На море в Гърция

• 201 291
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, ние мислим да почиваме  в Корфу тази година. Някой бил ли е в хотел Ambiente Palace в Синадарес?
Точно този хотел нищо не ми говори, но май месец имах настанени гости в Aquis Sandy Beach Resort 4 *, на all inclusive  и останах много доволни, специално доидоха до агенцията за да похвалят хотела. Цената също беше добра - визирам майските празници.

[/quot

В този Aquis Sandy Beach Resort 4 *, нашите ходиха по майските празници и са направо очаровани от хотела, храната и обслужването и цините му бяха изключително добри, доколкото си спомням за 5 нощувки на човек беше 110 евро или 127 евро не мога де си спомня точно сега, но казаха че е надхвърлил очакванията им, тъй като за тази цена си мислехме , че казват че е 4*, но сигурно ще е нещо посредствено като се гледа цената му , но хотела се оказал направо за истински 5* със сьомгата, рибите на храненията и мъжете откъм алкохол били много доволни.

# 526
  • Beyond the Frontiers
vovolilian, да не говорим за едни и същи хора  Embarassed Laughing. Някъде 15 евро на вечер излизаше AI на човек.

# 527
vovolilian, да не говорим за едни и същи хора  Embarassed Laughing. Някъде 15 евро на вечер излизаше AI на човек.
а с коя агенция?

# 528
  • Beyond the Frontiers
а с коя агенция?
С моята Mr. Green
Сега сериозно - резервацията я направих през една резервационна система за туристически агенции, всъщност повечето агенции я използват.

# 529
ами кажи на лични име моля те след като не ти се казва тук

# 530
  • София
Аз не мога да се съглася, че Скиатос е скучно място, но може би съм пристрастна (сватбата ми беше там миналия септември Wink). Също така мисля, че треската покрай филма Мама Мия отдавна отмина. От България наистина е далечко, пътува се до Волос и оттам още 2-3 часа с ферибота. Все пак - не ходете през август, претъпкано е. Ходила съм и през май и септември - райско е.
Ако някой го интересува нещо конкретно - на разположение съм.

# 531
  • София
Миналата година и аз изкарах една чудесна ваканция на Скиатос – има много хубави плажове, особено Koukounaries beach с иглолистни гори които започват от самия плаж и ситен пясък. Но на острова трябва да се ходи с кола, за да може да пообикаляш. Бяхме началото на септември, имаше хора, но острова не е малък – беше спокойно. Препоръчвам го за семейства без деца или с отраснали вече деца.

# 532
Също така мисля, че треската покрай филма Мама Мия отдавна отмина.

Преди една седмица се върнах от България и в ТРИ списания/вестници там имаше статия за Скиатос именно във връзка с Мамма Миа.

# 533
  • София
Момичета препоръчайте студия или вили на Скиатос, ако има и басеин ще е супер.
В крайна сметка може и на Корфу или Тасос.

# 534
  • София

Аз похвалих ли се вече? Ще ходим не на Метаморфози, а сменихме и ръкава с Атон. Знам, че не е толкова популярен, но
избрахме Йерисос и хотел GKEEA. Изглежда добре и цената му е доста приемлива  Peace Ако някой е ходил може да
сподели мнения  Crazy

# 535
  • София

Ние бяхме тук - http://www.villa-christina.net/villachristina-skiathos.html
Хотелчето е сред борова гора, спокойно е. Закуската не мога да я похваля много, но всичко беше прясно, просто не беше много разнообразна. Иначе всеки ден ходихме на различни плажове с кола, а вечер в града - вечеря, разходка, коктейлче ...

# 536
И ние тази година мислим отпуската да сме в Гърция, но ми е голяма чуденка за хотелите. Някой ходил ли е в Порто Карас  и по-специално в хотел Мелитон - всякакви подробности ще са ми от полза. Понеже е голям хотел се чудя дали пък няма да е много претъпкано и шумно  newsm78 Има ли забавления за деца и какви...???
Благодаря предварително  Hug

# 537
  • София

Аз похвалих ли се вече? Ще ходим не на Метаморфози, а сменихме и ръкава с Атон. Знам, че не е толкова популярен, но
избрахме Йерисос и хотел GKEEA. Изглежда добре и цената му е доста приемлива  Peace Ако някой е ходил може да
сподели мнения  Crazy

Привет! Миналата година спахме в Йерисос 2 нощи, много приятно и спокойно място. Има хубава плажна ивица, и страхотна крайбрежна улица с люлки за децата. В единия й край има и пързалки, къщичка и др. забавления, а в заведението правят много добро фрапе /с мляко/. Simple Smile
Можете /ако сте с кола/ да продължите успоредно на морето извън града към вилната зона и ще стигнете на плаж, където ще сте вие и още 5-6 човека максимум, на голямо разстояние едни от други, любимото ми Wink

# 538
  • София

С коли ще сме и без деца (още нямаме  Flutter ) За плажа, ще се възползваме, че никой не обича претъпкани плажове.
Много по-добре е като сте 5 човека на кръст  Crazy Ние ще сме до къмпинга, което не знам дали е близко до вилната зона или не  Peace А там може ли да си сложиш твой чадър или задължително трябва да плащаш?

# 539
  • София

Ние бяхме тук - http://www.villa-christina.net/villachristina-skiathos.html
Хотелчето е сред борова гора, спокойно е. Закуската не мога да я похваля много, но всичко беше прясно, просто не беше много разнообразна. Иначе всеки ден ходихме на различни плажове с кола, а вечер в града - вечеря, разходка, коктейлче ...
Изглежда супер - Благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт