Отговори
# 195
СОФИ - рапорт приет!!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Муцка си Simple Smile Ко да тъ правя сега, изненада требва да мисля? newsm78

# 196
Весето,когато Ангел беше на 6м имаше конюктивит и го водихме на офталмолог,който му преписа  Фуситалмитгела,като каза,че е антибиотичен с по-бавно действие,ползвал се поне 5до 7 дена,по 1 капка вечер преди сън,защото слепват очичките.Обясни ни ,че е по-добър за деца от Тобрекс и Тобрадекс.А аз лично съм го ползвала много пъти по 10дена,тъй като често правя конюктивити.
Мариана75,щом като Дара си спи спокойно и нощем не си търси млякото ,значи вечерята и е достатъчна.Съседското дете отказа АМ още на 8м.,но майка му  слага в следобедните кремчета от АМ.
Софи,що така ти е кофти,я,да се стягаш!
Роси,как така да не можеш да стоиш без работа!?Я пийни едно кафенце,запали цигарка,гледай едно филмче,стига с тази работа.Аз пък хич не си давам зор,чистя до толкова ,че да е хигиенично за детето и използвам всеки миг свободно време за отдих.
Юлче,браво на Дани!Как го постигнахте това нещо,аз няколко пъти оставям Ангел да се храни,показвам ,поущрявам,а той взема лъжичката и само потропва по масичката с нея.Кажи какъв е методът?
Мими,неприятно е това с АБ,бързо да се оправя Боян и никакви АБ повече за тази година!

Ангел от няколко дена е във фаза да лапа всичко,което му попадне.Преди 3 дена сдъвка,че даже го и глътна парче вестник.Вчера дъвчеше тубичката с гел за зъбки(добре,че още не може да го отвори,ама и аз съв си виновна,че бях забравила да го вдигна нависоко),днес си напъха в устата цяла капачка от шише минерална вода и докато се опитвах да му я извадя той я дъвчеше с наслада и се радваше.

# 197
  • София
Ванилия, аз да си кажа за кучето...свиква се, пък и то ще умре някой ден  Crazy Вътре надали се чува толкова.
Тази помпа ....не знам. Ти и да я купиш, пак направи ваксина на детето, ако има такава и имаш желание. Лично аз знам, че кърлеж се маже и върти, защото хоботчето му лесно се къса и остава вътре.Бих завела детето на лекар за такова нещо. Още повече, че после ги изследват, дали са заразни.

Друго какво да пиша...у нас е малка лудница, но аз най-нахално седнах малко пред компа. Ми, не ми издържат нервите привечер. Вече съм доста изнервена. Наистина не млъквам и все нещо говоря- на Павката, на Любака, на дъртото, на кучето...майка ми ми се обади, после баща ми..направо ме подлудиха  Crazy

Хайде, лека нощ душковци  Hug

# 198
Бакши, не съм го учила на нищо. Той ме изненада. Аз все още уча Иво как да яде слъжица  ooooh! Доскоро това ми беше проблем, не можех да му втълпя нито с казване, нито с показване, че лъжицата гребе откъм вдлъбнатата страна, не откъм изпъкналата. Доакто това мъненкото просто си хвана лъжицата преди 3-4 дни за дръжката, много близо до гребящата част (палецът му е почти вътре в маджата) и почна да гребе и да яде. И то си я пълни хубаво при това! Докато Иво още де гребне манджа, де въздух... Може да се окажа права в края на краищата, че единият ще бъде красив, а другият - умен...  Mr. Green
ГАле, Дани не маже, докато яде с апетит. Щом почне да маже, значи се е наял и му отнемам приборите.

Ванилия, ако не лае много силно и  денонощно, ще свикнете. Поразпитайте съседите  Peace  Да не стане като в оян разказ, май на Чудомир, за едно куче, дето като го продали на един другоселец, цялото село вдигнало празник. А иначе онова куче като голяма болонка вероятно е бил опудел. Те са много умни и добре възпитани кучета, не случайно ги използват в цирковете да показват номера. Френските пудели са доста големи по размер. За изсмуквачката на кърлежи - не знам, аз не бих вложила пари в такова нещо. ПО-добре да си заведа детето на лекар да му го извадят, да му бият инжекция, ако трябва и да ми е мирна главата.

Пристигна ми лятната количка от майтойс, много съм щастлива. Децата и те. Едва ги свалих от нея. На Данката дупето му беше като залепено за нея  Laughing

В Перник тази събота и неделя ще има голям кукерски събор. Ние ще ходим с дечурлята, ако времето е добро - в събота вероятно.

# 199
  • някъде там
юлче да видим новото возило може ли Wink

чета ви всички, но и аз като Софи не съм във фаза  Hug

# 200
# 201
Ето част от клипчето  Crazy

http://family.webshots.com/video/3070657500104555591MqLECk

Е, не всичко влиза в устата, но все пак това е преди 10-тина дни  Wink
Сега се справя доста по-добре.

Юлинко,
честито ви ново возило  Hug

# 202
  • някъде там
Роси страхотна е Лили, ама и харесва как се облизва само  Heart Eyes Емата днес така хапна снежанка, а преди няколко дни и картофена салатка

# 203
  • София
Оле Боже - ще я изям  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
Роси, да я цункаш по сладката дупара тая лакомница.
Днес и аз бях на ръба на нервна криза. Дара взе да си връща двете спанета, но първото го прави към обяд, та има дни като днешния, когато не мога да я приспя следобед. И после настава едно киселеене, пък не мога да  я сложа да спи в 19. после нали и аз искам да спя през нощта. Не знам как да и организирам деня така, че да не заспива баш по обед. Проблемът е, че точно по това време ходят с гледачката да взимат храната от ДК и тя използва намалението и се успива в количката. А като си е вкъщи я държа будна малко насила до 12, давам обяда и откарва 2-3 часа сънчо. Благодаря ви за съветите за вечерното мляко. Тя взе, че си хапна тази вечер цялото. Бях и сменила бибата предните дни, та може би да не я е одобрила. Старата е с много голяма цепка и мислех да я хвърлям, но ще задържа така. Не ми се хвърлят пари за нова.
Билба, много се радвам да те видя. Много кофти с това цокане през нощта. Дара също не искаше да пие АМ и минахме направо на кисело мляко. Пробвай го с лъжичка преди лягане. Дано се засити.

# 205
  • София
Здравейте!

Днес направих на Тали кексчето. Хареса ми, но ми беше сухо и смятам, че ще е добре да се хапва с някаква глазура или да се "напомпа" с течен шоколад(като кексчетата"Браво"). Може и да се сиропира, но аз не обичам сиропирани десерти. А ако прибавим ядки ще стане любимият ми десерт  Heart Eyes . Тали, благодаря!

За кукерите - Църковният канон изисква за тези, които са участвали в кукерски игри, да не се ползват от тайнствата на църквата, ако не покажат покаяние. Също така не се погребват в християнски гробища и не може да бъдат опявани. ОчевАдно езически обичай. Кукерското тържество се прави в чест на Кронос. Според едно предсказание той трябвало да бъде свален от висотата на бог от своето дете. Затова жестокият Кронос изяждал всичките си деца веднага след раждането им.
 А преди няколко години пернишката кметица в речта си обясняваше колко е горда, че този "християнски" празник се провежда точно в Перник  Tired .

Шлябада, в Патиланци става ли за малки деца, като нашите? На мен много ми се ще да го водя Митко някъде, където да играе с други деца.
 А пък той когато се храни сам не хваща лъжицата или вилицата близо като Дани, а съвсем на върха и така по-трудно успява да си налучка устата. Всъщност почти не успява  eat
Софи, вредиш на себе си, ако постоянно задържаш емоциите си. Наистина хората казват:"Преброй до 3 преди да кажеш нещо", но и тази крайност не е добра. Ако не е много лично, сподели с нас поне  Hug
Дитта, то сигурно вече свърши, но аз да си кажа  Simple Smile . Митко все ме притесняваше,че не е съвсем здрав и отлагах повече от месец ваксината, но накрая взех че го заведох, макар, че имаше сухи сополи(такива, като корички). Няма проблеми за сега, но аз нали вече споменах, че половината ваксина изтече, та може за това да я е понесъл леко.
Ванилия, не ги разбирам аз машинките, но ми е чудно как ще излезе главата на кърлежа без да се скъса тумбака, особено ако е пълен с кръв? Защото аз съм вадила кърлежи, а и съм виждала други как го правят, и ако не завъртиш в посока обратна на часовниковата стрелка, а само дърпаш, се къса. Абе я стига си пълнила дома с глупости  Simple Smile . Ако се случи, слагаш олио на капачка и притискаш, докато умре гадината. А жилото на пчелата стърчи, така че можеш да го хванеш с пинцета(дори с нокти).
Роси, браво на послушната принцеса  Hug А за кусането, явно ръката и е по-силна, защото Митко не може да държи накрая лъжицата и да се храни успешно.
Билба ми ти още ли не си разбрала цаката? Взимаш детето и спите заедно. Ти спиш, като къпана, а той се самообслужва . Не мога да си представя всяка нощ да тичам до креватчето му по 100 пъти breastfeeding .  Иначе не мисля, че и да смениш млякото, ще спре да ти иска да суче . Пробвай с бисквитки или пък друга твърда храна. Обаче не знам до колко е добре да яде преди сън твърди храни.

Я вижте на какво се натъкнах http://www.vbox7.com/play:25d9887e . Хафте хам чй нии бългърити сми били хубъви хора брие. Представяте ли си тези хора да имат парно или газова инсталация  Tired . Значи отивам аз в някое предградие на Франция, снимам и кавам на нашенците:"Ето каква е Франция. Ако мислите да ходите на екскурзия до там, вземете си и калашниците"

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 02:04 от skrech

# 206
Добро утро!

Хайде, мами, на кафенце пред компа:

Ние днес сме си саминки.
Таткото отива с дядо си /баща ми/ да обикаля България в издирване на дръвчета за посев.
Бая се замислих дали да не направя едно гости на Галето, ама в крайна сметка се отказах  Rolling Eyes
Трябваше да се замъкна и с Лилия. Сигурно щеше да е много хубаво, но пък не знам колко време ще се моткат мъжете и се отказах  Rolling Eyes

Голяма беля направих  Sad Вчера нали почистих и плочките в банята с препарат, та си направихме пързалка. Лилия се страхува да влиза в банята боса, но снощи явно нещо се замота и се хързулна много яко  ooooh! Така и издрънча главичката, направо ми призля  Tired После не искаше да ходи сама, но като дойде време за млякото и хукна пак с бясна сила към кошарата  Heart Eyes

Хубав ден, маминки! Аз ще ви наглеждам  Hug

# 207

Добро утро милички,ставайтееее!
                                                    Успешен и приятен ден на всички!!!

# 208
  • София
Добро утро! Малко сте писали и така смогвам  Grinning

Шлябада, честита количка Много е хубава

Роси, Лили е страхотна. Браво на нея!

Скреч, много ми беше интересно да прочета за кукерите. Никога не съм го знаела.

Марианка, и Павката спи по два пъти на ден 10-11ч и 14-14.45ч . Сутрин спи най-много. Бях правила опити да го отучвам, но неуспешни. Като се стопли още малко за да мога да го извеждам за по-дълго, ше пробвам пак.

А пък вчера да ви кажа как се пльосна Павката  ooooh! Ужас. Отидохме да вземем голямото от ДГ и нашият започна разходки из коридора. Аз, като типичната майка-овца (имам си една такава хар-ка за майките, които кляфат след децата си без да знаят защо) ходя след него и го държа за качулката. Да, ама за малко го пуснах за да оправя шапката в другата ми ръка и той...спъна се и цопна по нос в цимента  ooooh! Ама така издрънча...ужас. И му се поду нослето. Милото, нали е с космонавт и не можа а се подпре с ръчички. Днес е ОК, ама пък много ме е яд на мене си.

# 209
Дианче, и аз съм майка-овца  Joy Бях на милиметри от Лили и не успях да реагирам, при условие, че много добре знам, че в банята пада  Confused
Нищо! Да са ни живи и здрави и Господ да ги пази!
Цункай сладкото момче по мъничкото носле  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт