Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 38 731
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
при мен нищо интересно Tired вися си на 11 ниво като сопол...
май докато го мина ще имам Гробище за животни, вместо зоопарк  Laughing

# 196
  • София
E, ти пък излагаш се това със служителите ниво се минава за ден два...просто назначи единият ден вс от обявите, след час пак и пак.... на другия пусни одит и уволнявай  и така бързо ще го минеш....

# 197
E, ти пък излагаш се това със служителите ниво се минава за ден два...просто назначи единият ден вс от обявите, след час пак и пак.... на другия пусни одит и уволнявай  и така бързо ще го минеш....
Тя май е на това с втората зона  newsm78
Мъжо е на него,води се 11 и събира пари

# 198
Урааааа, минах гоооо!!!! С 12 новородени!!! Не мога да повярвам!!! Party
Сега съм на 20, трябва да продам 100 буркана мед за ден, ще наслагам сърца, отделно прогнозата за времето ми дава днес и утре ясни.
Ако имате други идеи, няма да се разсърдя да ги споделите. Mr. Green

# 199

Party Бравоооооо
Сподели сега каква е тайната. Какво направи вчера стъпка по стъпка  Joy

# 200

Party Бравоооооо

И аз много се интересувам. Колко са ти животните и какво направи вчера? А времето какво ти беше? Peace
Направо съм зациклила на това ниво и нещо взе да ми писва Confused

# 201

Party Бравоооооо
Ами незнам. Имам около 270 животни общо. Също и доста болни.
Вчера имах само 3 новородени. Слагам сърца на клетките.
Нищо по-различно не съм правила вчера. Аз седях на това ниво от 31 Декември.
Дано го минеш бързичко.
Явно трябва да се купуват животни. Вчера времето беше дъждовно. Днес и утре го дава ясно.

# 202
ПиНтИшПуНтА браво на теб, хаиде сега напред по другите нива Simple Smile
Аз си зациклих на 27 ниво с тия 5000 посетители Simple Smile Но при мен сега е зима и посетителите ми са малко. Но днес имам новородено Лъвче  Mr. Green И подарък от феите 8000 лол Simple Smile

# 203
Аз ще си постоя още бая време на 23 ниво условия на 24 скоро няма да ги изпълня  Crazy

Искам да попитам, когато вече имаш 200 дарени новородени на Ваф, веднага ли ти дава зелена отметка и на другото условие  -  Да имаш много добра репутация пред WAF или нещо трябва да се прави допълнително, че да са доволни тия?  Rolling Eyes

И още нещо от няколко дни готвача ми ме дразни, все болни имам и все от инфекция в храната пише.
На подготовката е много зелен, но преговорите му са сини и то къса линийка до средата....сигурно купува кофти храна и затова е така. Ще се разделяме с него ми се струва, та да попитам вашите как им е надницата, за да се ориентирам в мъглата  Crazy

# 204
Искам да попитам, когато вече имаш 200 дарени новородени на Ваф, веднага ли ти дава зелена отметка и на другото условие  -  Да имаш много добра репутация пред WAF или нещо трябва да се прави допълнително, че да са доволни тия?  Rolling Eyes
Новородените се продават, не се даряват. По принцип това да продаваш на УАФ ти вдига репутацията, но много зависи какви са животните. За редките ти се вдига доста повече репутацията. Та за да минеш нивото с много добра репутация трябва линията ти да е цялата запълнена.

# 205
  • София
Ами мойта линийка е лилава - за репутацията. Имам вече продадени 194 животни на ВАФ и значи утре ще го мина това ниво ако ми даде зелена отметка и на репутацията.
За готвача - аз много го търсих моя, по 2 одита на ден и сега съм намерила що годе свестен - и двете линии са му зелени почти до края. Обаче няма нищо общо с надинцата - и скъпи съм назначавала и са гола вода, така че си е на късмет.

# 206
Момичета днес имам едно ново събитие, ето това Твоят зоопарк изглежда леко занемарен. Посетителите са изненадани и се питат защо няма повече служители по поддръжката. Как да се справя с този проблем? Аз съм все оЩе на ниво 11, подобрих поддръжката на ниво 2 и пак получавам забележка.

# 207
Новородените се продават, не се даряват. По принцип това да продаваш на УАФ ти вдига репутацията, но много зависи какви са животните. За редките ти се вдига доста повече репутацията. Та за да минеш нивото с много добра репутация трябва линията ти да е цялата запълнена.
Да, да, правилно, объркала съм се - продавам им ги аз почти всичките новородени, за да мога да направя и бройката.
Но след като съм продала вече 200 дали ще се запълни моментално линията по Ваф до края, или ще трябва и някой ЛОЛ да им кеша.

Jutoo, значи и за готвачите трябва много късмет и много одити  Mr. Green   А за лилавата линия имаш ли идея, защо ти е такава, че мъжа ми голямо чудене се чуди за неговата  newsm78

# 208
Момичета днес имам едно ново събитие, ето това Твоят зоопарк изглежда леко занемарен. Посетителите са изненадани и се питат защо няма повече служители по поддръжката. Как да се справя с този проблем? Аз съм все оЩе на ниво 11, подобрих поддръжката на ниво 2 и пак получавам забележка.

Назначи още служители де.

# 209
А моите линийки за безопасност, здравословност, поддръжка и репутация са сини, май това не е добре, какъв цвят трябва да бъдат, май зелени и как се постига това?
 Julie, по колко да назнача, имам 35 животни в минифермата и по двама назначени служители  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт