Отговори
# 255
  • София
Simple Smile Ние се върнахме от консултацията и ДК, много съм доволна от свършеното, по план беше, така най-обичам.
Ники за 1г,3м е / 10 кг и 75 см. Педи каза, че е ОК, може още мелко телго, да е  в нормата 10.300кг, ама то с това шило седи ли на1 място, не!!! Simple Smile
Гале, идеален си е - той почти като Стефан. Стефан е 10 кг и 74 см  Wink

# 256
Юле, като си тук, да те питам  Mr. Green Лилия снощи хапна 4 хапки пъстърва, днес може ли пак да и дам за обяд?
А има ли и нещо, че е от снощи  Rolling Eyes

Роси, по-добре не. Рибата може би е ок, но при деца не трябва да се дава всеки ден.

# 257
Благодаря, Юле,   bouquet

# 258
  • Хасково
Гале, страхотни са ви мерките.  Peace Аз като гледам Стела е около 9 кила, на 78-9 см, така че за момче си е супер манекен-бизнесмен Wink

Роси, на доктор съм ходила и споделих веднъж тук. Това си е ПМС и ще траем, няма как Confused

Стела се събуди, баща й донесе манджата отиваме да обядваме  chef

До скоро... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 259
  • някъде там
ЧЕСТИТ БАБИН ДЕН   bouquet

# 260
Здравейте милички,

Роска Лилия ме изуми как добре се справя с лъжицата, браво и на Дани! Васко съм го пробвала, горе-долу се справя, но той обича по-течни манджи и пълни лъжици, та редовно аз уливам докато стигне лъжичката до устата му и затова хич не ми се занимава да давам той да се справя ooooh!
Прегръдки за падналите дечица- Лилито, Павката и Стеф Hug
Сонче честито християнче и Бог  да го закриля! Много е красив Наско Heart Eyes, снимките са страхотни, прекрасно семейство имаш Heart Eyes
Билба тъкмо щях да ти кажа, че нощното и дългото кърмене вървят ръка за ръка и Ванилия ме опроверга Laughing Васко също се буди много. Аз практикувам като Скреч-много по-лесно и приятно ми е, иначе не издържам без сън, едва ли щях да кърмя толкова дълго ако го взимах и после да го слагам в леглото и да будувам толкова време Tired Правех го само като беше мъничък съвсем в началото. Сега го приспивам на нашето легло и като си лягаме с баща му го местя в креватчето. Ако не се събуди може и да си спи цяла нощ, ако се събуди го взимам при нас и си заспивам, а той се "оправя" Laughing. Аз обожавам да си го гушкам Heart Eyes На милото му беше тясно, но вече и той се кефи Laughing. Но все пак от време на време си спим в другата стая пък Васко си се шири на нашето легло Laughing Според мен няма да ти помогне ако му даваш АМ, и аз не мисля, че се събуждат от глад. Чела съм в кърмаческия, че помага да го оставиш през нощта с баща му или с някой друг, но обикновено поревавали доста преди да заспят Sad. Не пречи да опиташ.
Жу Пацо засича тока от септември до края на януари към 550лв, но декември и януари сме плащали по 40лв(някаква база), чакаме изравняване в началото на февруари. Така че ми се струва нормално, а и нашият апартамент мисля че беше по-малък. Освен това аз топля само една стая обикновено, само вечер се застъпват по 2. С проточен бойлер сме.  Ух сега забравих братовчед ти ли си има бебенце newsm78 Blush да е живо и здраво!
Марианка няма-няма и се загубите с Лучи особено тя. Много ми липсвате да знаете!
Васко е същата работа като Дара със спането. Лошото е че ако го отърва да заспи навън може и цял ден да си обикалям по студа докато той спи, пословичен е с неговото спане навън, затова вече го побутвам Laughing да не заспива или направо го пускам да тича с децата. А вечер го приспивам доста по-рано вече.
Сладурче дано всичко с майка ти да е наред Praynig
Юлче честита количка Grinning

Замислила съм да си взема някаква евтина кола, за да мога после по-лесно да ходя на работа като дойде време, а и да взимам малкия от ясла, та снощи се рових в нета до никое време и едва гледам сега Tired

Васко напоследък е много контактен с други деца-в супермаркетите полудява от кеф като види детенце, смее му се, поздравява и бърбори нещо. Вчера в градинката също много си игра, беше много сладък-на пързалката, на люлките, въргаляха се в снега. Надявам се и в яслата да му хареса Praynig

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 14:58 от Lilcho

# 261
Здравейте от мен след дълго отсъствие   Embarassed Имах малко лични проблеми поради които не ми се пишеше изобщо, но всичко отмина...
Надявам се пак да ме приемете в "отбора"  Heart Eyes
Да се похваля най-накрая убедих милото в необходимостта от интернет и вее си имаме нет вкъщи и ще мога да си ви ета редовно  Mr. Green
Опитвам се да наваксвам но незнам докъде ще успея...
Гледам колко са порастнали всички малки мишоци и какви ли не репертоари си имат  Grinning Много са милички  Heart Eyes
Андреа също ме изненадва всеки ден с по-нещо, толкова са хубави тези моменти, ехххххххххх... И ние с баща и я използваме за "слуга"  Laughing много е забавно.
Отивам да си ви чета и надявам се бързо да "влизам в час"
Цунки на всички  Hug

# 262
Да се запиша и за днеска Simple Smile
Жу как му мирише на устичката на Стефчо? Като на бабешко ли? Sick Щото на Ивчето точно така и мирише и затова "избързах" с четката за зъби,иначе можеше и още да се моткам Mr. Green
за тия уреди дето ги ползвате и щом само на ток действате всичко,даже си е съвсем в нормата сметката ви за ток Peace(как се оправяте финансово newsm78

# 263
Зитааа много се радвам, че си на линия вече Hug мислех си за вас напоследък. Дай малко снимки на Андреа да я видим колко е порастнала Grinning
Скреч сега се сетих за пастата за зъби- Еличка все ми казваше за някаква за бебенца, която е без флуор, мисля че Нанедент се казваше, но не съм сигурна. Тя като се появи ще каже.
Madchen как сте?

# 264
Привет, момичета!

Честит бабин ден! Да са живи и здрави всички лекари, акушерки, всичко, които се погрижиха да имаме тези прекрасни дечица! Heart Eyes

Чета ви, но нямам какво да кажа смислено. Mr. Green Вчера все пак заведох Моната на консултация, но не сме я мерили и теглили, само я преслуша док, видя й гърлото и каза, че зъбите са ни мале леле. ooooh! Целия долен ред общо взето да го чакаме наведнъж. Grinning Симона е здравичка, но заради скорошните сополи прецени, че ще отложим малко ваксината. Отдъхнах си, честно казано...наречете го майчина инутиция, но наистина смятам, че сега не трябва да я ваксинираме. Simple Smile

Айде целувки. Hug

# 265
Лилчо-Ненедент е к-та с накрайник за пръста и паста без флуор Peace
Цецето все се оплаква,че е изморена,а пак е напускала едни вкусотии в готварския... Crazy,не и вярвам Naughty Mr. Green
Ох,айде до после Hug

# 266
Здравейте и от мен.
Ще ме вазберете ама време почти них.По цял ден седи компа включен и форума отворен ама нито да чета ниито да пиша имам време.От време на време в отчетната ни се разписвам.
Жу , като каза дъх и ние имаме (вече почти мина де) този проблем.Питах док (тъй като ние нямаме зъби) и ми каза да купя дектарин за гъбички, явно че има такива напасти.АМа и аз кво се учудвам , уж и спазвам хигиена ама като я дам на свекърва ми въобще не я знам кво прави.Факт е че беше и дала да пие овесена вода с 4 годишен ползван биберон. Rolling Eyes Няма пак да отварям тема, че то е много дълго и широко.
Ето пак се събуди.Ставам.Целувки на вички. Heart Eyes Hug

# 267
Ох, много е сладко това усмихнато Мише!
На свекърва ти й изхвърли овеса. Това си е много опасно, по-опасно от 4-годишния биберон.

# 268
Цеци, ти просто не си човек! ooooh! Сега разгледах гозбите ти...не,не...това не е човешко... Naughty Grinning Hug

# 269
Мда, и аз ги разгледах  Crazy . Почнах да съжалявам, че съм на диета.
Набелязах си един тутманик (не е на Цецето, да не го търсите из рецептите й) и го копнах, в първия момент, когато мога да си позволя тестен разкош, ще го направя. Нищо че не мога да меся. Шсъ науча спициално за него!

Общи условия

Активация на акаунт