Ние се върнахме от консултацията и ДК, много съм доволна от свършеното, по план беше, така най-обичам.Ники за 1г,3м е / 10 кг и 75 см. Педи каза, че е ОК, може още мелко телго, да е в нормата 10.300кг, ама то с това шило седи ли на1 място, не!!!

Ние се върнахме от консултацията и ДК, много съм доволна от свършеното, по план беше, така най-обичам.
Аз като гледам Стела е около 9 кила, на 78-9 см, така че за момче си е супер манекен-бизнесмен 

, снимките са страхотни, прекрасно семейство имаш 
Правех го само като беше мъничък съвсем в началото. Сега го приспивам на нашето легло и като си лягаме с баща му го местя в креватчето. Ако не се събуди може и да си спи цяла нощ, ако се събуди го взимам при нас и си заспивам, а той се "оправя"
На милото му беше тясно, но вече и той се кефи
. Не пречи да опиташ.
да е живо и здраво!

Много са милички 

Щото на Ивчето точно така и мирише и затова "избързах" с четката за зъби,иначе можеше и още да се моткам
(как се оправяте финансово
мислех си за вас напоследък. Дай малко снимки на Андреа да я видим колко е порастнала 

Целия долен ред общо взето да го чакаме наведнъж.
Симона е здравичка, но заради скорошните сополи прецени, че ще отложим малко ваксината. Отдъхнах си, честно казано...наречете го майчина инутиция, но наистина смятам, че сега не трябва да я ваксинираме. 
. Почнах да съжалявам, че съм на диета. Препоръчани теми