Какво АМ купувате и доволни ли сте?

• 11 233
  • 148
  •   1
Отговори
# 105
И малкия Фризото го запече, минахме на Лактана био, но той не го хареса. В момента давам Селия, и нещата са много добре, той си хапва и си пълни памперса редовно.
Щом се запича, трябва да и даваш мляко с пробиотици. Дано уцелите вашето мляко На мене педиатърката ми каза, че Аптамила и Милумила също запичат и тя лично не ги препоръчва на деца които имат проблем с изхождането

# 106
В Америка - Енфамил; тук Лактана Био, най-близо по състав до предищното и има пробиотици:)

# 107
  • София
Аз давам НАН 1 по препоръка на педиатъра и съм доволна, детето го харесва и не се е запичал до сега.  Peace

# 108
Малката е на 17 дена и вече пробвахме сумати и млека и нито едно не и харесва.Почнахме с NAN,но от него много повръщаше,сменихме го с ХИП с пробиотик,но не я засища и не и харесва.Сега сме на Аптамил,но го плюе.Педиатърката ми препоръча да пробвам с Фризо,дано го хареса.

# 109
Здравейте. И ние имахме същия проблем с ХИП- храни се и след 1 час пак е гладна. После се обрина и минахме на НАН ХА и засега съм доволна. Praynig zruncho, кърмила ли си? Ако си давала кърма може да свикне по- бавно с АМ, макар че обикновено е обратното, но ако все пак е така пробвай да смесваш млякото с малко кърма, ако имаш. Аз така правех докато свикне на АМ, защото нямах достатъчно кърма. Ако и при теб е така или просто не искаш да кърмиш- ХИП и Аптамил се водят едни от най- вкусните и овкусени млека. Joy

# 110
Благодаря ви, имам малко Нестоген останал и ще и го дам да си го изяде, ще има за седмица, и ще я наблюдавам как е с него, ако няма ефект ще пробвам Лактана Био, тя нали е с пробиотици  Peace

# 111
zyzzzu кърмих я 2 седмици и кърмата ми спря.Пробвахме Фризовом и съм много доволна от него.Детето спря да повръща и я засища.Спинкаме си спокойно около 3 часа след хапване.Малко се е позапекла,но го отдавам на смяната на млеката.

# 112
zruncho, радвам се, че всичко е наред Peace Дано да сте попаднали на най- доброто за вас мляко. А запичането е нормално при смяна на млеката, следи само да не продължи много дълго и да не я боли стомахчето. И мойта бебка се запече, когато й смених млякото, но скоро й мина smile3504

# 113
Големи сме вече за АМ, но най-доволна бях от Милумил1 и Селия девелоп. Последното го препоръчвам горещо.  Това мляко е страхотно. Имахме страхотен запек и сме опитали Фризолак, Фризовом, Нан1, Нутрилом комфорт, Хип,  Хумана и Милумил1( действаше на малката, но когато го сменихме с Милумил2, пак се запече). Препоръчаха ми Селия девелоп и забравих за тези проблеми. Лошото при него е, че го окривах на малко места, няколко аптеки в Пловдив и един магазин в Стара Загора. Знам, че не е добре да се сменят млеката, но ние бяхме принудени, то не се издържаше да мъчим детето с дни да не пълни памперса. Всички млека доколкото си спомням са с пребиотици. Милупата е по-сладко на вкус и ароматно.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 00:14 от bubynka

# 114
  • Бургас
Милумил- много съм доволна ,да.

# 115
сега съм на фризовом ,но мисля да мина на лактана био

# 116
Хип Пробиотик Peace

# 117
  • София
Фризо.

# 118
  • Бургас
Ние сменихме доста ,най-добри за нас се оказаха Селия/много сладка и приятна/ ,
но почна да повръща госпожичката и минахме на  Фризовом-така сме от 4м и сме много добре Peace

# 119
  • България
Милумил!Страхотно е.Поне моят юнак го обожава.Нямам проблеми нито със запичане нито с приема му Peace

Общи условия

Активация на акаунт