Ходене на работа по време на бременност

• 44 570
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Работих до началото на 8-ми месец.Ами имаше моменти в които ми беше тежичко, но устисках...Имаше освен гадните и забавни моменти.Работата ми е да продавам автомобили и обикновено клиентите бяха изумени, как момичето с корема ще ги води на тест драйв.. Mr. GreenАбе забава ..Съветът ми е, който няма сероиозни здравословни проблеми да опита да си работи поне до 7-8 месец.Това си е един вид стимул да се поддържа жената в това състояние, да има тонус и да не мисли само за гадене, храна и да си втълпява глупости  Crazy

# 91
  • София
Наистина, всички тези болежки се изпаряват след 3-тия месец - повръщане, сънливост, и т.н. Аз все още ходя на работа, но помагам на едни приятели, не съм на цял работен ден. Коремът не ми тежи въобще, все едно нищо ми няма, а вече съм в 9-ти месец. Но това си е до организъм.

При мен проблемът с постоянната ми работа беше, че бях ужасно разсеяна и непрекъснато мислех за бебето и правех мнооого грешки. И след една такава фатална грешка, си казах: КРАЙ. Това беше 3 месеца преди термина. Реших, че не издържам вече и помолих гинеколога да ми пусне болничен - 1 месец обикновен и после почнаха 45-те дни. Ако ти е много тежко, просто помоли гинеколога да ти издаде болнични. Но аз лично не мога да седя вкъщи по цял ден, тотално ще изперкам! Crazy

# 92
Аз ходех на работа до края. На никой не му е конфортно да ходи бременен на работа, особено накрая е много гадно. Аз лично нямах избор, трябваше да работя, защото ми трябваха партие, стисках зъби и това е. Работата ми е изключително натоварена, постоянно трябва да взимам важни решения и на всичкото отгоре повечето време прекарвах права, нямах време да седна. Имало е дни когато съм ревала като се прибера в къщи. Ако имаш възможнст стой си в къщи.

# 93
аз ходех до 3месец на работа

# 94
Аз ходих до края.Само в 5мес. си взех болнични,защото работата ми е 11часа на крак.Но аз се чувствах много добре и гинеколога ми каза,че все пак съм бременна,а не болна.

# 95
Аз ходех на работа до началото на 7 месец.Първите 4 месеца се скъсвах от повръщане , даже един път припаднах в автобуса  Tired .Коремът ми е много малък и никой не ме вижда или пък се прави , че не ме- ужасно е  ooooh! ! Ужасно е ставането в 6 и 30 ,за да стигна навреме за работа и блъскането в автобусите.
Но трябваше да го изтърпя тъй като сама ще си гледам бебето , а майчниството се намалява - проверила съм го изрично -за този месец излиза ,че взимаш 90% от 80те % ,които са когато си в болнични.
Но след като влезнах и в сесия -магистратура , до която хич няма да ми е като се появи бебока , вече стана непоносимо и си взех 1 месец болничи - наистина щях да колабирам - да се прибера уморена и да почна да уча.
 Сега съм в 45 дневния период , но никак не скучая , тъй като още си имам изпити , а и не съм чела нищо за бебето -така че добре дошло!! Ако нямаш други проблеми по добре си остани в къщи - можеш да се виждаш с приятели , за които ще трябва да позабравиш като дойде бебето  Grinning

# 96
Карах лека бременност и до последно ходих на работа.
В последните месеци ми се подуваха краката от жегата, но на работа ми беше по добре.

# 97
  • Варна
С първата бременност работих до края. И сега смятам да ходя на работа, докато дойде време за 45-дневния отпуск преди раждането (средата на март). Тежи ми шкембата вече, ама вкъщи няма да се чувствам по-добре, сигурна съм!

# 98
Аз работех до 4-ия месец,чувствах се добре  Peace Но понеже работата би не позволяваше да работя с коремче прекъснах,иначе си бях екстра,а и ми се ходеше на работа  Rolling Eyes

# 99
  • Варна
Работих до края, състоянието, в което си в момента ще отмине!

# 100
  • BG
Аз работих почти до средата на 8-ми месец - взех си полагаемата отпуска и след това 45-те дни.
В началото имах ужасни киселини, но след това отминаха.  Wink
Ако не ти е комфортно да ходиш на работа, провери какви са вариантите за болничен и си остани вкъщи!

Лека бременност и успешно раждане!  Peace

# 101
Ходих на работа до последно. Прибрах се в 17 ч, а в 20 ч потеглих за родилното. Никой обаче не ми е дал орден за храброст. Напротив, отчитам го като грешка и сега ако съм бременна не бих ходила на работа. Моят съвет е, ако имаш възможност да не ходиш.

# 102
  • софия
Сега съм в 6 месец и ходя на работа,но вече едва издържам.Работя на 12 часов работен ден почти
през почти цялото време на крак и започна да ми тежи много напоследък.

# 103
Ходих на работа до началото на 9-я месец и се чувствах чудесно. Имах в началото поспаливи периоди, но не бяха проблем. Peace

# 104
Аз работих до последно. Предпочитах да ходя на работа, отколкото да си стоя вкъщи и да бздействам. Гадеше ми се само в началото, като цяло беше една много лека бременост.

Общи условия

Активация на акаунт