Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 3

• 39 305
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
И аз вече съм тотално изнервена. Няма минаване това 17 ниво. Имам 250 животни и по 5-6 новородени #Cussing out Дала съм си срок една седмица и се отказвам, че яко ми писна. Че и животни взеха да ми мрат #2gunfire
Разгледах ти зоо-то - аз още не съм стигнала до 17-то ниво, но ще си позволя един съвет - защо не наблегнеш малко на кокошките и пилците, те и без друго не са скъпи, а и клетката ти е 2-ро ниво  Peace

# 541
Ей опасна работа ,значи. Стигнах днес до нивото с 200 продадени на ВАФ и съм на 171, а днес нямам нито едно новородено  Laughing досега не ми се беше случвало да нямам.

# 542
  • Пловдив
до сега никога не бях усещала смисъла на това да може да купуваш по 10 животни на ден, винаги съм купувала по 2 заради мисиите... ама сега с това 17-то  тия 10 ми се виждат прекалено малко като се има предвид с какво темпо ми измират животинките  ooooh! Утре ще си подобря клетката на пилетата на 2 ниво и ще накупя пак 10 пилци, та да видим тази стратегия как е Simple Smile

# 543
  • Варна
Е що не построи саваната?

ми щото джунглата беше по-евтина и реших че и животните ще са по-евтини  Rolling Eyes ама явно съм се заблудила Money е нищо сега ще събирам пари за трета зона, явно, щото посмъртно няма да рестартирам Crazy

веселото е че получих бронз за архитектура  newsm78 започвам да се съмнявам в критериите на тея "хора" Rolling Eyes

# 544
Не е по-евтина???

119 хил. е джунглата, 112 хил е саваната.

# 545
  • Варна
ауууу вярно бе! пак съм бляла някъде Banghead еми....карай...каквото сам си направиш  Whistling

# 546
  • Sofia
Бе има си очарование да се набуташ с джунглата, има повече клетки, повече животни и ако играеш без мондоз мисля ще се пенсионираш докато купиш всичките видове и да им вдигнеш клетките на 2-ро ниво.  Laughing
С две думи си имаш една дългосрочна занимавка.  Mr. Green
Аз купих един Съблерог, заболя ме сърцето с тези 400 000 лол, сега търгувам за още 2, после новородените ако ми ги изкупува по 10 000 лол ще се разделяме с WAF и ще ходя на черния пазар, ако не беше нивото изобщо нямаше да дам толкова пари за това жУвотно.

# 547
Минах новото с 5000 посетителя  newsm44 и още няколко покрай него. Сега ми трябват 8000  Mr. Green посетителя  Mr. Green Както обичам да казвам "търпение му е майката"  Heart Eyes
Момичета ще го минете 17, просто ви трябват повечко животни. Аз го минах с 320. Бях изкупила всички ефтини животни. Имах в някой клетки по 3-4 вида и клетка на 2ро ниво и слагах сърца там. Пробвайте, може и при вас да подейства тази стратегия.  Hug

# 548
И аз вече съм тотално изнервена. Няма минаване това 17 ниво. Имам 250 животни и по 5-6 новородени #Cussing out Дала съм си срок една седмица и се отказвам, че яко ми писна. Че и животни взеха да ми мрат #2gunfire

Опитай се да не приемаш нещата толкова сериозно , забавлявай се играейки. Верно ,че понякога има за какво да се ядосваме с играта и ни се вдига адреналина , но не го взимай толкова на сериозно. А ако не можеш , май наистина е по-добре да спреш преди да ти се е отразило зле на здравето.
Не забравяйте , че все пак е игра.  Peace

# 549
Здравейте,Мами!Регнах се във форума специално заради тази тема!Ще цъкна на всички линкове,може ли да включите и моя? Embarassed newsm78
http://alice8.mondozoo.com

# 550
Здравейте,Мами!Регнах се във форума специално заради тази тема!Ще цъкна на всички линкове,може ли да включите и моя? Embarassed newsm78
http://alice8.mondozoo.com

Tired
Махни си лентичката.

# 551
Аз ли си внушавам, или гризачите не се плодят за принос към новородените?
Досега нямам нито едно родено от тях. Мисля да си построя зоомагазин преди да съм минала 17-то.
Съвет?

Алис88- няма нужда да цъкаш на всички линкове. На ден отчита само по едно цъкане.

# 552
Аз ли си внушавам, или гризачите не се плодят за принос към новородените?
Досега нямам нито едно родено от тях. Мисля да си построя зоомагазин преди да съм минала 17-то.
Съвет?

Алис88- няма нужда да цъкаш на всички линкове. На ден отчита само по едно цъкане.
Гризачите имат принос към печалбите ти. Те се продават в зоомагазина и от това се увеличава дохода ти. Ще ти дам един пример. Аз днес имам продадени 464 животни и печалбата е 16 240 лол, което значи 35 лол на животинка. Също така, колкото е по-високо нивото на зоомагазина и колкото е по добър продавача ти, толкова повече животни продава. Моя магазин е на 4 ниво, а продавача след многократни уволнения и одити си намерих перфектен. Добре е да имаш зоомагазин.

# 553
  • София
за 17 то ниво новородените в зоомагазина не се броят....
а моята печалба днес от него е 875 лол...и със сигурност ми е много ненужно нещо....
да, вярно само на първо ниво е...но пък и аз съм на студен климат и зоомагазина не ми е от печелившите....
та за магазините - съобразявайте се и къде са....въпреки че майвие вс сте в умерения климат...

# 554
  • sofia
Здравейте. Аз от съвсем скоро съм в тази игра и вашите постижения са още мираж за мен.
Играя само от 5 дни и мисля, че горе-долу се справям. Ще ви следя за да се уча  Simple Smile Peace.
Това е моя зоопарк -
http://leopard1.mondozoo.com

Общи условия

Активация на акаунт