На море в Гърция

• 201 526
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, дали някой е ходил в този хотел http://www.iliomare.gr/default.aspx?lang=eng, да сподели отзиви?  Hug  bouquet
Има доста лоши отзиви за този хотел. Нямам преки впечатления. Потърсете пак и вие инфо, но аз това съм срещала.

# 436
мисля,че пътната такса е 2 евро,плаща се по пътя ,на едни кабинки като кпп-та,няма как да ги пропуснете

В посока Атина има такси.

На всеки Тол е различна таксата.
Варира от евро и нещо, до 2е и нещо Laughing

п.п. Ма как го обясних ooooh!

# 437
Momi4eta, ako iskate da vidite reiting na daden hotel, vijte v trivago - tam ima ne samo otzivi, no i reitinga ot holidaycheck i tripadvisor  Grinning Ima i snimki napraveni ot turisti i mojete da sravnqvate cenite za hotelite v golemite saitove za rezervacii (expedia, bookings i t.n.). Ako se registrirate, mojete da napishete i mneniq za hotel, koito shte e mnogo polezen za drugi hora.
Dano i az sam vi bila polezna i se izvinqvam mnogo za kirilicata  Blush

# 438
И аз пак да си подновя питането за двуетажните легла в сем. бунгала - удобни ли са, високи ли са  и пр.? Благодаря!

И аз питам за двойните легла. Че моите са на 9 и половина, дано не е тясно.

Чадърите категорично ли са платени? И какви са цените? На нас ни трябват поне два newsm78
Явно тук няма кой да ни отговори.
Аз разпитах служителката от агенцията чрез която направихме резервацията. Тя каза, че всичко било на ниво, оплаквания от клиенти не е имало от нищо /в т.ч. и от стаите и леглата/. Плажа, както се вижда и от снимките  е голям, хубав и е само на хотела,камъни не се виждат, много спокойно е навсякъде, защото територията е огромна, а комплекса е затворен тип. Като минус е, че чадърите наистина са платени, както и алкохола /не влиза в НВ-а/. За това беше писала преди няколко дни Еva. Според жената от агенцията, това е най доброто място на Тасос /а те предлагаха за там още доста вкл. и
http://www.iliomare.gr/default.aspx?lang=eng/.
Някои клиенти се оплаквали само от пауните, които пищяли и им плашели децата. Laughing
Ако не ви е късно след 2 седмици ще имам и лични впечатления от там и ще пиша. Peace

# 439
Много мерси. Няма да ни е късно след 2 седмици, заминаваме на 27 юни. Аз се чудех дали ще е прилично край наетия чадър да забием и наш - никога досега не сме го правили, но видях готини чадъри в един магазин и се замислих дали да не си закупя - един никога не ни стига, четирима сме. А аз съм

# 440
Момичета, дали някой е ходил в този хотел http://www.iliomare.gr/default.aspx?lang=eng, да сподели отзиви?  Hug  bouquet

samo lo6i otzivi sam 4ela za tozi hotel.pogledni v journey mneniata 

# 441
  • В най - голямото село
nokia65 , Егвийн ал-Вийр    bouquet

Отказвам се тогава.

# 442
Привет!
Вчера се върнахме от Сани биич клуб!
Притеснявахме се дали ще имаме проблеми на границата! Пътувахме 4 възрастни+ деца на 4 и 6г. без столчета!
Нямахме никакви проблеми освен неудобството за мен, разбира се!
Бяхме взели малкото столче, което е на големия, но то така и не влезе в употреба!
Така че...смело пътувайте!
Весели летни ваканции!

# 443
  • София
на гарниците не правят проблем за столчета, те не са полицай. Може да имате проблем на границата, ако пренасяте необявени стоки или документите не са ви изрядни. Ако пътува дете с единя родител и няма пълномощно или нещо с лична карта или задграничен паспорт, зелена карта за колата, от такова естество.

# 444
Много мерси. Няма да ни е късно след 2 седмици, заминаваме на 27 юни. Аз се чудех дали ще е прилично край наетия чадър да забием и наш - никога досега не сме го правили, но видях готини чадъри в един магазин и се замислих дали да не си закупя - един никога не ни стига, четирима сме. А аз съм
Всъщност няма да ти свърша работа..., имах предвит,че след 2 седмици заминаваме. Flushed

Но при всички случаи няма да сбъркате, сигурна съм!

# 445
Мой приятели ще ходят в Истион клуб и ние искахме да се присъединим към тях, но за съжаление имиме резервация в Океания клуб, която не можем да откажем и казаха на All Inclusive с София Луксъри травел от 10 юли са плащали по 120 евро на човек на ден. Доколкото знам е нов хотел , но не знам дали е по- добър от Океания, ако някой има тази база за сравнение нека да пише.

# 446
  • София
Мой приятели ще ходят в Истион клуб и ние искахме да се присъединим към тях, но за съжаление имиме резервация в Океания клуб, която не можем да откажем и казаха на All Inclusive с София Луксъри травел от 10 юли са плащали по 120 евро на човек на ден. Доколкото знам е нов хотел , но не знам дали е по- добър от Океания, ако някой има тази база за сравнение нека да пише.

Не съм ходила, но проучвах този хотел Истион клуб още миналото лято когато го отвориха.Не сравнявай несравними неща, твоят хотел и като такъв, и като място е в пъти по-добър! Peace

# 447
Не съм ходила в Oceania, но ще дам мнението си за Истион - плажът му е малък и доста каменист, стаите са ок, храната горе долу - нямаше голямо разнообразие - 2-3 вида плодове, 2-3 вида измислени пасти, които дори не бяха нарязани - бюфетът сравнен с 4звезден бг хотел направо бледнеше ... Като цяло 5 звезди са му доста според мен. Иначе е ново, поддържано, не е като в някои други гръцки хотели със съмнителни качества.

# 448
Бяхме в Океания през зимата!
Водят го 5звезден, но определено не бих казала, че е топ!
Освен това е огромен, комерсиален и като цяло е по-стара конструкция!
Храната беше добра, но въпреки всичко мисля, че трябва да е по-скоро 4+ отколкото 5!
5 си остава Сани!

Добро впечатление ми прави 4звездния Илио Маре на о.Тасос  http://www.profi-tours.bg/pochivka_v_greece/pochivka_na_ostrov_t … el_ilio_mare.html

Peace

# 449

Добро впечатление ми прави 4звездния Илио Маре на о.Тасос  http://www.profi-tours.bg/pochivka_v_greece/pochivka_na_ostrov_t … el_ilio_mare.html

Peace
Това от собствени впечатления ли е или офертата ви хареса? Има доста лоши отзиви за този хотел, за това питам...

Общи условия

Активация на акаунт