Нямам картинки тука и само с тоя поздрав ще мина.
Дано да грешиш и скоро да ги откриеш някъде забутани 
И аз трябва да отида да се стригна малко, че усещам напрежение вече
Да им е жива и здрава!
Криеш му ти хубавите черти, да не вземем да го откраднем
Подигравка... 
До вечерта да знаеш какво ти има 
Ще бъде чудесно 

Креми също

Видях Ангел, ама за много кратко 
, квартирата сме запланували да нанесем 1 Март, да не ни мине котка път, имаме си други фин.съображения, защото трябва да внесем 2 наема и з аагенцията 1/2 наем, а с амного пари и сега ги пестим, иначе ако не беше това, до сега да съм си в Софийско, така стоят нещата при нас
, на 29-ти ще съм в Сф на няколко оглед аи за столче з акола да търсим, мъжо ще пуска няколко дни и да си посвършим работата, ако има време ще се обадя или пиша тук да се видим скойто може и иска, ако ли не Дианка ми е най-близо до нас
хахахха, Ди - идаааааааааааааа...., ще донеса тортичка от 100 гр Сладки... и честито ти нова визия, ще видим ние. 
, мерси за непиещите кафета, сервираното мокачино ли е , какво е ?

хубаво ме видя, ама пусто време и мрънкащо детенце...
. Все не мога да се вредя да пиша...
, я докато се храним, или пък надничам докато играем със Стела, ама за писане...
Полудява като ме види да щракам по клавиатурата 

. Особено, ако имате някакъв здравословен проблем.... Много съм притеснена заради съседката ми и (моя много добра приятелка). Днес ще я оперират, ще й махат жлъчката по вина (според докторите) именно на тази диета...Пазете се
По-добре здрави и приятно закръглени, отколкото слаби, но болни 

хихихии - утре пак ще се включа от велоаргометъра,но нали съм обещала да почивам през ден та сега ще се наложи да почивам (въпреки,че признавам ми се въртеше из главата мисълта да се кажа да повръртя едно часче)
аз не съм забелязала ная с коя ръка работи повече... пакосливка е и с двете май:) и двечките са и леви:) А иначе и аз я измъчвам когато почне да ми сочи това онова и я питам и тя само вие като сирена на линейка (наистина много странно го праи)
и кожата ми става еднааааа
Трябва да се поразрпвя пак за операциите - през какъв период и дали някакви коремни упражнения няма да са добре да се правят ...като един вид подготовка,въпреки,че то опасното е разреза на самата матка и какви упражнения би могло да има за нея! Стискам палци за къщата!!!
Ная почти не яде солети,харесва само брускети,но и давам малко
ще им......................днес още не са ми превели майчинството.ами може да не са много като пари,ама пусто омръзна ми постоянно да искам пари на драго.то сега в студените дни не харча много и тамън ми стигат за лични нужди и бебешки неща.оставям ви.ще си прегладя някои панталони и блузи да ми мине малко яда.
Много ми липсва точно сега,оле какво ми става
Извинявайте,ама така ми олекна. 
Ама си мислех за Йога или Пилатес
Ако между тези 4 часа е хапнала нещичко, дори минимално като количество, съвсем си рабърква режима, та затова не разрешавам да яде такива дребни нещица 
Вече втора седмица не взимам кухня и Лилия започна да си се храни пак хубаво, но често оставаме без домашно приготвена манджичка и в такива случаи и давам пюрета на Гербер за след 9-месечна възраст . Хапва ги с голямо удоволствие. Та затова се допитвам до вещото ти мнение 
Не знам доколко греша, но не съм видяла никакви последствия, но не знам дали по някакъв начин се отразява занапред
Разбира се, не прекалява. Когато ме види да ям аз, си поисква и аз и давам по мъничко да си близне 
Ама пусто младо, хубавите ми години си отиваха в депресии свързани с теглото и начинът ми на изглеждане, и бързах ли бързах да се оттърва от ятх 

С лявата и е много трудно да свърши нещо и веднага ги сменя 

Душичка си ми ти
Хич не му се седи вече в нея
аз не се старая да помня съдържание и т.н., но ми хареса тогава. Разчитам на педи-то.