Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 638
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Ей ще се гръмна ... днес имам 9 новородени ... само едно не достигна  Cry

# 121
Да ви се похваля днес установих, че мога да си местя животните в други клетки smile3555 Четох аз, че ако си премиум можеш да си преместиш щраусите, но така и не установих как точно докато не реших да пусна една търсачка днес.
Иначе аз си вдигнах касите на 5-то ниво, да не би случайно да се избият хората да идват в зоопарка ми, но те днес по-скромно го раздаваха, само 10284. Е, поне бяха достатъчно да си мина нивото. Сега съм на 33-то и ми трябват 320 животни и всички клетки да са ми на 2-ро ниво. Тайничко се надявам, че няма да има нужда да подобрявам влечугите, насекомите и др. подобни, че са много скъпи, но едва ли ще стане. Та трябва малко пари да посъбера в момента.

# 122
Virginity. честит рожден ден на патерици! Желая ти здраве, късмет и винаги да си много обичана  Hug  bouquet
При мен нищо интересно, само дето тук от два дни имам голяма раждаемост Simple Smile Единия ден 18 новородени , днес 11. Това до сега не се е случвало Simple Smile
Още се боря с 5000 посетители. Пооправям сградите, вдигам им нивото и така.
Бухтичка я кажи как става този номер с местенето на животни. Че имам сумайти скорци Simple Smile

# 123
Ааа, имало и други незнаещи, добре, спокойна съм Mr. Green
Ето го нагледно:

# 124
Хахахах, Вал Стеф, спала съм, никой не съм целувала Joy

# 125
Ааа, имало и други незнаещи, добре, спокойна съм Mr. Green
Ето го нагледно:

Благодаря ти Бухтичка  Hug

# 126
Само ме сдухвате с хилядите си посетители, животни и прочие  Crossing Arms

# 127
Как да го мина това 11 ниво. Нещо не вдявам как да направя по-ефикасни служителите си  newsm78

# 128
Назначаваш-уволняваш - проверяваш   Peace
През час има нови обяви.
Или назначаваш всичките налични - проверяваш, и като минеш нивото, пускаш одит и уволняваш излишните  Peace

# 129
Virginity. честит рожден ден на патерици и от мен! Желая ти от всички хубави неща по много! Simple Smile

Искам да ви се похваля - днес за пръв път минах 1000 посетители( бяха 1025 е вярно, че беше слънчево) и по този повод получих 3 бронзови медала - за най-атрактивен зоопарк, за безопастност и за здравословност и даже един сребърен за продължителност на живот - много съм щастлива!!!  Grinning

Сега се чудя да атакувам ли нивото с 2000 посетители?  newsm78
Някой може ли да ми каже прогнозата за седмицата в София?
А за ТV реклама беше - пускам в дъждовен ден, който е точно преди слънчев, нали???

# 130
Назначаваш-уволняваш - проверяваш   Peace
През час има нови обяви.
Или назначаваш всичките налични - проверяваш, и като минеш нивото, пускаш одит и уволняваш излишните  Peace
Мерсаж   bouquet Ще пробвам веднага  Wink

# 131
Приемате ли и съвсем нови ?
На 7-мо ниво съм.
http://marzelan4etata.mondozoo.com
Отивам да чета първата тема.
  bouquet

# 132
  • София
Здравей Г-жа Шуши 1
Приятно зарибяване  Mr. Green

П.п. Само трябва да си махнеш лентичката, че ни се скараха  Rolling Eyes

# 133
Здравей Г-жа Шуши 1
Приятно зарибяване  Mr. Green

П.п. Само трябва да си махнеш лентичката, че ни се скараха  Rolling Eyes

Hug
махам я веднага  Rolling Eyes

# 134
Някой може ли да ми каже прогнозата за седмицата в София?
А за ТV реклама беше - пускам в дъждовен ден, който е точно преди слънчев, нали???

Прогнозата е : понеделник - слънчев, вторник - ясен, сряда - слънчев, четвъртък - ясен, петък - ясен , събота е дъждовно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт