Муцка си
Ко да тъ правя сега, изненада требва да мисля?
Вътре надали се чува толкова.

Доскоро това ми беше проблем, не можех да му втълпя нито с казване, нито с показване, че лъжицата гребе откъм вдлъбнатата страна, не откъм изпъкналата. Доакто това мъненкото просто си хвана лъжицата преди 3-4 дни за дръжката, много близо до гребящата част (палецът му е почти вътре в маджата) и почна да гребе и да яде. И то си я пълни хубаво при това! Докато Иво още де гребне манджа, де въздух... Може да се окажа права в края на краищата, че единият ще бъде красив, а другият - умен...
Да не стане като в оян разказ, май на Чудомир, за едно куче, дето като го продали на един другоселец, цялото село вдигнало празник. А иначе онова куче като голяма болонка вероятно е бил опудел. Те са много умни и добре възпитани кучета, не случайно ги използват в цирковете да показват номера. Френските пудели са доста големи по размер. За изсмуквачката на кърлежи - не знам, аз не бих вложила пари в такова нещо. ПО-добре да си заведа детето на лекар да му го извадят, да му бият инжекция, ако трябва и да ми е мирна главата. 
. Тали, благодаря!
.

. Митко все ме притесняваше,че не е съвсем здрав и отлагах повече от месец ваксината, но накрая взех че го заведох, макар, че имаше сухи сополи(такива, като корички). Няма проблеми за сега, но аз нали вече споменах, че половината ваксина изтече, та може за това да я е понесъл леко.
. Ако се случи, слагаш олио на капачка и притискаш, докато умре гадината. А жилото на пчелата стърчи, така че можеш да го хванеш с пинцета(дори с нокти).
А за кусането, явно ръката и е по-силна, защото Митко не може да държи накрая лъжицата и да се храни успешно.
. Иначе не мисля, че и да смениш млякото, ще спре да ти иска да суче . Пробвай с бисквитки или пък друга твърда храна. Обаче не знам до колко е добре да яде преди сън твърди храни.
. Значи отивам аз в някое предградие на Франция, снимам и кавам на нашенците:"Ето каква е Франция. Ако мислите да ходите на екскурзия до там, вземете си и калашниците"
Вчера нали почистих и плочките в банята с препарат, та си направихме пързалка. Лилия се страхува да влиза в банята боса, но снощи явно нещо се замота и се хързулна много яко
Така и издрънча главичката, направо ми призля
После не искаше да ходи сама, но като дойде време за млякото и хукна пак с бясна сила към кошарата 

Ужас. Отидохме да вземем голямото от ДГ и нашият започна разходки из коридора. Аз, като типичната майка-овца (имам си една такава хар-ка за майките, които кляфат след децата си без да знаят защо) ходя след него и го държа за качулката. Да, ама за малко го пуснах за да оправя шапката в другата ми ръка и той...спъна се и цопна по нос в цимента
Ама така издрънча...ужас. И му се поду нослето. Милото, нали е с космонавт и не можа а се подпре с ръчички. Днес е ОК, ама пък много ме е яд на мене си. Препоръчани теми