Отговори
# 225
" Чело коте" му я пеех на бебо  всеки божи ден откак разбрах, че съм бременна водена от желанието да експериментирам верни ли са нещата в книжките за пренатално възпитание. Съвсем отговорно мога да заявя, че това е единствената мелодия, която оправя всякакви неразположения при Борис . Разпознава  я безпогрешно !

# 226
Забравих! И при нас има такава песен, която дори рев спира (сигурно би спряла и влака, ако Марта караше влак  hahaha) - "Аз съм мъничко човече".

Софко, бе ти като дългогодишна кърмачка няма ли да кажеш за вашето захранване с Дани?

Между другото моята дъщеря днес се захрани с крокодилско  Joy От новата любима играчка.

# 227
ооо по тази логика ние сме направо на общо хранене Joy - смучим ръкави, пелени и чаршафи ако е сложен по корем, играчки всякакви които можем да закараме до устата си, на мама бузата  hahaha, а какви знойни слюнки отделямеее Blush

# 228
Здравейте и от нас.И ние си имахме няколко дни баба помошница,и беше супер.Нашият тати беше по работа на Варна та от него разбрах какво хубаво време имат варненските мами и благородно им завиждам.Ние бяхме на консултация качили сме 650гр. и 3 см.,започнах с дохранване защото не ни стига кърма,иначе пием сокове ябълка и морков,ядем плодови пюрета,а към края на месеца започваме зеленчукови и каши.Много ги харесваме и нямаме проблеми с яденето. feedingПоставиха ни и вторият Пентаксим с малко плач и след това усмивки и гукане Flutter PartyДнес излизахме за малко с шейната но нямаше достатъчно сняг. nbirthday за рожденника. welcome :на новодошлата мама.И ние мног обичаме да си смучем пръстите ръкавите и лигавника,а за да е сигурна че няма да я оставя държи здраво косата Joy

# 229
  • Варна
Абе вие как събирате в една стая и шезлонги, и активни гимнастики и другите неща. Ние уж сме със средно голяма стая, ама ако пръсна всичките тези неща, и няма откъде да се мине. newsm78

Манана, къде е Трикси,че аз нещо май съм изтървала ако сте писали за нея.

За мояда педка да кажа-доволна съм.Тя ми е педка и на 13 годишната щерка откакто се е родила. Преди беше от старата школа, сега е по новата,бе модерна лекарка е.Цялото семейство сме при нея, щото и възрастни лекува. Тя не ми дава да захранвам до 6тия месец, аз обаче наопаки, реших от утре да давам по малко ябълков сок вече.

Одеве ходихме на голяма разходка, от ядене до ядене. Дребния спа в кенгурото на гърдите на мама.Баща му сега пък е пощурял да пазари от Амазон ком. Има много готинки неща.Таксите да дойде до тук са височки, но пък той се е засилил да напазари доста.

# 230
Дъщеря ми се захрани с носа на баща си. Ръце, ръкави, космонавт, завивка, одеало - всичко сме опитали. Накупих й вече няколко играчки-чесалки.

Мимозиня, аз подобен експеримент правих с един плюшен мечок - хъркащ, писала съм го и друг път. Действа много успокояващо, разсмиващо и прочее според състоянието.

Момичета, снощи категорично си затвърдих положителното отношение към спането на бебето при мен. За малко да тървем детето, а и още не мога да повярвам как по чудо се събудих, имайки пред вид, че спя дълбоко. В подробности не ми се навлиза, но беше много стресово.

# 231
  • Варна
Дъщеря ми се захрани с носа на баща си. Ръце, ръкави, космонавт, завивка, одеало - всичко сме опитали. Накупих й вече няколко играчки-чесалки.

Мимозиня, аз подобен експеримент правих с един плюшен мечок - хъркащ, писала съм го и друг път. Действа много успокояващо, разсмиващо и прочее според състоянието.

Момичета, снощи категорично си затвърдих положителното отношение към спането на бебето при мен. За малко да тървем детето, а и още не мога да повярвам как по чудо се събудих, имайки пред вид, че спя дълбоко. В подробности не ми се навлиза, но беше много стресово.

Все пак разкажи, ако можеш, та да си вземем забележки и ние.

# 232
Здравейте мами  Grinning
Манана честит празник!Да е жив и здрав Веско и да има едно прекрасно детство  Hug
Ние все още сме на кърма.Предлагам и водичка.Ангел понякога пие доста,друг път въобще не иска.
За педиатъра - за сега общо взето съм доволна , от много скоро сме при нея.Тя е междинка между новата и старата школа  Grinning За захранване е от края на 4-я месец с картофче...
Майлии гледам,че си споменала,че малката се радва като я държиш да отскача на крачета - Ангел и аз го пробвам,смее е се ,но въобще не си стъпва на тях и малко се притесних  Sad
Имам и едно питане - кога бебоците горе-долу почваха да посягат да хващат подадено им нещо  newsm78 
Утре дано мога да се включа пак.
Ако има някой в района на Хиподрума ако иска нека се обади за разходка,че сега съм тук при наще и ще ми  е  приятно да се видим с някого   Grinning
Лека и спокойна нощ  Hug

# 233
# 234
# 235
  • Варна
Енигмичка, като ви гледам възрастта , всеки момент ще почне да хваща играчки.Сега би трябвало вече да се опитва да протяга ръчички, да координира движения горе долу, да си нацелва съвсем преднамерено ръцете за смучене, да задържа играчка няколко секунди ако ти му я сложиш в ръчичката.

Сега се сетих да ви кажа, че нашето гукане вече го няма и има само някакво крещене и надвикване АААААААА,УУУУУУУУУ, ИИИИИИИИИИИИ с иначе доволна и ухилена физиономия. Но буквата Г вече не я чувам. Има ли и други така?

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 20:36 от *Pukanka*

# 236
О, нашата вече ги хваща играчките и ги тъпче в устата  Grinning

# 237
  • Варна
О, нашата вече ги хваща играчките и ги тъпче в устата  Grinning

Искаш да кажеш че сама нацелва умишлено нещо което иска да хване, или което й е близо до ръката и го хваща случайно? Щото едното е инстинкт за сграбчване, а другото координирано действие.

# 238
Пуки  Hug баш такива някакви ги прави  Grinning

# 239
  • Бургас
Пепеник много хубаво семейство сте пу-пу Hug
А каката е голяма красавица  bouquet

Енигмчко не се притеснавай Никол стъпва на крачета много рядко,
предпочита да е на коленца.
Никол съзнателно засега лапа само палеца си.
Всичко друго или аз и го давам или е неволно.

Сикониум мила добре,че всичко се е разминало Hug
Никол често се давеше и не можеше да поеме въздух,
но да чукна на дърво скоро не правила така.

Пуки ние Г изобщо май не сме викали newsm78
по-скоро нашта мома вика Б и става -АБУУУУ
Напоследък е на вълна АААААААААААА и ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ

Общи условия

Активация на акаунт