Отговори
# 105
А добър ден и от нас!
Досега се приспивахме в леглото, ще го свиквам да не е на ръце Crossing Armsнадежди-говежди Outta Joint Добре че леглото е тип люлка, ама 1ч. се люляме ooooh! Този път аз излязох по-упоритата, то това е при нас, кой е по-по-по ooooh! Иска ми се да имам няколко ръце да мога да му държа всички крайници, че то такъв бой си хвърля т'ва дете ooooh!
Нашия ден минава на активната гимнастика малко, в ръцете ми повече и в леглото по малко. На столчето не иска да седи,  по коремче го слагам и вече издържа повече време и не се сърди, като в началото. Спи по гръб, и да го обърна на една страна той пак си застава по гръб.
А кои са по-диви, момчетата или момичетата може да се спори по въпроса Laughing В последно време момиченцата са по-диви от момченцата hahaha Еманципация, какво да се прави Mr. Green Това в кръга на майтапа, разбира се Peace
Мини, страхотна темичка! Моля те уточни за кое Фантастико става въпрос, че те са няколко, или  номера на блока да дадеш. Hug
Е, т'ва е 10 мин. спа човека ама в леглото е заспал, нали Whistling

Тедико, и ние бяхме трудни със заспиването в леглото си в началото, ама вече само там заспиваме вечер и през деня до към 13 часа. После иска да е навсякаде където съм аз...  Simple Smile Просто трябва ти да си по упорита от него и накрая ще се предаде човечето, няма каде да ходи!   Thinking  Hug

Фантастико-то е това м/у Младост 3 и 4, а блока е номер 408.  Flutter

# 106
По повод храненето - имам много добро четиво : "Хранене на бебето" на проф.Трифонова
Горещо препоръчвам Hug

Ето и няколко снимки от нас Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330100&pid=10000981&view=2

# 107
Да се отчета и аз, ние сме станали 5800 и сме 64 см, волейболисти ще ставаме. Педката каза, че ще се захранваме към 4-5 месец.
Да ви споделя луднала съм на тема бебешко плуване. Сега ровя наляво и надясно по форумите и искам Царя да го запиша. Лошото е че навсякъде пише, че е хубаво бебетата да са под 3 месеца, докато не са загубили рефлекса да не дишат под вода. Имало в Банкя някаква инструкторка, обучаваща бебоци, но лошото е че е много студено, а Дружба е бая далеч от там newsm78 Thinking
Мини темата е супер  bouquet

Бебочка, и аз това от доста време съм го замислила.... ама не знаех каде го има. Много ми се иска да се научи да плува от малък, а знам че сега е най-доброто време. Ама сама и на мен не и се ходи. Ако искаш може от нас транспорта от вас компанията.  Hug
Татито ни вика "Давам ви голямата кола, ходете заедно!"  Simple Smile

# 108
Ренка Hugнамерих си го в гугъл, но не текста, а самата песничка исках да си изтегля ooooh!, че как пея самоооо. То на детенце мисля, че му харесва де, но дручко си е когато е със съпровод Joy
Относно сънливостта - определено е поспаливичък днес, дори и сега спинка, което е абсурдно през другите дни Rolling Eyes
Благодаря за линкчетата за захранването Hug

# 109
Айде днес ни биха 2-рия Пентаксим. От миналата сряда до днес сме качили 200 гр.  Party Вече сме 5 500 гр. Да кажа че хич не ревахме, даже накрая и се ухили кат зелка.  Mr. Green

# 110
Инче и ние не плачкахме, но аз го отдадох на това че майка ми го държеше в нея newsm78
Кате - аз не мога да отворя второто линкче  Confused

# 111
ssissi а моята му би инжекцията)))) има мног олека ръка  Mr. Green

# 112
  • Пловдив
Айде и на нас днес ни биха втория Пентаксим.
Беше супер спокоен и даже не разбра, че му биха нещо. Държах го аз, което за мен е супер геройство. Вече е 6950 гр. и 60см. И на мен ми се виждат малко сантиметрите, като гледам на всички останали, но пък от миналия месец е дръпнал с 4 см.  и е в нормите.
И Милен е сънлив и в момента спи, но и предния път беше така.

# 113
Инче-той з-то я познава  се е ухилил ша знаиш Laughing, аз разбрах обаче че когато са гушнати по-лесно приемат болката, миналия месец как се захласна самоооо, ангелите ми изкара тогава. Сега се свих до вратата с гръб към тях и чаках силен вик, а той геройчето ГЪК не каза Laughing Следващият месец ще помоля и нашата сестра като му бие ваксинката пак да го държим. Този пост го пиша от има вече час ooooh!Отиваме да се подготвяме за баня Hug

# 114
На чат го обръщам, ама ми е сложно иначе- Дарина, и с каучукови биберони пробвайте, че са по мекички...

Плейтекс май освен хубавите неразливащи се чаши имат и едни "пречупени" бутилки, от които въздух не влиза в бебешката уста,
за бибероните им незнам... не съм пробвала всичко на пазара, но е факт че моят син до последно не пропи с биберон въпреки непрестанните ми усилия... ooooh!... малък скорпион ми е той...
А, малката скорпионка още не съм я и пробвала даже, но ако и тикна залъгалка в устата- повръща от погнуса, та не съм оптимист и за нея, че ще и хареса да пие нещо от бутилка...  newsm78

# 115
Добър вечер и от нас  Simple Smile

И на нас ни биха Пентаксима, порастнали сме с 950гр и 6 см Shocked Мерките са ни 90-60-90  Simple Smile оппа тва са моите (де да бяха Mr. Green Тежим 6600 и сме дълги 64.
Говорихме и за захранването, но имам още време да реша.

# 116
Маняна, понеже охотно споделяш опит, няколко конкретни въпроси.
Знам от четенето, че се въвеждат група храни (няколко зеленчука - примерно картоф, тиква, морков, а не зеленчук, плод, зеленчук). А кашата си е просто каша - започваш с нея и след седмица-две продължаваш със зеленчуци, тъй ли? - Кашата я дадох първа, за да видя как ще реагира на нещо ново и донякъде да му привикне стомаха, преди да въведа зеленчуци. Много правилно си написала въвеждането на зеленчуците  Peace Запичаща, разхлабваща, запичаща. Да, първо въведох зеленчуци, а след това плодове
Въпрос №2 - каза, че си хранила Веско изцяло с домашно произведена храна, но нашите деца ще са на 6 м. през март-началото на април, когато даже костинбродските градини не раждат нищо Grinning Как смяташ да процедираш? - От есента са съхранени домашно произведени моркови в едни тенекии, засипани с пясък, картофа също не се разваля и е в достатъчно количество, чушките са изпечени, обелени и замразени във фризера и т.н.  Wink, така че пред мен наистина не стои този проблем.
Въпрос №3 - на кое хранене започна да додаваш твърдата храна? И първо кърмата или първо пюрето? - Всяка нова храна се въвежда преди обяд, за да се следи за евентуална алергична реакция. ОБикновено на предиобедното кърмене. Първо кърмя, после давам да опита новата храна. В последствие храната, с която е свикнал вече се премества при следобедното кърмене, а на предиобедното се дава новата и така.
Когато монтираме и другия комп след събота ще си изровя схемата, защото в момента я нямам пред мен  Peace
Ей туй е добра статия според моите разбирания
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22547.msg436350#msg436350

# 117
  • Бургас
Марбо наминавай по-често и няма да те забравяме Peace

За колограми не ми сеговори- продължавам да дебелея. Това кърмене ме размазва от всякъде. Поне да бяхме изцяло на кърма, ами хем се дохранваме, хем дебелея. Като бях бременна поне имах корем, а сега съм като лелка. Crossing Arms

Мила все едно аз съм писала.
Даже милото ме е взел на подбив вече,
че се окръглям доста "добре".

Адинко мари отде тез см бееее-браво на момчето Hug

Сиси аз съм дръпнала една камара песнички отдавна,
ама още пея на-на-на,дрън-дрън-дрън и все от тоя тип Blush

e_kateto мерси за линкчетата,ама и на мен не ми се отваря вторият. bouquet

# 118
  • София
Здравейте майки на октомврийчета и ние се включваме Laughing
Имам въпрос : на 23.01.2009г. правим 3 месеца.Днеска ни теглеха и сме 5690кг и 61 см, като сме изписани от болницата 3700кг и 51см.Ако може някой да ми каже дали сме в нормите, че тук има доста бебоци над 6000кг, а с таткото спорим и аз го убеждавам, че всичко е ок и няма нужда да дохранвам.

# 119
Дороти кажи на мъж ти, че не винаги дебел е равно на здрав. Детето си е във всякакви норми. МИсля, че на първа страничка имаше линк към нормите на бебетата.

Общи условия

Активация на акаунт