Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 647
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Хм, и моето прасе от как се е настанило (вече месец) нито едно събитие не е сътворило. Все едно го няма. Слагах сърца в продължение на 4 дни , но накрая спрях да си ги хабя за него.

# 166
     Момичета, помогнете ми, как да мина 10 ниво, трябва да изпълня тези две условия, а на идея си нямам как да стане това.  Praynig
     Един от твоите гледачи трябва да е много ефикасен.
-    Един от служителите ти по поддръжка трябва да е много ефикасен.

# 167
  • София
     Момичета, помогнете ми, как да мина 10 ниво, трябва да изпълня тези две условия, а на идея си нямам как да стане това.  Praynig

Всеки ден одит и уволняваш и назначаваш до припадък. Аз лично назначавах всички налични в даден момент. Освен това обучих двама. Не знам дали обучението спомогна. Ако решиш да обучаваш, търси такъв с по-дълга жълта линийка след зелената (показава по-голям потенциал за развитие). 

# 168
Аааа, за прасето не е така, колкото пъти съм му сложила сърца, толкова събития ми е направил...е не всички хубави, но повечето да...особено ако не слагам всеки ден, направо на него може да си се разчита...всъщност за това така се учудих с Флориан...
И аз така, но слагам на Сашка и тя прави разни весели неща и привлича хора Simple Smile

# 169

Назначи всички налични гледачи и служ. по поддръжка , пусни си одит и остави тези с зелените линийки (ако няма такива ,уволняваш и след час ще имаш нови служители за назначаване ) и така докато намериш ефикасните.

# 170
  • Sofia
Три сърца и сложих на Сашка и тя се прави на ощипана, да си се целува там с Дуци и това е, повече сърца от мен няма да види!  Mr. Green
Това ниво с 300 000 посетителя няма минаване бе!  Shocked
Бухтичка, до къде стигна ти, знам че се въртиш около мене?  Laughing

# 171
Аа, стоя си на 33-то аз. Трябва да са ми на второ ниво клетките, но нещо се ослушвам и все за други неща си харча парите. Имам нужда доста неща да си оправя и не бързам особено.

# 172
Валерия, Бухтичка кажете стратегията за минаването на 5000 вече опитах, какво ли не и не става Sad

# 173
  • Sofia
Валерия, Бухтичка кажете стратегията за минаването на 5000 вече опитах, какво ли не и не става Sad
Естрела, касиерките ти трябва да са с дълги зелени линийки иначе чакай да ти продадат повече билети.
Сърцата на паркинга, реклама от скъпата ако трябва и билета го направи 1 лол за няколко дни, при слънчево и ясно време би трябвало да го минеш нивото.  Grinning

# 174
Това е, да. Освен всичко моя директор е с комуникации и може би и това помага малко.

# 175
Благодаря ви момичета. Всичките ми касиерки са : Твоята касиерка е изцяло отдадена на работата си. Нейната отговорност и ефикасност ти позволяват да достигнеш тавана на продажби на билети за зоопарка за един ден !
 Директора ми е : Твоят директор е роден мениджър ! Мотивацията и ефикасността на персонала са закон за него ! Той със сигурност знае как да извлече най-доброто от своя екип !

Пуснах и реклама, утре е слънчево. Ще намалия и цената да видим дали ще проработи Simple Smile

# 176
  • Sofia
Това на одита хич не го гледай какво пише, линийките са от значение, тях ще гледаш.

# 177
Линийките почти до края са зелени.

# 178
  • Sofia
Линийките почти до края са зелени.
Ами значи утре успех с калабалъка  Laughing наеми си повечко персонал по подръжката и охрана, че да не стават размирици.

# 179
  • Стара Загора
Моето прасе ето това е свършило:
Разигра се голяма драма !
Днес един от любимите на всички зайци в Мини Фермата хвана ужасен грип...
Децата не спряха да плачат докато Едмонд прасето не се появи с една рецепта на баба му.
Смесицата от жълъди и пълни с витамини моркови върна малкото животинче на крака за нула време !
Това ярко събитие придаде привлекателност на зоопарка ти и болните животни в лечебницата бяха облекчени от чудодейното лекарство на Едмонд

Но най-интересното е, че аз нямам зайци  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт