Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 640
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Ааа, с чужди мъже не ме набърквай Naughty А и за какво ми е мъж, като си имам мъжка боа, идеалната половинка tooth
Ссссссс Laughing

# 151
Мен пък WAF току що ме разкриха,че съм направила сделка на черния пазар  Confused
Ами остана ми съвсем малко да събера за миниколодруми да го мина това 9-то ниво и продадох 4 от магаретата си,защото имах 6.Веднъж точно като си купувах магарета играта нещо се бъгна и си бях купула 6 броя.Така или иначе не ми трябваха повече и сега реших да ги продам,а то какво стана. SadЕто и съобщението:

20.01.2009
WAF току-що разкри, че си направил сделка на Черния Пазар! Излишно е да уточняваме, че това разкритие ще охлади отношенията, които поддържаш с WAF и в бъдеще може дори да доведе до действия, които ще навредят на зоопарка ти!

А и защо не мога да си сложа линк в подписа на зоопарка ми?Сложих си за 2-ри път,стоя 2-3 дни и изчезна.Да не би да е забранено и модовете да ги махат без никакво предупреждение?Какво става? Rolling Eyes

# 152
Ааа, с чужди мъже не ме набърквай Naughty А и за какво ми е мъж, като си имам мъжка боа, идеалната половинка tooth
Ссссссс Laughing
няма, няма  Laughing
Подушвам само, че сме от една порода....ссссссссссс   Joy   Heart Eyes

Чочка
, съжалявам, но не бива да продаваш на черния пазар нищо, ако мениджъра ти не е профилиран  с нелегални сделки  Peace
А за линка в подписа тати преди време писа, че в правилата на форума не било разрешено и ни помоли да си ги махнем  Rolling Eyes
Само, че не мога да се сетя на призето май нямаше проблем, или бъркам?  newsm78

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 08:27 от val_stef

# 153
Ей тая Сашка е голяма работа  Mr. Green Вижте как ми зарадва днес посетителите:

Хипи Боата Саша организира празник на индийската музика в зоопарка!

Тя парфюмира алеите, пуска музика за настроение и учи малките деца да плетат макраме.

Посетителите се носят на облак от щастие!

# 154
  • София
на кого да пиша - там където пише помощ на живо ли - иначе проблема е следния - изпратих 4 смса, един след друг,а получих само 2 кода - 1вия обърках и ми изпратиха грешен код ,2рия и 3тия нормално - а на 4тия - нищо не ми изпратиха
Пиши ЛС на Тристан или Монди и те ще проверят нещата.

Аз вчера имах 16, а днес 14 новородени - нещо се разраждаха тия мойте животни и съответно вече имам 160 продадени животни на ВАФ - само 40 да го мина остават. Ей, голямо висене и тука.
Днес си вдигнах цената на билетите на 26 /бяха на 24/ пуснах си одит и каза, че е идеална  Simple Smile Утре ми е слънчево, заредих магазините и сега ще чакам  Wink

# 155
  • Стара Загора
Имам гост - прасето Едмонд. Laughing
Построих му клетка, но сега не успях да разбера къде е то, че да го сложа в клетката  newsm78
Помагайте, докато не си е тръгнало  Mr. Green

# 156
Имам гост - прасето Едмонд. Laughing
Построих му клетка, но сега не успях да разбера къде е то, че да го сложа в клетката  newsm78
Помагайте, докато не си е тръгнало  Mr. Green
Ако си му построила клетка, утре ще го видиш наастанено в нея  Grinning

# 157
  • София
Хипи Боата Саша организира празник на индийската музика в зоопарка!

Тя парфюмира алеите, пуска музика за настроение и учи малките деца да плетат макраме.

Посетителите се носят на облак от щастие!
[/color]

Ей тая Саша е голяма скица  Joy

Мойто прасе Едмон нищо градивно не прави. Още ненастанило се почна да мята кал по и без това малкото ми посетители. После започнах да му слагам сърца, та организира фестивал на тирбушона ли беше (вече не помня, толкова време мина) и след това пълно затишие.

Ама тия числа на посетители дето ги коментирате (Бухтичка май правеше по 10000) на мен ми звучат много фантастично. Браво на вас. Аз съм далеч от истината. Ако не сложа реклама, правя по 900-1000 в слънчев ден. Направо се чудя как минах нивото с 2000-те посетителя. А новородените са ми максимум 3  ooooh! Но сега реших да следвам съветите ви и да пазарувам животни. Дано зоо-то стане по-атрактивно, че съм зле откъм приходи.

Някой питаше по-назад как да направи служител по-ефективен. Аз също в началото правех одити и уволнявах на поразия. Всеки ден, докато намеря читави, но освен това и обучих двама. Не знам дали обучението помогна много, де, но след това минах нивото.

# 158
  • София

А за линка в подписа тати преди време писа, че в правилата на форума не било разрешено и ни помоли да си ги махнем  Rolling Eyes
Само, че не мога да се сетя на призето май нямаше проблем, или бъркам?  newsm78

на призето няма проблем....
а пък аз забелязвам доста потребителки вв форума с подписи и на зоо.то...но не пишещи в тази тема....
явно само за нас важи това....

Имам си нов сребърен медал - за грижа за животните Simple Smile))
давало се за 150 животни в зоото и нито едно болно последните 3 дни Simple Smile)))

Много се възгордях Simple Smile)

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 12:40 от Angel_Dust

# 159
на призето няма проблем....
а пък аз забелязвам доста потребителки вв форума с подписи и на зоо.то...но не пишещи в тази тема....
явно само за нас важи това....

Хъммм странна работа  Rolling Eyes

И честито за среброто  Wink

# 160
  • София
Simple Smile
да питам и тук, че отатък никой не ми отговаря - та откакто имам Флориан кьораво събитие не ще да направи пилето му с пиле...3 пъти слагах сърчица по трички и не ще и не ще...само моята ли птица е такава проклета или принципно си е такъв чепат?
И има ли смисъл да му слагам изобщо сърца...дали и без тях има шанс да измайстори нещо убаво Simple Smile)))

а за подписите - предполагам е по-удобно да ни подпука направо в темата, а не да лови всеки по единично из форума...та тези, които не пишат в темата надали са прочели молбата на татти да  ги махнат.....но все пак е леко нечесно....
а за призе, там принципно май само един-двама имат такъв подпис....

# 161
Аз няма да ти дам кой знае колко компетентен отговор за Флориан, тъй като го нямам още, но съдейки по моето прасе, което дойде почти още в началото на играта чак тоя месец за пръв път ми направи събитие (без никога да съм му слагала ни едно сърце). Смятам, че принципа им на всички тия MondoStars е един и същ.
Така, че може и да не си хабиш сърцата за него, ако ще прави, ще прави и без тях като че ли  Laughing

# 162
  • София
Аааа, за прасето не е така, колкото пъти съм му сложила сърца, толкова събития ми е направил...е не всички хубави, но повечето да...особено ако не слагам всеки ден, направо на него може да си се разчита...всъщност за това така се учудих с Флориан...

# 163
Еми да, може  Peace
Щото аз на моята Саша пак нищо не и слагам, ама дето се вика за една седмица 2 събития ми направи откакто се настани  Laughing
Абе в тая игра всичко ще излезе, че е тото май.....примерно при мен някой вид животно ражда нон стоп, а при мъжо е ялово или пък обратно  Crazy

# 164
  • Стара Загора
Благодаря за отговорите, ще видим какви прасешки работи ще свърши и при мен Едмонд. Mr. Green
Махнах си лентичката, рядко пиша тук и незнаех, че не е позволено. Стриктна съм  Wink

Общи условия

Активация на акаунт