Личицето на Васето е спокойно, но да видим, сега го следя изкъсо, иначе смятам другата седмица да го заведа на лекар, но първо искам аз да констатирам какво предизвиква раздразнението
. То не че е от толкова скоро, но не се шашках докато не се зачетох за АД, какво ли ми трябваше
... И пак да благодаря на Юлчето, страхотна е тая жена такава консултация ми направи каквато и 10 доктори не могат. Юлче испешъли фор ю
:Мен нещо ме гони депресията, освен от параноите, които си създавам, също така от скорошното тръгване на ясла на Васето и връщането ми на работа, леле не мога без това дете, незнам как ще свикна
Абе ще свикна няма къде да ида, ама ...Коментирате солетки,мед,памперси- Солети никога не съм давала заради солта, преди давах по 1-2 бисквитки, но сега и това спрях същия случай сме като Лилито на Роската и с минимално количество успява да си развали обяда. Забелязвам, че откакто спрях бисквитките, си изяжда порциите и вече мисля че е дръпнал доста с килограмите, не мога да го повдигна
. Мед въведох наскоро, имаме домашен, четох че можело след годинката но съм давала 3-те дни за въвеждане, мисля да не давам често, Убаво си е свикнал без подслаждане.Памперси- още сме на Либеро, много съм доволна, само ако не ги намеря взимам Памперс.Васко също се разбърбори напоследък: казва как прави патето, кучето,кравата, а като много питам "как прави това, как онова" и вече и той само повтаря "как". Показва колко го обича мама и той колко я обича
.Цеце, Сладурче честити зъбенца на куклите
. Сладурче аз ги мия на Васко откакто тук коментирахме предния път за четките и ни беше супер любимо занимание, но май вече му поомръзна и ми бута ръката Сонче страхотно звучиш

Дес,Дианка честити прически.
Ванилия, Снимчице ще разгледам тези джаджи за шкафовете. Ние бяхме махнали дръжките на кухненските шкафове и аз ги отварях отдолу и така беше известно време, сега мъжа ми пак ги сложи решихме, че Васко вече е забравил колко интересно е вътре, но уви много бързо си припомни дори вече успява да отвори нови шкафове и само тичам след него. А на секцията сме с ластици, но той си ги маха
Катенце(тг) много мерси и на теб за помощта
Сутринта ти писах на ЛС ама още не се бях събудила и не бях включила за РД, но после се коригирах тук 
Искам да ви питам за Метро-как беше там ситуацията с мъниците, не ги пускаха вътре май
, така ли беше?Спокойна нощ и спящи дечица

Всичко ще бъде наред!
Още по-добре, значи остават само 16 
Заспива към 21.00 и към 22 започва да се буди през 5 минути и да проверява дали има някой в стаята и ако няма започва да пищи. Пак стоя в стаята докато заспи и ако тръгна да излизам се събужда и плаче. Сега мъжа ми е при него, но ако продължи така още няколко дни ще оставям буден докато не решим и ние да си легнем. Какво е това нещо? Някакви идеи? Галето май беше в такава фаза с Никича ако не се лъжа. Гале как се справи с положението?
Лека и спокойна нощ! 
!
А тя казала на майка си, че само той й е приятелче в ДГ 
Но те разбирам напълно и нямам никакво намерение да ви отказвам , Деска 
пожелавам леко и безболезнено вадене и на останалите, колкото и да са те
Прането го вади и почва да го разхвърля по пода и да го разпределя: "Мама, тати, Тети" - ще рече, на мама, на тати, ма Стели...