Ходене на работа по време на бременност

• 44 605
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Аз работих до началото на 5-и месец. После влязох за задържане и ми дадоха болнични до края. Не съжалявам за което.

# 136
Ходих на работа до 25-тия ден преди термина си (все още не съм родила)! Даже откакто не ходя на работа се чувствам по зле - в смисъл остава ми свободно време и почвам да си мисля за глупости Grinning
Но всичко зависи от типа работа, отношението на шефовете ти и колегите, твоя личен праг на издръжливост - смятам, че всеки знае лично за себе си кое е най-доброто за него! За мен най-доброто решение беше да ходя на работа - чувствах се добре сред хора и с чувството, че правя нещо, което харесвам и съм полезна!
Ако ти смяташ, че най-доброто за теб е да не работиш и така се чувстваш по-добре - намери начин да си останеш вкъщи - дори и да се наложи да си смениш лекаря!Успех Hug

# 137
Аз ходя на работа.Докторката ми предложи болничен,защото имам една неуспешна бременост, но за сега се чувствам добре и нямам нужда

# 138
  • София/Севлиево
Не съм ходила на работа, защото преди това имах един спонтанен аборт(по-скоро мисед) и трябваше да се пазя и да си почивам повече.

# 139
От 4 месец излязох в болнични поради това, че влязох в болницата за задържане.
И до края на бременността си останах в къщи.

# 140
Аз си ходя на работа, сега влизам в пети месец и не смятам да взимам болнични до края

# 141
Ходих на работа почти до последно. Трябваше да иzляzа в болничен 6 седмици преди термина, но работих 2 от тях и ме е яд, че толкова рано останах в къщи. Докато работех иzобщо не ми тежеше големия корем, не полzвах асаньор, а припках по стълбите.
Като си останах в къщи иzведнъж имах прекалено свободно време и zапочнах само да си внушавам колко ми тежи корема и други такива неща....

# 142
Работих до 2 дни преди да родя.Имах лека бременност,а и не съм човек ,който обича да си стои у дома Laughing

# 143
Ходих на работа до около 2 седмици преди секциото. И още можех да ходя, но имах страшни отоци по краката и и трябваше да лежа в къщи с вдигнати крака  Crazy.

# 144
Ходих си на работа, че и по командировки към края на бременността. Излязох в болничен около 20 дни преди 45-те дни по желание на лекарката ми, тъй като имах здравословни проблеми. Пък и на работа останах единствен шеф, който отговаря аз всички...идваше ми вече нанагорно  Confused

Приятелката ми пък й се гадеше през цялата бременност, беше някакъв кошмар за нея. Но до последно си беше на работа без да се оплаче.  Peace

# 145
От началото на 4 месец съм болнични,Тъй като работата ми е свързана с физически труд и вдигане на тежко реших че тези полагащи се 180 дни ще ми дойдат добре.Нито веднъж не ми е станало лошо,бременността ми минава много леко.Пък и бутаницата в транспорта и този студ......нещо не ми се връзват с големия корем....

# 146
Ходех на работа почти до последно. Гадеше ми се много и ми тежеше, но явно съм някъв сорт мазохист.
Ако не се чуства добре някой е по-разумно да си остане в къщи.

# 147
Никога повече мазохизъм!!!
 2-рата си бременност изкарах като по книга романтично!Без работа и без  дразнители!Като изключим факта,че и 2-те бременности бяха адски болезнени.
В резултат родих страхотно кротко и галъовно детенце,за разлика от каката,която ревеше ден и нощ.....Ама мама се доказваше с нея и така...

# 148
и аз съм от тези дето са работили до края  Peace

# 149
и аз съм от тези дето са работили до края  Peace

И аз. Работих до 2 Ноември и родих на 14 Ноември, с термин 21-ви  Mr. Green
Зависи как се чувстваш все пак
Бременна не значи болна  Naughty
Шефовете разбраха че съм бременна към края на 5 месец. Казах им малко преди да започне да личи.

Общи условия

Активация на акаунт