Валенце - и аз ги гледах тия дълголетници - пиели "УМЕРЕНО" по 100-150гр ракийка на ден...Може би,ако я спрат,ще доживеят 150г. Пък за мъката относно бате Дюкан,какво да ти кажа - преди,когато спазвах диети съм имала периоди на НВД (ниско-въглехидратно хранене) ,което е режим,доста по-..."отпускащ края" от този на Дюкан и пак имах чувството,че ще умра. Мозъка ми не се хранеше и съответно не можех да мисля за нищо,камо ли да уча за изпити.Заедно с мен,тази диета я пази и мой близък,които през това време имаше 2 катастрофи. За това сега може да ми се случи да направя някой чосто протеинов ден,но той винаги е само един и е съпроводен от много тренировки в същия,противно на това,което казва Дюкан,тъй като за протеините и мускулите аз си имам свой възгледи.Та с един такъв ден влизам във форма,ако съм отпуснала много края.На следващия (след протеиновия) просто гледам да не ям много въглехидрати,а след това карам по старо му - здравословно ежедневие. Аз не бих могла да издържа Дюкан дълго време,явно си е до организъм.
Сладурче, и Ная се поти,даже ме изпревари с въпроса

Жу и Ная не търпи пантофи - ходим с по 3 чифта чорапи
Креми - до сега единствено съм успяла да заменя бялото брашно с ръжено + типово + 30-40гр. овесени трици. Примерно програма 2 (нали и ти си с мулинекс?,не знам дали на всички става) та значи програма 2 - ръжен селски хляб - правя така: вода 370мл,сол - 2ч.л, ръжени брашно 300гр.,типово брашно - 200гр,трици - 30-40гр.,мая - 1цяло пакетче от тази на йоткер. (зависи от триците,може да се наложи да долееш мъничко вода) .После като изписка индикаторът,че мога да добавям продукти слагам още трици,сусам и белен слънчоглед. Хлябът става по плътен (не бухва особено) но на мен ми харесва. Иначе сега пробвам къде мога да добавям ленено,тиквено и т.н брашно,но не винаги ми се получава.
Мале...Канелче ще ме убиеш с товите машинариики! От къде ги намираш такива - джобни ултразвуци,кърлжомахачи
А къщичката - накрая се намерите идеалната!!!РОси - една голяма целувка на малката
! И изобщо хранещите се сами - давайте все така! Сега и аз ще връча лъжицата на Ная да видя какво ще прави:)Софче
душко! Никакви такива кофти настроения! Айде сега - една усмивка! 
А с тоя ток направо и аз съмс е хванала за главата.Нищо не разбирам от 3 месечното отчитане,но и ние имахме миналата година 1-2 пъти по 600-700лв ток.Тъпа работа.Дано скоро вече да се местим - там съм си с локално парно

Аз си прафих противогрипна ваксина вече,на Ная давам Киди и се моля да ни подминат гадостите.
Галенце - какво става с триците? При първа възможност ще се вкл.с още рецепти,въпреки че ще ти е лесно да потърсиш в гугъла - там ще попаднеш на сайта "дюканскирецепти" там има много интересни неща,и с малко фнатазия ще си ги разнообразяваш
Ако не ти хрумва нищо - ще ти драскам още,а и ти пиши на скайп,ако има затруднения с нещо да помагам.А сега искам и аз малко помощ! Може ли някой да ми прати линкове - един със спални комплекти (калъвки,чаршав - долен и плик) и един,които е само с калъвки например,от ларедута,понеже и аз не ги различавам,Опитах се да помогна на Гале,ама не успях,пък се замислих и аз да поръчам за новата къща.До сега все парцалки за мен и беба поръчвам.

и много добре се справя 
Айде чакам отзиви, че в момента цената е трепач, пък и немците ми правят подарък за Рождения ден. Между другото се чудя дали да е тази или съъщата със сенник, но пък 20 лв. отгоре

Не ме шашкай сега. Всъщност за тези 4 дни откакто съм на месо и зеленчуци, имам чувството, че се храня много по-пълноценно от преди. Изяла съм толкова зеленчуци, колкото не съм яла за цял живот
Върхът беше червеното цвекло днес, не съм яла от гимназията. 

Келешче.
. А замъчето си го бива. За мене е
, че аз ви проверявам рано-рано, да знаете 

А съм супер изтощена напоследък,колкот и да спя не се чувствам отпочинала и имам огромни сенки,някак ви идеи защо.....
. Пък решил, че и от паста ще се нуждае , но сега гледам в сайта на Колгейт, че пастите започват от за 2 годишни нагоре, а тази, която е купил Коце е в същата опаковка, но вместо 2-6 пише 0-6
. Ха, май е менте тази, която продават в България. Ми няма да му мия зъбите
. Поне бързо им минава
. Доста добре ни дойде, защото се бяхме поохарчили по празниците.