Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 638
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
Мацки, минах първите 10 метра. Кое животно е много разпространено, за да си взема подаръка? Mr. Green
Как да го разпозная? newsm78
Много съм зле, намерих го. ooooh!

# 136
Ами във фермата са много разпространените , мисля. Аз не помня какво бях взела ... май овца  Laughing
Като цъкнеш да купуваш те ти излизат безплатни всички многоразпространени.

# 137
Ами във фермата са много разпространените , мисля. Аз не помня какво бях взела ... май овца  Laughing
Като цъкнеш да купуваш те ти излизат безплатни всички многоразпространени.
Тенк ю!
А какъв е тоя знак, горе до мондосите, за евро?

# 138
Ами принципно , ако ползваш партньорската програма и доведеш много играчи ,които да се регистрират от твоя линк и купуват мондоси, в същото време ти взимаш процент от това и ти се изплаща в евро, което можеш да изхарчиш за мондос или да си ги изтеглиш.

# 139
Хахахах, Вал Стеф, спала съм, никой не съм целувала Joy

Тъй ще кажеш ти, ама Саша друго приказва за тебе   Joy Joy  Joy

# 140
Момичета,случвало ли ви се е - като изпратите смс за мондоз да не ви отговорят с смс с кода?

# 141
  • Sofia
Момичета,случвало ли ви се е - като изпратите смс за мондоз да не ви отговорят с смс с кода?
Еми пиши им де, кака така не ти върнаха отговор?

# 142
  • гр. Козлодуй
Искам да се похваля Simple Smile. Прасчо най-накрая ме посети ... бях се отчаяла, но ето го вече и при мен Simple Smile.

# 143
  • София
да, пратиха ми обаче друг код, че ми е грешен СМС-а....
стават такива работи, ако вместо mondoz напишеш нещо грешно....аз бях пратила само mondo.... писах на Монди и ми го оправи и ми пратиха код....
Пиши му за проблема.

# 144
на кого да пиша - там където пише помощ на живо ли - иначе проблема е следния - изпратих 4 смса, един след друг,а получих само 2 кода - 1вия обърках и ми изпратиха грешен код ,2рия и 3тия нормално - а на 4тия - нищо не ми изпратиха

# 145
  • София
на лично съобщение на Mondolian.
или в подфорума за Помощ и поддръжка или главния...има мн такива теми...а можеш да си пуснеш и нова....

# 146
Ох, тая Саша hahaha
Сега ще ми тръгне име.
А тя при мен защо не идва, ще я нацелувам, обещавам Joy

# 147
Ох, тая Саша hahaha
Сега ще ми тръгне име.
А тя при мен защо не идва, ще я нацелувам, обещавам Joy

Еми как защо, ако дойде при теб не се знае докъде ще я докарате  Joy Joy Joy
Я виж в чуждите зоота нямате срам, а каму ли да се съберете  Joy  Heart Eyes Hug

# 148
 rotfImbo
Ох, ужасни сме Joy

# 149
Аууу Дуци, сетих се внимавай само като обикаляш зоотата нощем с мъжо ми да не се засечете нали и той все скитори, а пък като си го знам какъв е... мое се наложи да яхам метлата   smile3540  Joy
Ох, спирам се с глупостите вече и отивам да се мятам до него, току виж и аз съм посетила някой тая нощ   angel008

Общи условия

Активация на акаунт