На море в Гърция

• 201 289
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • Beyond the Frontiers
Сега пък ми казаха, че след реновацията на Касандра Палас, настаняването с деца може да е само в Делукс апартаменти. При вас така ли е момичета.

От таблицата им с цените така излиза, но за двете деца не се дължи нищо.
В една от резервационните системи, с които работя ми излиза за период 10.08 -7 нощувки, за EXECUTIVE ROOM GARDEN VIEW (A) - 1320 евро
FAMILY SUITE GARDEN VIEW (A) - 2206 евро тотал
При немците Дертур като задам децата ми излиза само настаняване в апартамен на цена 2072 евро за същия период.

# 511
  • София
Благодаря Ви момичета   bouquet Просто ми стана странно, че в двойна стая може да се настани допълнителен възрастен, пък не може дете на 3 г. +  бебе на 1 годинка, което де факто няма да спи на легло, а например в кошче. Ясно е, че апартамента е наем на ден - то оставаше да таксуват децата отделно плюс тази цена.
Жалко, ние пък тоно този си харесахме в крайна сметка, но апартамента е над 300 евро за нощ, които не бихме дали...

# 512
  • Beyond the Frontiers
Благодаря Ви момичета   bouquet Просто ми стана странно, че в двойна стая може да се настани допълнителен възрастен, пък не може дете на 3 г. +  бебе на 1 годинка, което де факто няма да спи на легло, а например в кошче. Ясно е, че апартамента е наем на ден - то оставаше да таксуват децата отделно плюс тази цена.
Жалко, ние пък тоно този си харесахме в крайна сметка, но апартамента е над 300 евро за нощ, които не бихме дали...
Ммм, скъпо е да. Но пътувате в топ сезон.
Все пак ето и реални снимки от тук http://elku.multiply.com/photos/album/73#88

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 17:07 от elku - elena

# 513
  • София
Момичета, вече съм по-объркана : 2 агенции ми предложиха настаняване на цялото семейстпв в Касандра Палас в двойна стая - едната в стандартна стая, а другата в супириър.

# 514
  • София
Някой знае ли актуални цени на ферибота до Корфу - за автомобил и за пътник?
Търся вариант за наем на къщичка или студия на острова.
Препоръчайте плаж или място там

# 515
Hug за снимките  Peace може ли само да помоля да напишеш на всяка първа снимка от хотела - кой е ?..... че така малко не може да се разбере  Praynig

аз тази година приключих с издирването  Joy че резервирахме вече в Антигони бийч, Ситония - от 27.06  thumbsup но ще е много полезно за тези, които още търсят и се чудят  newsm78

Последна редакция: чт, 18 юни 2009, 14:07 от *2K*

# 516
  • В най - голямото село
elku - elena дали имаш актуални снимки на Мakryammos hotel

и едно въпросче, към почивалите там - Дали има плажни кърпи на плажа и при басейна   bouquet

# 517
  • Beyond the Frontiers
elku - elena дали имаш актуални снимки на Мakryammos hotel

и едно въпросче, към почивалите там - Дали има плажни кърпи на плажа и при басейна   bouquet
Съжалявам, но не.
От кога се каня. Embarassed А, има още поне 200 снимки и за качване...
За това в случая съм посочила от къде почват снимките на въпросния хотел. Peace

# 518
За желаещите да ходят на о.Крит, имам препоръка от приятелка. Вече два пъти ходят там цялото семейство и тази година пак ще са там.  Sunglasses
Местото е  Амодара, хотел"Браво". Хотел/апартаммнтчета е...прекрасен за семейства. Много уютно, страхоен плаж, вкусна храна и всеки понеделник има организирано Барбекю за гостите на хотела. Много хубави Тавернички с жива музика  и много магазинчета в близост до хотела.

А някой ходил ли е на Скиатос? Чувам много хубави отзиви...за плажа!  Heart Eyes

А и Гугъла изпплю това...Изглежда приказно, ама друго си е да се чуе мнение от хора били там... на место. Sunglasses..

Hug

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 00:45 от ЧервеноВинце

# 519
  • София
Ооо, Червеновинце, много е красиво, ще си помечтая! Денят ми започна много красиво! Благодаря!  bouquet
Може пък догодина... или пък... като децата влязат в университет след... 15на години Grinning

# 520
Скиатос в момента е много популярен заради филма Мамма Миа и сигурно ще е фраш с хора, поне това лято  Sad

# 521
# 522
Здравейте, ние мислим да почиваме  в Корфу тази година. Някой бил ли е в хотел Ambiente Palace в Синадарес?

# 523
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, ние мислим да почиваме  в Корфу тази година. Някой бил ли е в хотел Ambiente Palace в Синадарес?
Точно този хотел нищо не ми говори, но май месец имах настанени гости в Aquis Sandy Beach Resort 4 *, на all inclusive  и останах много доволни, специално доидоха до агенцията за да похвалят хотела. Цената също беше добра - визирам майските празници.

# 524
Tatjana , да кажа че остров Скиятос стана популярен покрай този филм, но това е най0 скучкният остров, който може да съществува, просто виждаш едно голямо наше или гръцко старо село, както едно време и от къд еса извадили гредките във филма като си там се чудиш ,щото такива гледки не можеш да видиш из острова, може би някъде са много скрити , но не могат да се намерят, хотелите са пълна скръб, дори и най- хубавият им Скиятос Принцес 5*на снимки е страхотен , но на място направо оставаш с отворена уста- не е хубав. Другото което е , е ужасно скъпо да стигнеш до там , а и на място също е скъпо, аз принципно обичам скъпите места , но това място е без всякакво покритие за цените, а относно мисълта ни като ходим  гърция , че ще ядем прясна риба- няма прясна риба в заведенията, само замразена , а на цена в пъти по- висока от прясната риба на други места. Така , че ако някой се е запътил за там, не очаквайте нещо особено или специално, по добре ходете на о. Крит, там за същите пари, че може в някой хотел и по- малко пари да хвърлите, но ще останете доволни.

Общи условия

Активация на акаунт