Отговори
# 60
Госпойце, разбирам че си на някаква диета? Няма ли да намалее количеството кърма? Или ти просто ограничаваш тестени и сладки неща?

# 61
  • София
shivani с риск да ме намразиш, ама много ме учудва, че точно ти си за "забелването" на пишлето, това пак се води остаряла практика и вредите,които би могло да нанесе са повече от ползите Thinking

да,Адинке, ЗА съм! Имам около мен приятели мъже,които са си патили като малки точно от незабелването! Когато вече по-големшки са били на преглед при хирург и стаеният страхът, че нещо са им направили нередно, срамът после са си го носили дълго време!
Отворихме преди време тази тема с моята 1/2, който е психолог (но не професия,а по образование) и негови приятели бащи и така взех решението за Олег!

Аз не съм против старите неща, а съм ЗА естествените и колкото се може по-малко намеса на медицината! Ето например, Олег е с многократни пелени, а не с памперси!
Ще трябва да ставам!

# 62
Mimozinq от всекидневното стерилизиране гумените части се износиха и не правят добър вакуум.Ти ме подсети, че мога да потърся в Интернет резервни части и да си поръчам. Благодаря ти   bouquet.Ако не се справя ще "свиркам" за помощ.

# 63
shivani с риск да ме намразиш, ама много ме учудва, че точно ти си за "забелването" на пишлето, това пак се води остаряла практика и вредите,които би могло да нанесе са повече от ползите Thinking

да,Адинке, ЗА съм! Имам около мен приятели мъже,които са си патили като малки точно от незабелването! Когато вече по-големшки са били на преглед при хирург и стаеният страхът, че нещо са им направили нередно, срамът после са си го носили дълго време!
Отворихме преди време тази тема с моята 1/2, който е психолог (но не професия,а по образование) и негови приятели бащи и така взех решението за Олег!

Аз не съм против старите неща, а съм ЗА естествените и колкото се може по-малко намеса на медицината! Ето например, Олег е с многократни пелени, а не с памперси!
Ще трябва да ставам!
ОК , мерси, че се аргументира, наистина си го обмислила  Simple Smile

# 64
  • Варна
Госпойце, разбирам че си на някаква диета? Няма ли да намалее количеството кърма? Или ти просто ограничаваш тестени и сладки неща?
Всичко е под контрол,режима е изпитан и върху бременни ,и върху кърмачки  Sunglasses

# 65
Всичко е под контрол,режима е изпитан и върху бременни ,и върху кърмачки  Sunglasses

И аз съм на режим...и днес и тренировки почнах.Кростренажор, а от утре и Тай-бо newsm68 newsm44 И ларедута ми идва днес и няма по-щастлива от мен на Боби на празника Joy

# 66
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Няма да повярвате какво ми се случи. Снощи малкия цяла нощ пъшка, въртя се, ръмжа, изобщо не можахме да мигнем. Днес като цяло беше доста неспокоен, все плачка, иска на ръце, ръмжи.... изобщо  Sad Съвсем случайно му измерих температурата и кво да видя 37.5 под мишницата, 38.1 в дупето. Естествено веднага звъннах на педката, мъжо отиде да я вземе и познайте какво се оказа - ЗЪБЧЕ ни избива  Shocked Имаме и някакво супер леко зачервяване на гърлото, но според докторката се започва галимацията при нас  ooooh!
Божеееее, горкото ми детенце, тамън ни минаха коликите Sad

# 67
Споделя ли ви се на какъв точно режим сте?
Госпойце, Крисси?

# 68
Споделя ли ви се на какъв точно режим сте?
Госпойце, Крисси?

Аз съм на Точкова диета, но не кърмя Peace

Сиси, милото детенце Sad Hug

# 69
хайде споделяйте, всеки виси на балкона и мълчи, мълчи... Mr. Green

# 70
Дениславчо мъж е най-голям, зъбче му избива, ще се храни сам!

Милото мушмороче, дано мине по-леко!

# 71
Голямо писане е падалоооо, не мога от сутринта да смогна с четенето. Сигурно това е в резултат на поледицата, която е сковала навсякъде и всички активно се упражняват на клавиатурите Laughing
Ние също вчера бяхме на консултация - по скоро за да ни бият ваксината, понесохме я добре Wink дори ми е мнооого послушен Simple Smile пу-пу да не го урочасам, кротува си от сутринта в шезлонга и си се занимава с играчките от гимнастиката, заспа си сам  Shocked което ме шашардица съвсем - това вкъщи не беше ни се случвало Simple SmileТа се зачудих може ли да му подейства сънно тази ваксина?Сега пак е на път да се приспи, ако промрънка за кратко отивам да му поговоря и пак се заиграва....Понякога така ме изненадва, все едно не е моето дете Laughing Ние също прекарваме голяма част от времето в шезлонга newsm78 и на мен ми минават мисли дали е полезно толкова, но бях писала тук преди време и получих успокоителни мнения, в крайна сметка щом на детето му харесва Shocked
Относно захранването - аз все още съм на вълна събиране на инфо, нямам конкретно изградена позиция - определено искам да е възможно най-късно и по-скоро тогава, когато е готово детето. Моята педка като я попитах, тя ми вика: "Рано е да говорим сега за това." Но все пак е за захранваме първо със зеленчукови или плодови пюрета, з-то бебко наддавал добре. Това беше нейният аргумент против кашите. За статистиката вече сме 6350 гр. и 58 см. Като гледам вашите бебоци, много на дължина дърпат newsm78 При нас 2 см за 1 месец, малко ли е това?
Охх, много пак ми е объркан поста. Tired
За пампите продължаваме с 3-ките на Хъгис и Турския Памперс Mr. Greenнали сме близо до Турцията, бях малко предубедена, че много ми миришат тези на Памперс, но след Нова Година нямаше Хъгис и бяхме принудени да вземем пакет Прима, както се казват. Ами доволна съм, нямаме пропуски, дори тук от седмица се изхождаме обилно на 2 дни и пак нямаме сакътлъци Laughing
Айде оставям ви, че му доскуча на милия, отивам да си играем HugМного лошо цял ден вкъщи #Crazy

# 72
Силве, много ти е хубав Дениславчо Hug
За режима -  не ме питате мен Mr. Green но аз ще споделя своя опит, гладувах 5 дни - тотален глад само чай и мед, сетне се захраних със супичка, сега ям един ден, месо, един ден картофено пюре, един ден пилешка супа, утре сигурно пиле с ориз или рибена супа ще ям, ще видя какво ми се яде. Свалила съм 3 кила досега, с диетата месо картофи преди години бях свалила 14 кг за три месеца Peace

# 73
Силве, много ти е хубав Дениславчо Hug
За режима -  не ме питате мен Mr. Green но аз ще споделя своя опит, гладувах 5 дни - тотален глад само чай и мед, сетне се захраних със супичка, сега ям един ден, месо, един ден картофено пюре, един ден пилешка супа, утре сигурно пиле с ориз или рибена супа ще ям, ще видя какво ми се яде. Свалила съм 3 кила досега, с диетата месо картофи преди години бях свалила 14 кг за три месеца Peace
Bebo4ka ти кърмеше ли?

# 74
Здравейте, Hug
  Малкото спи блажено  Laughing, пък мама има един куп за гладене,но тук ми е по-интересно.. Crazy
sisilia много рано ви започва тормоза, надявам се по-безболезнено да е за малкия... Praynig
  Наистина казвайте някакъв режим за сваляне на килца, че оня ден ми попадна един кантар и като се притеглих. ..Shocked, не само че не съм свалила от бременността, а и съм качила по време на кърменето, но пък това да е кусура, то да има мляко а пък килцата лесни....по-добре с кърма и мекичка, отколкото без кърма и слабичка  Laughing   Mr. Green
Kpuccu честита месечинка, малкият Боби  вече е станал голям и е страхотен, по снимките виждам, че креватчето ви е същото като нашето, а фирмата за която споменаваш и аз съм много доволна. Като ти доиде поръчката да се похвалиш  Peace

Ние днес в тая поледица отидохме да ни бият втория Пентаксим и се оказа, че докторката я няма, направо се побърках, а толкова исках да измерим малката да видя какво става с кърмата, стига ли-нестига ли   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт