Отговори
# 225
Здравейте мамчета:)

Валенце - и аз ги гледах тия дълголетници - пиели "УМЕРЕНО" по 100-150гр ракийка на ден...Може би,ако я спрат,ще доживеят 150г. Пък за мъката относно бате Дюкан,какво да ти кажа - преди,когато спазвах диети съм имала периоди на НВД (ниско-въглехидратно хранене) ,което е режим,доста по-..."отпускащ края" от този на Дюкан и пак имах чувството,че ще умра. Мозъка ми не се хранеше и съответно не можех да мисля за нищо,камо ли да уча за изпити.Заедно с мен,тази диета я пази и мой близък,които през това време имаше 2 катастрофи. За това сега може да ми се случи да направя някой чосто протеинов ден,но той винаги е само един и е съпроводен от много тренировки в същия,противно на това,което казва Дюкан,тъй като за протеините и мускулите аз си имам свой възгледи.Та с един такъв ден влизам във форма,ако съм отпуснала много края.На следващия (след протеиновия) просто гледам да не ям много въглехидрати,а след това карам по старо му - здравословно ежедневие. Аз не бих могла да издържа Дюкан дълго време,явно си е до организъм.
Сладурче, и Ная се поти,даже ме изпревари с въпроса Simple Smile
Жу и Ная не търпи пантофи - ходим с по 3 чифта чорапи
Креми - до сега единствено съм успяла да заменя бялото брашно с ръжено + типово + 30-40гр. овесени трици. Примерно програма 2 (нали и ти си с мулинекс?,не знам дали на всички става)  та значи програма 2 - ръжен селски хляб - правя така: вода 370мл,сол - 2ч.л, ръжени брашно 300гр.,типово брашно - 200гр,трици - 30-40гр.,мая - 1цяло пакетче от тази на йоткер. (зависи от триците,може да се наложи да долееш мъничко вода) .После като изписка индикаторът,че мога да добавям продукти слагам още трици,сусам и белен слънчоглед.  Хлябът става по плътен (не бухва особено) но на мен ми харесва.  Иначе сега пробвам къде мога да добавям ленено,тиквено и т.н брашно,но не винаги ми се получава.
Мале...Канелче ще ме убиеш с товите машинариики! От къде ги намираш такива - джобни ултразвуци,кърлжомахачи Simple Smile А къщичката - накрая се намерите идеалната!!!
РОси - една голяма целувка на малката  Heart Eyes ! И изобщо хранещите се сами - давайте все така! Сега и аз ще връча лъжицата на Ная да видя какво ще прави:)
Софче Simple Smile душко! Никакви такива кофти настроения! Айде сега - една усмивка!  Hug

А с тоя ток направо и аз съмс е хванала за главата.Нищо не разбирам от 3 месечното отчитане,но и ние имахме миналата година 1-2 пъти по 600-700лв ток.Тъпа работа.Дано скоро вече да се местим - там съм си с локално парно Simple Smile
Аз си прафих противогрипна ваксина вече,на Ная давам Киди и се моля да ни подминат гадостите.
Галенце - какво става с триците? При първа възможност ще се вкл.с още рецепти,въпреки че ще ти е лесно да потърсиш в гугъла - там ще попаднеш на сайта "дюканскирецепти" там има много интересни неща,и с малко фнатазия ще си ги разнообразяваш Simple Smile Ако не ти хрумва нищо - ще ти драскам още,а и ти пиши на скайп,ако има затруднения с нещо да помагам.
А сега искам и аз малко помощ! Може ли някой да ми прати линкове - един със спални комплекти (калъвки,чаршав - долен и плик) и един,които е само с калъвки например,от ларедута,понеже и аз не ги различавам,Опитах се да помогна на Гале,ама не успях,пък се замислих и аз да поръчам за новата къща.До сега все парцалки за мен и беба поръчвам.

# 226
  • София
Ето ме пак тук.

Стефан спи, постриган  Mr. Green Докато се размотавах по улиците реших да я свърша тази работа и го заведох на фризьор. Сега вече прилича на голямо момченце  Heart Eyes
ProstoAz Ная поне търпи чорапи, а Стефан като събуе пантофите и маха и чорапите, само с чорапогащника засега не се е преборил сам.

За тока дано съм объркала цифрата, но ме съмнява - много хубаво си се вижда нашия електромер. Ние се отопляваме само на ток и сигурно затова. Малко ми е странно обаче, че обикновено имам сметка към 15-17, а днес е вече 20-ти и в ипей няма никой  newsm78

Сега ще си направя още едно кафенце, че и много сън не е на добре при мен явно.  Whistling

# 227
Писах,писах и това жУвотно компа в офиса пак заби Twisted Evil
Абе с две думи чета ви и се радвам,че всички сте добре,но не мога да се включвам редовно и адекватно,нещо не мога мислите да си подредя Confused
Роси Лилито е страшна Flutter и много добре се справя Peace
 Аз вече съм прежалила,че вкъщи е кочина и както ви казах като сядаме да се храним Ивата и тя е с лъжицата в ръка,успява да се храни,ама все още аз си я храня,а нея я оставям по-скоро да свиква Peace
Жу честито ви прическа Hug Стефан как оставя да го подстригват?
Цеце има ли ги  в рецептите ти тия страхотни мекици,дето ги пусна в готварския?

# 228
Юлче, и аз съм метнала око на тази количка  Wink Айде чакам отзиви, че в момента цената е трепач, пък и немците ми правят подарък за Рождения ден. Между другото се чудя дали да е тази или съъщата със сенник, но пък 20 лв. отгоре  Rolling Eyes А и има презрамка, като се сгъне да се носи на рамо.  Grinning

Валенсия, от дръжката за носене на рамо няма никакъв смисъл - цялата ще се изцапаш от колелетата. Щеше да е добре, ако бяха измислили малки калъфчета за тях.  Wink Сенникът може да го замениш с чадърче, макар че и с двете е най-добре. Цената е много яка наистина, погледнах и при нас как върви в един аутлет, но в myToys e по-евтина. Peace Нашето диване обаче така и не иска да седне в количка вече. Тази седмица ще трябва да отидем до лекарката за направление за ортопед и не знам как ще стане - ако Рони смята да стигне пеша ще ни трябва доста време. Joy

ПростоАз, и друга машинарийка открих - нея със сигурност ще си я купя - записва ударите на сърцето на майката по време на бременността, а по-късно тези записи се пускат на бебето за успокояване. Не знам защо трябва да са по време на бременността, вероятно за по-голям драматизъм. Wink На Рони доста добре му подействаха и записите на чуждо сърце. Laughing

# 229
Юлче, и аз съм метнала око на тази количка  Wink Айде чакам отзиви, че в момента цената е трепач, пък и немците ми правят подарък за Рождения ден. Между другото се чудя дали да е тази или съъщата със сенник, но пък 20 лв. отгоре  Rolling Eyes А и има презрамка, като се сгъне да се носи на рамо.  Grinning

А ти знаеш ли колко е дълга сгъната??? Много! А съм я понесла на рамо, а около мен е заприличало на сцена от няма комедия. От онези, дето едни пичове носят стълби на рамо и се въртят насам-натам, избивайки методично невинната публика  Mr. Green 
Уж я взехме за по-компактна от старата, а тази даже е по-дълга в сгънато състояние. НО поне е много лека, а и може да се навре между задните и предните седалки на колата. Още не съм я возила навън, че е голяма кал. МОже би утре ще я сефтосаме и тогава ще пиша. Аз се комбинирах с една мацка от София и ми излезе точно 51 лева. Гледах и тази със сенника, но аз си имам чадърче и реших, че няма сми да давам 10 лева за сенник. Само не ми е ясно как ще слагам дъждобран, ако се наложи, но ще му мисля, като се наложи. И трябва да си купя някаква торбичка да закача, че така няма къде да си слагам минималистичния багаж.

ПростоАз, ти къде видя, че Дюкан съветва да не се правят упражнения? Аз съвсем друго разбрах - не се правят само първите 5 дни, т.е. първата фаза. ПО-нататък без упражнения се смъква много по-бавно. Младен си правеше редовно лятото и точно това му помогна да свали 20 и не помня колко кила за по-малко от 3 месеца. Какъв стегнат пич стана само  Heart Eyes  Yum  Не ме шашкай сега. Всъщност за тези 4 дни откакто съм на месо и зеленчуци, имам чувството, че се храня много по-пълноценно от преди. Изяла съм толкова зеленчуци, колкото не съм яла  за цял живот  Crazy Върхът беше червеното цвекло днес, не съм яла от гимназията.

# 230
Юлче за мен такива единчни протеинови дни са си ударен етап и затова казах "противно на Дюкан". А и не ми харесва,че в книгата му е отделено тооолкова малко място на тренитовките.Аз единственото,в/у което видях да задълбава е отказването от асансьор,което за мен е крайно малко.Сигурна съм,че по-голямата част от практикуващите плана му не се отдават на активен спорт,а се осланят на стилбищата. За това,казвам,че говоря за моите виждания,а не тези на Дюкан - а те са,че приема на чисти протеини + интензивни тренировки в тези дни води до увеличаване на мускулната маса,от там до много по-бързо изгаряне на мазнините и по-голяма мотивация и общо здравословно състояние.и...по -добре да млъкна щото се задълбавам в болестта си Simple Smile  Само знам,че трябва да се спортува:)
Жу,ако и с чорапогащника се пребори ще умра от смях. (представям си го цветно)
Канелска - аз също ще си взема.Още първия път като ми каза за нея си я поръчах на жъркела дето носи бебето,да ми донесе и такава машинария Simple Smile

# 231
  • София
Василия още спи, от 13.30  Shocked Ко му стана на туй дете? Аз се наспах, кафе пих, тя не мърда, не шава. Ходих да я проверявам даже дали диша Rolling Eyes  Май ще й давам супата е крема наведнъж, че няма за кога вече, иначе ще ни се точи яденето до нощите. При това положение и в систъра няма да ходим, че докато я нахраня, облека, да оправя мене си, и ще стане много късно за тръгване.

Сладурче, аз там обяснявах как ги правя мекиците, можеш да прочетеш в поста ми, който е след този със снимките  Peace

Майка ми има рожден ден на 23-ти /те с Дианчето  са на една дата Wink/ и трябва да мисля и за тогава меню  newsm78 Пък какво ще й подарявам съвсем не знам вече, тотално съм изчерпана откъм идеи. И като я питам, тя казва, че от нищо няма нужда  Confused

Вале, и викаш Влади си дъвка фасчето и окото не му мигна, а? hahaha

Айде отивам да топля супа, че нашто тати дойде. По-късно ще се включа.

# 232
Канелска - аз също ще си взема.Още първия път като ми каза за нея си я поръчах на жъркела дето носи бебето,да ми донесе и такава машинария Simple Smile

ПростоАз, сега за първи път казвам за тази - тя записва сърцето на майката, а с джобния ултразвук си слушаш сърцето на бебето. Може след време да ги комбинират в едно. Поръчай и втората на щъркела. Wink

Аз се зачетох във вегетарианската тема във форума и реших пак да стана вегетарианка, но този път ще се подготвя по-добре, че да не си възвърна алергията към пържено. На мъжа ми ще му призлее като му кажа. Е, малко ми/ни се усложнява живота щом всеки ще е на различен хранителен режим, но това е положението.

Никой нищо не каза за мъфините - трябват ли ми хартийки или не? Кажете, че да не се излагам да питам свекърва ми. Mr. Green Рецепти намерих.

На който му е интересно - за 214 кв.м. кичозен апартамент в това замъче искат 4 млн. евро: http://fii.hu/index.php?inf=reszletek&i_id=767#alaprajz_adatLink /Стаите се разглеждат с кликване върху снимката./

# 233
# 234
к"О туй , А?  Еми мойте триЦени кексчета, глазурата не я гледайте, то иначе много джвакаво бе Simple Smile
Почерпете се Simple Smile

Ба*и много се изморих нещо, това дете пощръкля  тотално и аз покрай него, слага едни оранжеви очила, модери се, лапа ги, къд ели не ги навира, бръкна ми в очите, побеснях, а иначе го храня който ме зна,е той с евърти и бута лъжицата.  #Cussing out Келешче.
Иначе направих 2 кексчета, пуснах робота да направим малко фреш от моркови, дадох на Ники и после аз пих 1 ч. После едно кексче и ми стана лошо Simple Smile, то хората казали по малко, ама аз/// да бе,да!

Ванилия, ммммм замъче. Разгледах снимките и се втелясах по едната розова баня с ужасно много парфюми.  Shocked, абе кой ли живее там сега?, луда работа, не е за мен такова чудо.
Цеце - Василия бая сън дръпва, малеее? Това не се е случвало в нашата джунгла Simple Smile  hahaha
Деси - плашиш ме с тези обяснения за без и въглехидатни дни и тренировки. Аз съм абсолютно не наясно с това и се опитвам поне малко да спазвам някои неща, з акоито си говорихме, благодаря ти, справи ли се с чаршафите?
Софи - мина ли ти? Извинявай,че те занимавах със себе си в труден и крив момент.
Тотонто -   202uu  202uu  202uu
Жу - честита прическа на Стефански
Кате/тг - добре си си дошла, браво за хубавите новини,че сте здрави.

# 235
  • Pierrefonds, CA
Ванилия, аз не слагам хартийки ( слагам , де но само ако ще са за гости  Laughing ) мажа само с натопена салфетка с олио/масло и това е. Такава ми е тавата, незалепваща ..

Gale, много вкусно изглежда кекс4ето

# 236
Абе, Ванилия, как успя да го научиш тоя смахнат език  #Crazy. А замъчето си го бива. За мене е  Grinning
Днес и аз опитах от прословутите кексчета. Лучи ми направи.  Hug Хубави са, ама верно малко сухи идат. Трябва да измислим нещо за доизкусуряване.
Ходихме и на консултация. Най-сетне след 2,5 месеца. Бихме шаркавата ваксина. Дара продължава с манекенските мерки - 9,5 кг., 76см. Както яде като разпрана напоследък се бях притеснила да не е наддала прекалено много, но тя поддържа формата си със спорт, за разлика от майка си. Е, тя майка и вече и форма няма, ама това е друг въпрос. Май колкото повече се старая, толкова по-зле става  Mr. Green

# 237
  • София
Василия спа днес от 13.30 до 19  #Crazy Накрая влязох със взлом и я събудих. Беше гладясала и си изяде супата и крема наведнъж, преди половин час си пи млякото и заспа  Голямо спане, голямо нещо. Иначе си е веселка и жизнена, нищо му няма на детето, сутринта си е спала до 9, както винаги, просто й е бил ден за спане днес   Grinning

И аз дремнах час и половина покрай нея, ама ме будиха 100 пъти от работата и накрая се отказах. Аз само ви надувам главите с мойто спане сигурно, но при мен е немислимо да оцелея без следобеден сън, па макар и за половин час Rolling Eyes

Марианче, вярно са й манекенски мерките на Дара . На нас нашата обща докторица ни е писала следващата консултация през февруари, пък уж на 3 месеца били след годинката. И на мен ми е интересно да видя колко е наддала гуспойцата, че доста ми понатежава вече. Още не я хваща кантара, а той мери от 10 кг нагоре, но все си мисля, че вече е ударила десятката.

Канела, много кичозен ми се видя и на мен тоя замък  Crazy Не го ща  Laughing

Гале, Галееее, ще ме караш сега по нощите кексче да си пека  Crazy Много добре, мацко!

Юле, честито ви ново возило! Абе хора, ние докога ще ги возим тия деца по количките  newsm78 На мен нещо не ми се купува нова количка, ще караме с лятната докато може и това е.

Моя колежка е бременна и много й завидях  Embarassed Много ми се е дораждало втори път, ама май няма да ме огрее. Божа работа.

Лека нощ ви пожелавам, да спите непробудно вие и дечицата чак до сутринта и преди 8 да не виждам никой из форума  Naughty, че аз ви проверявам рано-рано, да знаете  Laughing

# 238
Ау Цеце това в подписа ти е невероятно Peace хем ми харесва,хем се чудя защо такава музика ме настройва меланхолично. Абе нещо в депресия съм,ама айде ще мине и това. Много е спала Васето #Crazy,никога не се е случвало при нас,какво му правите на това дете,сподели Praynig
Марианче добре си е Дарето бе,не с евпрягак,за какво ти е пък кюфтенце,имам позната с детенце на 3 и е ужасно дебеличко,защото все се притесняваха,че не наддава добре Sick
Юлче честито ви возило Hug
Софи как си?
Сонче не знам защо,ама аз пак не можах да видя тия снимки...само тука ли си ги качила?
Дес ми се губи нещо Thinking
Гале казвай как ТОЧНО ги направи тия кескчета в МВ? В какви чашки?

Ух,аз колкото съм гроги вися посред нощите да гледам сериали,..патка ooooh! А съм супер изтощена напоследък,колкот и да спя не се чувствам отпочинала и имам огромни сенки,някак ви идеи защо.....
Айде лека и стискате палци,че ще карам майка утре в Х-во на лекар пак..дано е по-обнадеждаващо Praynig

# 239
  • София
Здравейте!

Казах на Коце да купи четка за зъби на детето, но той взел такава за над 3 години  Tired . Пък решил, че и от паста ще се нуждае , но сега гледам в сайта на Колгейт, че пастите започват от за 2 годишни нагоре, а тази, която е купил Коце е в същата опаковка, но вместо 2-6 пише 0-6  Crossing Arms . Ха, май е менте тази, която продават в България. Ми няма да му мия зъбите  Crossing Arms

Днес в 6 часа разбрах, че в 7 сме на рожден ден  ooooh! .  Приятно беше, Митко се забавлява също. Утре съм на друг рожден ден.

Стринка е изплела на Митко жилетка. Тианка, като я взема ще я снимам и ще ти я покажа  Simple Smile

Дианка, Роси, Жу милите дечица  Sad . Поне бързо им минава  Hug Аз вече не споделям за паданията на Митко, че те станаха толкова много  Embarassed
Жу, на нас изравнителната трета сметка ни беше 5 лв  newsm68 . Доста добре ни дойде, защото се бяхме поохарчили по празниците.
Шлябада, и останалите изброени от теб са езически. И много други, за които някой би бил убеден, че са християнски. А това за момчето и девойката в Англия ли се практикува? Брей, брей! Аз пък знам още, че си имат един площад, където се ходи задължително с плисирана пола и вратовръзка за момичетата и костюм за момчетата. Там кой каквото хване, негово си е. Може да се награбят направо навън или да се оттеглят на някое по-уютно местенце и да консумират запознаването си. Доста от тях след такъв купон правят аборт или раждат още непълнолетни. Това го прочетох във връзка с това, че в Англия правели секс, като разпасани, но половата им култура била на изключително ниско ниво.
Гале, това го знам не защото се интересувам от окултизъм,  а защото ме влече християнството и смея да кажа, че различавам "троянските коне"  Simple Smile
Ванилия, е то аз за предградията на Франция знам от филми за страната, а не съм ходила лично, но доста хора твърдят, че си е гето.
Това не ми изглежда 214кв.м.  Grinning Бе гледам аз и си мисля, дали хал хабер си нямам от тузария, или минизамъка е обзаведен зле за себестойността си  Tired

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 02:00 от skrech

Общи условия

Активация на акаунт