами, тази година плануваме да почиваме  на Халкидики. За първи път ще ни е. От много четене съвсем се обърках. Търсим си спокойно местенце с малки кръчми и що годе хубав плаж. Засега съм се насочила към Ситония, но в кои от селцата  плажът е хубав newsm78 Ще съм ви благодарна за всяка информация.   bouquet

# 103
Дами, тази година плануваме да почиваме  на Халкидики. За първи път ще ни е. От много четене съвсем се обърках. Търсим си спокойно местенце с малки кръчми и що годе хубав плаж. Засега съм се насочила към Ситония, но в кои от селцата  плажът е хубав newsm78 Ще съм ви благодарна за всяка информация.   bouquet
Toroni Peace

# 104
Засега съм се насочила към Ситония, но в кои от селцата  плажът е хубав newsm78

Сарти и Вурвуру  Peace Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт